Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro buty rozpadają się po paru miesiącach, to wg mnie szkoda kasy nawet na wyprzedaży...  Najeżdżało się tu nieraz na marki w rodzaju Kazar/ Ryłko, tymczasem mi sie takowe nigdy po paru miesiącach nie rozleciały (do dziś mam jedną parę Ryłko, ktore po ponad 2 latach użytkowania nie zdradzają znamion rozpadania się).

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

mam 2 pary z MD, kupione 1,5 roku temu. Używam ich często, na początku to były moje jedyne buty. Jedyne co się w nich rozpadło to sznurówki ;) Zamsz już miejscami jest nieco zmęczony, ale jak najbardziej jest do do zaakceptowania, zwłaszcza, jak wezmę pod uwagę cenę (~180zł) i warunki w jakich są używane.

Opublikowano

CT nadał mi paczkę w pierwszym tygodniu stycznia, jeszcze nie dotarła.

Według ich stwierdzenia "lost in the postal service".

Reklamowałem, mają wysłać całość jeszcze raz. Echh.

Opublikowano

To faktycznie nie fart, do mnie paczka szła 5 lub 6 dni roboczych. Dokładnie nie pamiętam, w każdym razie na tyle szybko żeby się nad tym zastanawiać. Obstawiam raczej problem z naszą pocztą niz z UK Post.  

Opublikowano

CT nadał mi paczkę w pierwszym tygodniu stycznia, jeszcze nie dotarła.

Według ich stwierdzenia "lost in the postal service".

Reklamowałem, mają wysłać całość jeszcze raz. Echh.

Ja miałem też przeboje z paczką od CT. Wysłana na początku stycznia dotarła w zeszłym tygodniu. Natomiast inna wysłana (jako reklamacja więc z traking numberem) kilka dni wcześniej nie dotarła nigdy. Okazało się, że GLS "próbował" ją dostarczyć i nie mogąc wysłał z powrotem do CT. Oczywiście CT wysłało drugą. Generalnie mam wrażenie, że coś złego dzieje się z firmą kurierską.

Opublikowano

Paczka dotarła wczorah wieczorem. Mail do CT poszedł, mam nadzieję,że cofną drugą przesyłkę i nie będę musiał nic odsyłać.

BTW, ich koszule slim fit są slim jak należy... mam jednak konfekcyjną figurę :)

Opublikowano

Paczka dotarła wczorah wieczorem. Mail do CT poszedł, mam nadzieję,że cofną drugą przesyłkę i nie będę musiał nic odsyłać.

BTW, ich koszule slim fit są slim jak należy... mam jednak konfekcyjną figurę :)

Opublikowano

A tu mnie zaciekawiłeś :) co to znaczy konfekcyjną ? bo  ja wcześniej  kupiłem koszulę extra slim i jest akurat a do chudzielców nie należę, wręcz przeciwnie. Zresztą kiedyś właśnie u CT kupiłem też  koszulę slim i była za duża, czyżby zmienili rozmiary ?

Opublikowano

A tu mnie zaciekawiłeś :) co to znaczy konfekcyjną ? bo  ja wcześniej  kupiłem koszulę extra slim i jest akurat a do chudzielców nie należę, wręcz przeciwnie. Zresztą kiedyś właśnie u CT kupiłem też  koszulę slim i była za duża, czyżby zmienili rozmiary ?

Wiek 40 lat, 180 cm, 75 kg, sylwetka proporcjonalna :) Koszula jest po prostu wygodna - nie opina ciała ciasno, ale tez nie jest bufiasta, po prostu pasuje.

Może kwestia w oczekiwaniach - po doniesieniach na forum obawiałem się, że ten slim CT to będzie taki wólczankowo-bytomiowy "normal", a okazało się, że może nie jest to slim fit bardzo mocno taliowany, ale wystarczająco, aby koszula była ok. 

Opublikowano

trochę OT

w nie-sieciówce Church's / Weston na Pl. 3# w Warszawie przecena -70% na wybrane modele (między innymi Shannon, Ryder, Grafton)

w związku z zamknięciem sklepu i przeniesieniem do nowej lokalizacji

edit: do czwartku

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ Artur Zgodnie z regulaminem bonu za newsletter: "Bon rabatowy jest jednorazowego użytku i ważny przy zakupie na łączną kwotę minimum 200 zł. Pojedyncze marki mogą być wyłączone z promocji. Zniżka na kod rabatowy nie jest ważna przy zakupie bonów upominkowych oraz nie łączy się z innymi rabatami." oraz ich regulaminem:  "Podczas każdego zamówienia można wykorzystać tylko jeden bon rabatowy. Można go łączyć z bonami upominkowymi." wychodzi na to, że raczej nie ma takiej możliwości. Pamiętam, że kiedyś też polowałem na taką okazję i się przeliczyłem :(

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

W Osovskim 3 koszule w cenie 2. Chętnie skorzystałbym z oferty ale, jako że ma to być moja pierwsza koszula od Osovskiego wolę nie kupować od razu 3.

Czy ktoś z kolegów zainteresowany jest wspólnym zakupem ? Jeśli tak proszę o info na priw.