Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 lata później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Arkadii funkcjonuje (chyba czasowo, wydaje mi się, że do końca lutego) sporych rozmiarów sklep outletowy z rzeczami z Peek and Cloppenburg, pierwotne ceny metkowe obniżone są o 70%. Sporo spodni, w tym chinosy i five pocket m. in. Brax, Hiltl, Christian Berg, jest też trochę marynarek, polówek, płaszczy. Na I piętrze, w okolicy sklepu Bytom.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 13.02.2023 o 01:04, Kyle napisał:

W Arkadii funkcjonuje (chyba czasowo, wydaje mi się, że do końca lutego) sporych rozmiarów sklep outletowy z rzeczami z Peek and Cloppenburg, pierwotne ceny metkowe obniżone są o 70%. Sporo spodni, w tym chinosy i five pocket m. in. Brax, Hiltl, Christian Berg, jest też trochę marynarek, polówek, płaszczy. Na I piętrze, w okolicy sklepu Bytom.

To ten gdzie ubrania układane są kolorystycznie?

Opublikowano
21 godzin temu, Jarek napisał:

To ten gdzie ubrania układane są kolorystycznie?

Myślę, że można zaryzykować takie twierdzenie :-) spodnie w pastelowych kolorach były mniej więcej razem, podobnie jak te w stonowanych barwach.

Opublikowano

Doczytałem, to jakaś marka która otwiera okresowo sklepy: Pop Up Store
Z zewnątrz myślałem że to jakaś taniocha, ale po wejściu rzeczywiście było coś jak P&C lub Van Graff, szkoda że nie byłem ostatniego dnia, może coś bym znalazł...

Royal Collection zamykają się sukcesywnie w Warszawie z tego co widzę i słyszę, wypadli z Arkadii, potem z Młocin, teraz jakieś pustki i wyprzedaże w Blue City, szkoda bo można było co nieco poprzymierzać...

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol G. napisał:

Nie pamiętam, czy kiedykolwiek widziałem swetry świąteczne pod polską marką w szerokiej rozmiarówce z naturalnego materiału (co prawda tu tylko bawełna, ale dużo lepsze to niż powszechne w świątecznych kolekcjach akrylowe g...).

Wg mnie warte odnotowania:
https://wolczanka.pl/swetry-swiateczne-z-bawelny-organicznej

Najbardziej mnie szokuje, że one są... ładne