eye_lip Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Promocje w sieciówkach czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Creationwatches to sieciówka a Orient ma salon w każdej galerii? nie widziałem. Summa summarum wątek już dawno odbiegł od marek "premium" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 24 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 W dniu 23.08.2019 o 15:02, wiarus napisał: Orient Bambino Classic List Price: €266 Price: €107 You Save: €159 (60% off) ORIENTY - inne Pomijając cal dyskusje o przynależności tu czy tam czy ktoś kupował w creationwatches? Strona godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 24 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 Tak, robiłem tam zakupy i polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 Da się znaleźć jeszcze jakiś kod rabatowy na kilka %. Trzeba liczyć się z możliwością dodatkowego VATu (w przypadku wysyłki kurierem 100%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Kojarzycie Panie i Panowie czy Peek & Cloppenburg wysyła jeszcze takie kartoniki ze zniżkami do sklepu stacjonarnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Jeansy w kroju chino bez zbędnych udziwnień, oczywiście jakość odszycia odbiega in minus od Benevento, ale też 1/4 ceny tych ostatnich: https://www.tatuum.com/pl/spodnie/52016-win-1.html#/rozmiar-31/kolor-granatowy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Dzięki, kupiłem. Fajne bo z wysokim stanem. Rozmiarowka dziwna z czyli ja kupiłem 35 (noszę dżinsy 32-33). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Hm, kupiłem 36 i takie zwykle ostatnio kupuję z innych marek, może coś z metką skopane. Ale grunt, że zadowolony Po koszulę byś może w końcu wpadł. co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Dzięki, kupiłem, rozmiarówka, jak w innych popularnych markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 To u mnie chyba wystąpił efekt nałożenia spodni ze stanem na brzuch powyżej pasa, stąd inny rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Oglądałem te denimowe chinosiki w sklepie i z żalem stwierdzam, że wg mnie nawet tych 99 zeta nie warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Budżetowy Tote Bag z Mango w na prawdę dobrej cenie. https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/torby/torba-tote-ze-skorzanymi-paskami_33057664.html?c=69&n=1&s=accesorios_he.accesorio;135 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Odebrałem go dzisiaj z paczkomatu. 349,90 zł bym za niego nie dał, ale 39,90 zł to cena więcej niż akceptowalna - całkiem fajnie wykonany jak na sieciówkę. Uchwyty są faktycznie ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Przy -30% na trzy rzeczy wychodzi nawet 28zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 Jest okazja. W Oszołomie niewątpliwie klasyczne koszule Zara Man w niewygórowanej cenie 18 (osiemnastu) polskich tzw złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 28 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2022 Czy ma ktoś wiedzę nt. sklepów stacjonarnych Royal Collection oraz Peek and Cloppenburg w Poznaniu? Czy zostały zamknięte? Sklep internetowy Royal Collection też jakiś biedny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2023 W Arkadii funkcjonuje (chyba czasowo, wydaje mi się, że do końca lutego) sporych rozmiarów sklep outletowy z rzeczami z Peek and Cloppenburg, pierwotne ceny metkowe obniżone są o 70%. Sporo spodni, w tym chinosy i five pocket m. in. Brax, Hiltl, Christian Berg, jest też trochę marynarek, polówek, płaszczy. Na I piętrze, w okolicy sklepu Bytom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 W dniu 13.02.2023 o 01:04, Kyle napisał: W Arkadii funkcjonuje (chyba czasowo, wydaje mi się, że do końca lutego) sporych rozmiarów sklep outletowy z rzeczami z Peek and Cloppenburg, pierwotne ceny metkowe obniżone są o 70%. Sporo spodni, w tym chinosy i five pocket m. in. Brax, Hiltl, Christian Berg, jest też trochę marynarek, polówek, płaszczy. Na I piętrze, w okolicy sklepu Bytom. To ten gdzie ubrania układane są kolorystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 21 godzin temu, Jarek napisał: To ten gdzie ubrania układane są kolorystycznie? Myślę, że można zaryzykować takie twierdzenie spodnie w pastelowych kolorach były mniej więcej razem, podobnie jak te w stonowanych barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 Doczytałem, to jakaś marka która otwiera okresowo sklepy: Pop Up Store Z zewnątrz myślałem że to jakaś taniocha, ale po wejściu rzeczywiście było coś jak P&C lub Van Graff, szkoda że nie byłem ostatniego dnia, może coś bym znalazł... Royal Collection zamykają się sukcesywnie w Warszawie z tego co widzę i słyszę, wypadli z Arkadii, potem z Młocin, teraz jakieś pustki i wyprzedaże w Blue City, szkoda bo można było co nieco poprzymierzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi