Orphan Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 TK Wrocław Renoma: sporo czarnych Loaków od numeru 42 wzwyż, captoe i wingtip od 399zł. Skarpery kaszmirowe W.Hunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Generalnie butów w tikeju nie ma, czasami trafiają się wysypy boat shoes i driving mocs, ew. ich hybryd itp. Wg mnie pełna losowość. Nie wiem skąd ta opinia. Fajne buty w TK bywają tylko trzeba odwiedzać regularnie. Ja osobiście widziałem wielokrotnie: Loake, Florsheim, Sebago, Sperry, Timberland i sporo innnych klasycznych butów np. mało znanych włoskich marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Sebago, Sperry czy Timberland ciężko zakwalifikować do głównego nurtu eleganckiego obuwia, a pewnie takie miał na myśli mosze. Florsheim to hmmm... pomińmy, najtańsze Loaki to też nie są specjalne okazje. Byłem wielokrotnie w tkmaxxach i podzielam opinię mosze w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Łódzki TK. Sporo ciekawych rzeczy. Alt Wien z czarnego cordovanu, rozmiar 7,5 (zdjęcie na 7 stronie wątku). Prime Shoes ze zdjęcia poniżej, 8. Ponadto outdoorowe rzeczy Filson (kurtki, spodnie - polecam szukać rzeczy wyprodukowanych w USA i Kanadzie), marynarki RL Polo (m.in. zielona seersucker, 38R), koszule Van Laack, Eton, krawaty Brooks Brothers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Warszawa Blue City Driving Mocs GANT w kolorze zielonym (kermit) za 199zł wszystkie rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Widział ktoś z was taką koszulę TH, ale w romiarze 16/41? We wrocku nie ma :/ a bardzo mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Poznań City Center 2x Chukka beżowe od Loake w rozmiarze 9 za 399zl. Prawdopodobnie najniższa linia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 O to City Center już jest z powrotem otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 w Blue City jest kilka par happy socks w różnych kolorach i rozmiarach w cenie 11.90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 W domach towarowych też kilka par jest, ale tylko 36-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 Noszę buty 42 i ostatnio kupowalem happy socks 36-40, pasowały na mnie pomimo, że po upraniu wyglądaja na dość male, jednak bez problem sie rozciągaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 Próbowałem dzisiaj kupić skarpetki w TK w centrum i nie ma nic wartego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 W TK trzeba uważać ponieważ często są skarpetki wykonane prawie w całości lub np 70% z poliestru czy innego sztucznego materiału, przynajmniej podczas mich ostatnich dwóch wizyt (WWA Centrum i M1) było pełno takich, w dodatku na niektórych, skłąd jest perfidnie przykryty tą nalepką TK MAXX i można się naciąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Skład jest perfidnie przykryty tą nalepką TK MAXX i można się naciąć.... Dlatego ja te jaklejki perfidnie odlepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 W Tk na Marszałkowskiej widziałem dzisiaj kilka par brązowych zamszowych Loake, rozmiary 42-43 nawet ładne, do tego trochę brązowych derby Prime Shoes. Poza tym jakaś partia towaru od Pierre Cardin wyraźne przyszła, bo było kilkanaście krawatów, kamizelki i marynarki. Z krawatów kogoś może zainteresują knity z "normalnym" zakończeniem, dla mnie zbyt kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Dla posiadaczy sporej stopy w Łodzi bardzo fajne boat shoes Allen Edmonds w rozmiarze 46, cena 400 zł; uwaga, but dość ciężki i solidny jak na boat shoe. Poza tym fajne lniane marynarki Baldessarini za 600 zł i kilka knitów Profuomo (czarny, szary w poprzeczne paski, jeszcze jakieś dwa bodaj). Beżowa polówka Aquascutum w rozmiarze L za 200 zł (białą M-kę już wziąłem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 7 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2014 W Gdyńskim ładna marynarka z lnu bez konstrukcji, wełna ormezzano, szara w kratę księcia walii - rozm.50 i cena 200-300zł. Poza tym marynarka DAKS beżowa w pepitkę i kratę za 369zł rozm 54. Marynarka W.Hunt rozm 54 lniana błękitna w białe paski (299zł?). Jest jeszcze ciekawa biała marynarka z kory w szary prążek, rozmiar bodajże 52-54. Cena 215zł. Skarpety - Happy Socks po 12zł rozm ~40. Dużo skarpet od Hardy Amies, W. Hunt i kilku innych znanych marek. Mokasyny tassel loafers burgundowe z bookbindera Bass Weejuns, oprócz tego driving mocs i boat shoes, sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Raport z Łodzi: portfele Timberland z dobrej skóry z bilonówką (80 zł); sporo koszul Brooks Brothers (zapewne non-slim fit); ciemne garnitury Ted Baker Endurance (half-canvassed, o ile dobrze wymacałem); sportowy garnitur Benvenuto - 100% len, podszewka 100% wiskoza, kolor taupe, cena 499, rozmiar 48 (według mnie jakieś 49,5:-)). Niech ktoś weźmie ten garnitur i pochwali się w CMDNS, bo z żalem odłożyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 We Wrocławiu w dziale męskim nic porywającego, ale zauważyłem damskie, niezwykle urzekające, zamszowe double monki w kolorze wściekłej pomarańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 W Warszawie na Marszałkowskiej pojawiły się penny loafers od G.H.Bass czarne i ciemnobrązowe po 199 zł. Uwaga, trzeba brać półtora-dwa rozmiary większe niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Koledzy posiadający spore stopy proszeni są o pilne udanie się do TKMaxx w Łodzi celem nabycia drogą kupna loafersów Allen Edmonds w cenie ok. 170 zł (sto siedemdziesiąt złotych). Brązowa skóra licowa, skórzana podeszwa, dwie pary, rozmiary chyba 10,5 i 11,5 (US jak rozumiem), na dziale wyprzedaży butów. Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Dziś na Marszałkowskiej - fajna marynarka dwurzędowa, granatowa, 100% bawełna od DAKS London w cenie 191 PLN i Happy Socks (różne wzory) po 13 PLN z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Happy socks są na dziale męskim czy niżej jest jakiś ogólny dzialik gdzie znajdują się skarpety wszelakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Te, o których pisałem,były na drugim piętrze (dział męski)- tam gdzie cała ściana męskich skarpetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Dziękuję. Ta ściana jakoś zawsze umykała moim oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi