JDC Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 4 godziny temu, NieMy napisał: Sneakersy Loro Piana z niewiarygodnie miękkiej skóry, w cenie 550zł. Tikej na Marszałkowskiej. Rozmiary 42 i 41. Świetny model! Szkoda, że nie w katowickim Tikeju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Szkoda ze nie 45🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 26 minut temu, Paczuch napisał: Szkoda ze nie 45🙄 A tego nie wiem. Ten rozmiar jest poza moim zainteresowaniem więc nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2021 Do TK na Marszałkowska nie pojadę ale sprawdze w promenadzie. Zaraportuje😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 17 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 W TK w promenadzie nie ma nic☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 Raport z Matarni w Gdańsku. Zostały 3 pary w rozmiarze 42, 1 para w rozmiarze 40.5 i jedna para 44. 42.5 mam u siebie i myśle czy zostawiać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 Loro Piana, to mi się z tkaninami kojarzy. Z butami i skórą w ogóle mi się nie kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 No to jesteś do tyłu Loro Piana ma też swoje kolekcje ubrań. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 @nawrot, akurat o ubraniach (to chyba blisko tkanin ;)) wiedziałem, a kurtki z ich membraną swego czasu szukałem. Kluczem były słowa "kojarzy", "buty", "skóra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handsomedude Napisano 20 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2021 Czeladź: dwie pary 42 zostały: floris van bommel, goodyear welted; 249zl; perfekcyjnie dopasowane do mojej stopy. Nie wiem czy to jakiś super dobry deal ale wydaje się że tak, na skórach się nie znam, inne tej marki noszą się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2021 Jakieś 25 lat temu przeczytałem w polskim Playboyu historię marki van Bommel. Szczególną uwagę zwróciłem na slogan reklamowy: "In a couple of years, you may have to replace the shoelaces". Obiecałem sobie wtedy, że kiedyś będę miał "buty na całe życie" tej marki. Ostatecznie nigdy nie miałem i już nie zamierzam😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2021 Prorocze słowa, ale tak jakby od razu trzeba to zrobić w wielu modelach 🧐 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 W dniu 19.02.2021 o 19:28, Nawrot napisał: Raport z Matarni w Gdańsku. Zostały 3 pary w rozmiarze 42, 1 para w rozmiarze 40.5 i jedna para 44. 42.5 mam u siebie i myśle czy zostawiać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk @Nawrotnajładniejsze są te czarne 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 Teraz, kormox napisał: @Nawrotnajładniejsze są te czarne 😁 To nie czarne, to ciemny brąz Hannoverów od Sargenta. I tak - zgadzam się BTW swoje burgundowe 42.5 będę jednak zwracał dzisiaj do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 10 godzin temu, Nawrot napisał: ... swoje burgundowe 42.5 będę jednak zwracał dzisiaj do sklepu... To jest dobra decyzja🙂 Skóra cholewki przyjemna, ale całość urody nieszczególnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 3 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2021 Temat trochę przycichł a ja polecam się rozejrzeć gdyż kilka dni temu trafiłem na bardzo fajna marynarkę Hackett skład 55 % jedwab 45% len, cena 300 zł. Wprawdzie nie była mi potrzebna ale cóż było robić 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 3 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2021 Nie wiem jak marynarki, ale chino Hacketta to dramat (przynajmniej te z TK Maxx). Kolor mocno schodzi (dwa prania), spodnie miejscowo "różowieją", a w miejscach, gdzie pojawiają się plamy od potu (np. pod kolanami) powstaje efekt "moro" (plamy o różnym nasyceniu koloru bazowego spodni🙂). Czegoś podobnego nigdy nie doświadczyłem, nawet w tanich spodniach z HM, także w sumie warto było 😉 W końcu każde doświadczenie nas wzbogaca. W przeciwieństwie do portfela, z którego nigdy już nie wysupłam żadnych pieniędzy na rzeczy z Hacketta 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 Ja mam jeszcze skórzana kamizelkę tej firmy, jest doskonałej jakości. Spodni nie miałem okazji użytkować i jakoś się nie palę po twoim wpisie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 W dniu 3.07.2021 o 15:24, metius napisał: W przeciwieństwie do portfela, z którego nigdy już nie wysupłam żadnych pieniędzy na rzeczy z Hacketta Noszę ubrania Hacketta od kilku lat i zawsze byłem zadowolony. Mam kilka polówek, ze trzy koszule, kurtkę i sweter. Kupowane z różnych źródeł (Ebay, Yoox, TK-Maxx). Świetna relacja jakości do ceny. Krój polówek w wersji slim leży mi idealnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 5 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2021 11 godzin temu, NieMy napisał: Noszę ubrania Hacketta od kilku lat i zawsze byłem zadowolony. Mam kilka polówek, ze trzy koszule, kurtkę i sweter. Kupowane z różnych źródeł (Ebay, Yoox, TK-Maxx). Świetna relacja jakości do ceny. Krój polówek w wersji slim leży mi idealnie. Ja się sparzyłem i pomimo dobrej opinii Forumowiczów (m.in. Twojej), do Hacketta nie wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 22 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2021 Na weekend zamierzam wpaść na urlop do Krakowa i mam pytanko, czy warto odwiedzić Tk Maxx w Krakowie i jak tak to który. Do tej pory im większe miasto tym mniejszy wybór z moich doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 22 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2021 W dniu 4.07.2021 o 21:53, NieMy napisał: Noszę ubrania Hacketta od kilku lat i zawsze byłem zadowolony. Mam kilka polówek, ze trzy koszule, kurtkę i sweter. Kupowane z różnych źródeł (Ebay, Yoox, TK-Maxx). Świetna relacja jakości do ceny. Krój polówek w wersji slim leży mi idealnie. Jak te bawełenki od Hacketta - dobrze się użytkują? Rozważam zakup jednej z dzianinowych marynarek z TK, z tym, że to sama bawełna (choć wydaje się być mocno jakościowa) i mam lekkie obawy, co do żywotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 22 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2021 6 godzin temu, MH_fan napisał: Jak te bawełenki od Hacketta - dobrze się użytkują? Rozważam zakup jednej z dzianinowych marynarek z TK, z tym, że to sama bawełna (choć wydaje się być mocno jakościowa) i mam lekkie obawy, co do żywotności. Nie wiem bo marynarki nie mam. Mam jedną z bawełny 100% od L.B.M. i jest to bardziej opcja do pubu na piwo niż do Teatru Narodowego na balet. Za ile taka marynara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2021 18 godzin temu, NieMy napisał: Nie wiem bo marynarki nie mam. Mam jedną z bawełny 100% od L.B.M. i jest to bardziej opcja do pubu na piwo niż do Teatru Narodowego na balet. Za ile taka marynara? Z zamysłem stricte casualowym byłaby też kupowana. Cena w granicach 4 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 W Łodzi w Manufakturze kilka par boat shoes Timberland po 135 zł. W tym jedna para z taką podeszwą. Jak się wam widzi taka podeszwa w boat shoes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi