Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz MD chyba wysyła przez DPD - ja otrzymałem 3 informacje: 1 - po zamówieniu (18.12), 2 - po nadaniu w Hiszpanii (18.12), 3 - po dotarciu paczki do sortowni DPD w Poznaniu (20.12)

byc może trafiłeś w moment szczytowy zamówień, ja swoje złożyłem rano pierwszego dnia po ogłoszeniu wyprzedaży - inna sprawa, że w salonach nadal jest lepszy wybór niż na stronie (na bazie sklepów w Silesii, Gal.Mokotów i Arkadii)

Opublikowano

Ja mam status po zalogowaniu na stronę:

Data zamówienia: 17.12.14

Stan zamówienia: W magazynie

Szacowany termin dostawy: 30.12.14*

Więc to zależy pewnie od tego co zamawiasz.

Opublikowano

teraz MD chyba wysyła przez DPD - ja otrzymałem 3 informacje: 1 - po zamówieniu (18.12), 2 - po nadaniu w Hiszpanii (18.12), 3 - po dotarciu paczki do sortowni DPD w Poznaniu (20.12)

byc może trafiłeś w moment szczytowy zamówień, ja swoje złożyłem rano pierwszego dnia po ogłoszeniu wyprzedaży - inna sprawa, że w salonach nadal jest lepszy wybór niż na stronie (na bazie sklepów w Silesii, Gal.Mokotów i Arkadii)

łoo matko znowu DPD :shock:  no to dreszczyk emocji będę miał gwarantowany, ale moja wina -  znowu dałem się skusić na zakup online :)

Opublikowano

Tyrwhitt:

Kod -20%: perks20

Przed chwilą wszedł jak w masło.

+ dużo fajnych koszul w cenach 10-20Ł

+ grube kardigany z wełny i kaszmiru w cenie 45Ł

+ fajne krawaty wełna / jedwab po 10Ł

Jest generalnie jeszcze dużo rozmiarów wszystkiego.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Tyrwhitt:

Kod -20%: perks20

Przed chwilą wszedł jak w masło.

+ dużo fajnych koszul w cenach 10-20Ł

+ grube kardigany z wełny i kaszmiru w cenie 45Ł

+ fajne krawaty wełna / jedwab po 10Ł

Jest generalnie jeszcze dużo rozmiarów wszystkiego.

Też poklikałem :oops:

Opublikowano

No to zakupy zrobione, sam będę musiał odpowiedzieć sobie czy warto nabyć kardigany z CT. Parę innych rzeczy też nabytych (małżonka również).  Szczerze mówiąc - wyprzedaże w naszych sieciówkach to kpina w porównaniu z tym jak to wygląda np w UK.  God bless internet :)

Mam tylko nadzieję że nie wysyłają przez DPD :x

Opublikowano

Nabyłeś małżonkę od CT? ;)

Ups jak łatwo można zaliczyć wtopę :shock:  na szczęście zbyt często nie zagląda na forum (choć czasem zdarza jej się coś napisać pod moim nickiem co ze zdziwieniem stwierdzam gdy wchodzę na forum)

Tym razem jednak obłowiła się w CT i pewnie mi wybaczy :)

Opublikowano

Ja mam dwa krawaty CT i nic mi się nie zmieniło.

Nie jest to oczywiście jakaś najwyższa półka, ale w porównaniu z tym, co można zanabyć w polskiej galerii handlowej - no nie ma porównania.

Zwłaszcza w cenie 50zł.

Jaki dokładnie problem może się ujawnić, xkoźle?

Opublikowano

Wysyłka standardowa wynosi 8,95. Czy CT stosuje kiedykolwiek free shipping?

Mam pytanie- czy da się połączyć kupon na 20procent obniżki i jednocześnie na darmową wysyłkę do Polski? Jeżeli tak, to proszę o informacje jak to zrobić- niestety nie udaje mi się tego dokonać (albo uzyskuje rabat albo darmową wysyłkę).