Nawrot Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Leżą tam już bardzo długo, pisałem o nich już w tym temacie. Ja kupiłem rozmiar mniejsze. Cena już bardzo fajna, aczkolwiek też nie są one tam traktowane lekko No i leżą już bez pudełka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 @Nawrot w takim razie zazdraszczam udanego zakupu. Szkoda że nie ma mojego rozmiaru, przeżyłbym nawet brak pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Dzisiaj w tikeju natknąłem się na takie loafersyI takie derby, o tyle dziwne że skórzana podeszwa chyba jest przyklejona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Panowie, jakby ktoś widział kurtkę Milestone Ikarus (ja widziałem w kolorze oliwkowym, ale granatem też nie pogardzę) w rozmiarze 50 lub 52 to będę bardzo wdzięczny za informację. W Łodzi znalazłem tylko 48 i 54. (Obie chyba straciły gdzieś futro z kaptura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 W jakiej była cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 12 minut temu, Szego napisał: W jakiej była cenie? Chyba 579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 W dniu 30.11.2018 o 11:42, Chris napisał: Panowie, jakby ktoś widział kurtkę Milestone Ikarus (ja widziałem w kolorze oliwkowym, ale granatem też nie pogardzę) w rozmiarze 50 lub 52 to będę bardzo wdzięczny za informację. W Łodzi znalazłem tylko 48 i 54. (Obie chyba straciły gdzieś futro z kaptura) W M1 w Czeladzi widziałem 2 sztuki-M oraz L. Obie w kolorze oliwkowym. Futro ostało się tylko w L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 W Jankach ładne marynarki Baldesarini z włoskich materiałów.. 50 w kratę to 50, natomiast ta melanżowa leży jak 48, kupilem ale jest jeszcze jedna. Ceny 500 i 400. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 PRL i Gant w rozmiarze 42 były dziś do kupienia w Wola Park za dobre pieniądze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Czy było napisane w jakim kraju wykonano te PRL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Aż tak się im nie przyjrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 W Pasażu Łódzkim spory wybór swetrów Henry Cotton i innych ze 100% merynosa w kolorach ziemi, ceny ok. 130 zł. Swetry są wyłożone (nie rozwieszone) obok koszul. Poza tym trochę skarpetek Burlington oraz świetnych (sprawdzone) białych koszul Van Laack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 @alabuz, szkoda, bo po kraju pochodzenia i małym searchu na styleforum można odkodować kto je zrobił i czasem nieźle się zaskoczyć, że był to np. Allen Edmonds @lubo69 - fajny Avatar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 W Lublinie w Plazie w TK też były wczoraj te monki PRL - 2x rozmiar 40 i jeden 41. Żorż Ponimirski na języku dopatrzyłem się ,,made in china'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 1 godzinę temu, Sztywniutko napisał: W Lublinie w Plazie w TK też były wczoraj te monki PRL - 2x rozmiar 40 i jeden 41. Żorż Ponimirski na języku dopatrzyłem się ,,made in china'' Uuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 W dniu 3.12.2018 o 11:18, lubo69 napisał: W Pasażu Łódzkim spory wybór swetrów Henry Cotton i innych ze 100% merynosa w kolorach ziemi, ceny ok. 130 zł. Swetry są wyłożone (nie rozwieszone) obok koszul. Poza tym trochę skarpetek Burlington oraz świetnych (sprawdzone) białych koszul Van Laack. Van Laack - potwierdzam. Sam mam już 3 (2 białe, jedna niebieska) i właśnie zakupiłem kolejną w TK w Gdyni - tym razem z grubszego oxfordu. Wszystkie po 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 W dniu 2.12.2018 o 19:41, alabuz napisał: PRL i Gant w rozmiarze 42 były dziś do kupienia w Wola Park za dobre pieniądze. Bardzo ładne te monki, pytanie tylko z czym je łączyć? Jasne buty wg mnie są dość kłopotliwe w łączeniu z innymi częściami garderoby. Dość łatwo dają efekt "starszego Pana". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 4 godziny temu, Awopiotr napisał: Bardzo ładne te monki, pytanie tylko z czym je łączyć? Jasne buty wg mnie są dość kłopotliwe w łączeniu z innymi częściami garderoby. Z tym samym, co koniakowe buty - ze wszystkim (mimo, że odcień trochę odbiega). Oprócz spodni w zbliżonym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 W dniu 21.11.2018 o 18:31, kormox napisał: Gdańsk Matarnia, duże Trickersy w dobrej cenie. Te same sztyblety w tym samym miejscu z ceną obniżoną do 500 PLN 🤩 Model Lambourn rozm. 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumberjack_5 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Co sądzicie panowie? GYW Paolo Vandini (widziałem, że kiedyś wspomniany na forum) za małe pieniądze - 169.99zl - w gdańskim Forum. Zastanawia mnie nieco, ta błyszcząca skóra (dość sztywna). Ale za taką cenę postanowiłem dać im szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 jak są ocieplane od środka to bym brał - zniszczyły mi się buty do odśnieżania podwórka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 6 minut temu, lumberjack_5 napisał: Zastanawia mnie nieco, ta błyszcząca skóra (dość sztywna). Ale za taką cenę postanowiłem dać im szansę. Błąd. Słuchaj głosu serca/rozsądku, nie głosu portfela/żony (niepotrzebne skreślić). To są buty albo do topienia w zimowej solance drogowej, albo do założenia dwa razy (dosłownie); przy trzecim założeniu połamią się tak brzydko, że nie będziesz chciał na nie patrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumberjack_5 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Przekonaliście mnie Zwróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Przekonaliście mnie ZwróciłemWłaśnie zarobiłeś 170 zeta! I to tuż przed świętami! Po piwie dla kolegów, którzy Cię przekonali i a reszta niech idzie do skarbonki gdzie zbierasz na Yanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi