Luca Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 Gdyby ktoś widział w rozmiarze M to proszę o info. W Bonarce rozmiar tylko S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 @LucaWidziałem w TK Czeladź. Może ktoś z Forumowiczów ze Śląska lub Zagłębia będzie mógł Ci pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2022 10 godzin temu, Luca napisał: Gdyby ktoś widział w rozmiarze M to proszę o info. W Bonarce rozmiar tylko S Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 1 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2022 Bodajże 269 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2022 W Gda widziałem M w Forum. M to taki dosyć duży rozmiar. Sam nosze M i dla mnie była za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 galeria katowicka - szukalem nowych jeansow i wpadlem na diesla black gold surowy denim, brak parametrow, ale kozacki material. Rozmiar nosze zazwyczaj 31, tu wpadlem przypadkiem wsrod 29 i pasuja idealnie. Sprzedawane jako drugi gatunkek, ale nie znalazlem nigdzie wad. Nowe w granicach 220€, w tk 130pln 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 Może ktoś odwiedzał jakiś warszawski TK i widział w/w jeasny 🙂? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2022 W dniu 12.03.2022 o 17:08, nebhe napisał: Może ktoś odwiedzał jakiś warszawski TK i widział w/w jeasny 🙂? Na Marszałkowskiej i w Promenadzie nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 W Forum w Gdańsku wysyp Loake. Rozmiarówka od 7,5 do 10. Cena chyba dobra, bo 249 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Cena adekwatna do jakości za serię design. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 2 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2022 Rzuciły się może komuś gdzieś w oczy spodnie firmy MMX rozmiar 30 lub 31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Na Marszałkowskiej wpadł mi w ręce garnitur z zielonego solaro (lub podobnego materiału). Trzy guziki, spodnie z manszetami i zakładkami. Nie sprawdziłem rozmiaru marynarki - przymiarka wykazala, że jest dużo za duża, min. 56. Spodnie rozmiar 26. Nie wiem ile to dokładnie, ale luzu mialem tyle jakby był to pas ok. 100 cm. Podaję jako ciekawostkę, po raz pierwszy trafiłem w TK na taki materiał. Cena, jak i cały garnitur, jak dla seniora - po przecenie trochę ponad 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 W Warszawie na Marszałkowskiej sporo Boglioli, raczej odważne kraty ale była też szara flanela, kaszmirowe swetry od Brunello Cucinelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2022 2 godziny temu, NieMy napisał: W Warszawie na Marszałkowskiej sporo Boglioli, raczej odważne kraty ale była też szara flanela, kaszmirowe swetry od Brunello Cucinelli. Jakie ceny marynarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 23 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2022 janadamski.eu odnotował ostatnio, że kraty są już passe. Pewnie dlatego trafiły do TK Maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2022 Zamarynować i za 2-3 sezony powrócą z hukiem jako absolutny hit. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 23 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2022 5 godzin temu, mosze napisał: Zamarynować i za 2-3 sezony powrócą z hukiem jako absolutny hit. Albo po prostu się nie przejmować tym, co jest teraz trendy, na topie czy tam sztosem i nosić z przyjemnością 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 23 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2022 W dniu 22.06.2022 o 11:28, eye_lip napisał: Jakie ceny marynarek? 799-1299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 24 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2022 W dniu 23.06.2022 o 09:00, kormox napisał: janadamski.eu odnotował ostatnio, że kraty są już passe. Pewnie dlatego trafiły do TK Maxx No, jak Adamski tak mówi, to nie ma wyjścia - kraty na szmaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 26 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2022 GYW poniżej 3 stówek w Blue City W-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 26 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2022 Przeceniona Zegna na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 Na Marszałkowskiej sporo luksusu, marynarki/kamizelki i płaszcze Brunello Cucinelli i Tom Ford, trochę Cornelliani i Boglioli. Był np. płaszcz kaszmirowy BC w cenie 5500 zł, chyba najdroższa rzecz jaką dotąd widziałem w TKMaxx. Z bardziej popularnych marek trochę kurtek Ralph Lauren i brytyjskich Barracuta, te ostatnie nawet fajne, tylko krój - o czym ktoś już wspominał - taki raczej "młodzieżowy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 17 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2022 Zdjęcie z Blue City. Panowie mam pytanie do znawców , otóż wszystkie moje kaszmiry są w dotyku puchate i miękkie, natomiast ten z fotek był w chwycie jakby wełniany , lekko szorstkawy. Na pewno ten cucinelli jest najlepszym z najlepszych, czy znaczyłoby to, ze to co mam w szafie to nie jest kaszmirem?0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2022 Nie kupowałbym swetra rozciągniętego na wieszaku za 2,5K, niezależnie kto go z czego wyprodukował. Na Yoox można trafić doskonały kaszmir Cruciani za 1/3 - 1/4 tej kwoty. Odpowiadając zaś na pytanie, dobry kaszmir mięknie dopiero po praniu. O tym jednak zapewne wiesz, jako posiadacz swetrów z tej dzianiny. W TK sprzedają różne rzeczy, także samples, może więc to być sweter wełniany z linii cashmere:-) Tu sporo wiedzy na temat: https://lucafaloni.com/en-us/blogs/news/all-you-need-to-know-about-cashmere-a-guide-for-the-connoisseur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handsomedude Napisano 17 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2022 11 godzin temu, Manul napisał: Zdjęcie z Blue City. Panowie mam pytanie do znawców , otóż wszystkie moje kaszmiry są w dotyku puchate i miękkie, natomiast ten z fotek był w chwycie jakby wełniany , lekko szorstkawy. Na pewno ten cucinelli jest najlepszym z najlepszych, czy znaczyłoby to, ze to co mam w szafie to nie jest kaszmirem?0 Nie zawsze skład z metek odpowiada rzeczywistości, nawet dla tych bardziej prestiżowych marek. Warto pamiętać, że z jakiegoś powodu te rzeczy znalazły się w TkMaxx, może nie mogło trafić do normalnej sprzedaży przez np.: błędne/krzywe metkowanie, nieprawidłowe oznaczenia rozmiaru, wadliwą konstrukcję, błędy w odszyciu, wady produkcyjne materiału etc. Jak są podejrzenia co do jakości to lepiej odstawić, chyba że byłby w cenie akceptowalnej dla wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi