Hargin Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 coś więcej o tych poszetkach? gładkie, we wzór? rulonik? kolory? Cytuj
gawel Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 W-wa Blue cityTassele Prada butelkowa zieleń - 399 zł Cytuj
BillParish Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 O takie oraz takie (obrazek mały, bo już wg. strony TKmaxx się wyprzedały: 1 Cytuj
mosze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wg mnie nic ciekawego. To oczywiście moje zdanie; jednak w poszetce liczy się głównie rulonik - czy jest i czy wygląda ładnie (udaje szycie ręczne) - a tak jest generalnie w droższych produktach. Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Święta się zbliżają Prezenty trzeba kupić, a znalezienie pod choinką niezrolowanej poszetki w stosunku do jej dotychczasowego braku, stanowi iście milowy krok we właściwym kierunku. Kolory są dość uniwersalne i wydają się sensowne jako zestaw startowy (w tej cenie rzecz jasna). Cytuj
mosze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Vistula ma kilka bardzo ładnych wzorów. Proponuję nie oszczędzać, tylko kupić to, co ładne. Cytuj
Koval Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Za Mosze - wolałbym dostać jedną poprawną poszetkę z rulonikiem, niż trzy 'chusteczki' w grochy... ...A jak ktoś nie ma żadnej, to raczej powinien zacząć od białej. Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Podejrzewam, że każdy kto się tu pojawia wolałby dostać poszetkę z rulonikiem etc. Nie wszyscy jednak są i będą na tym etapie. Przypomnę tylko, że to nie dla mnie Pojadę, zobaczę, wyrobię sobie zdanie. Mam 5 min od TKMaxxa w Domach Centrum, więc nie ma co dramatyzować. EDIT - byłem, zobaczyłem i nie kupiłem. Wybór już był żaden, a to co pozostało faktycznie mało interesujące. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Hargin Cytuj
gawel Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tk Maxx Blue City Jerozolimskie W-wa Albert Slippers w leopard print za 199 zł. Marki nie pamiętam. Cytuj
woj Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 TK Max Gdańsk Matarnia Piękna kurtka kremowa kurtka Husky Corneliani - na ok 170-180wzrostu i szczupła osobę!! na mnie za mała - 400zł niech ktoś ja przytuli bo jest genialna Crewneck Ballantyne 100% kaszmiru 50/52 (brąz niebieski) - 190-270zł kilka niezłych marynarek Corneliani 48-52 - 400-700zł bosmanki/płaszcze Ballantyne - 500-900zł Cytuj
GrafZero Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://www.shopthefinest.com/p-63516-santoni-burgundy-red-shoes-size-10-us-9-uk.aspx Santoni cos takiego tylko pewnie inny model w Warszawa Centrum kolor zgnila zielen cena circa 600 Cytuj
arche Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 W TK Maxxie w Scyzorykowie widziano ostatnio całkiem-całkiem szale kaszmirowe (najlepszy kupiłem, niestety) i całkiem wełniane. Polecam. Edit: Kaszmirowe przecenione o 75%. Cytuj
Pepenix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 W TK Maxxie Wrocław Renoma widziałem dzisiaj marynarki z kory (seersucker) Ralpha Laurena Polo!: niebieską 38R (niestety o rozmiar za mała , i dwie zielone 38 i 44. 530 zł Widział może ktoś niebieską w rozmiarze 40 w innych TK-ejach? Byłbym wdzięczny, bo bardzo mi zależy na zdobyciu takiej! Cytuj
Katarzyna Pander-Liszka Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Podziwiam Was że potraficie tam coś znaleźć. Mnie ta ilość ciuchów przeraża:) jak w ciucholandzie. Miałam dwa podejścia i szybko uciekłam. Może jakiś system przeglądania jest potrzebny ? 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 W TK Maxxie Wrocław Renoma widziałem dzisiaj marynarki z kory (seersucker) Ralpha Laurena Polo!: niebieską 38R (niestety o rozmiar za mała , i dwie zielone 38 i 44. 530 zł Widział może ktoś niebieską w rozmiarze 40 w innych TK-ejach? Byłbym wdzięczny, bo bardzo mi zależy na zdobyciu takiej! W Czeladzkim były te same marynarki, ale nie sprawdzałem rozmiarów - więc jazda na chybił trafił Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Podziwiam Was że potraficie tam coś znaleźć. Mnie ta ilość ciuchów przeraża:) jak w ciucholandzie. Miałam dwa podejścia i szybko uciekłam. Może jakiś system przeglądania jest potrzebny ? Faktycznie trzeba sporo samozaparcia żeby się przez to przebić, a i tak zwykle wychodzę zupełnie nie z tym czego pierwotnie szukałem Najlepiej traktować to jak swego rodzaju łowy - a nuż coś wpadnie Cytuj
Pepenix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Faktycznie trzeba sporo samozaparcia żeby się przez to przebić, a i tak zwykle wychodzę zupełnie nie z tym czego pierwotnie szukałem Najlepiej traktować to jak swego rodzaju łowy - a nuż coś wpadnie Hhaha. Dokładnie słowa Łowy używam po określeniu mojej żony na moje wyprawy do Tk Z mojej strony pomagają takie rzeczy jak: - lista rzeczy które "potrzebuję" i ograniczony budżet - jak mi się coś spodoba to odrazu przypominam sobie, że na wszystko nie starczy i odechciewa mi się stracić możliwość zakupu czegoś ważniejszego z listy - znajomość marek (wtedy na niektóre nie zwracam uwagi głównie z powodu jakości) i moje własne słabości (np mając słabość do jakiegoś koloru, gdy wiem, że zwracam na niego zawsze uwagę, to wtedy przestaję specjalnie żeby nie skończyć w jednokolorowej szafie. Cytuj
Katarzyna Pander-Liszka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Lista zakupowa, to jest chyba to brakujące ogniwo ja niesty nie lubię chodzić po sklepach z ciuchami ot tak sobie. Mam swoje dwie firmy które lubię i na tym się kończy. Ale nawet jak tam wpadam na wyprzedaż to zazwyczaj wychodzę z czymś z nowej kolekcji. Nie lubię "grzebać " w tych stosach ubrań . Mam wrażenie że wyciągają wtedy wszystkie starocie z magazynów Cytuj
Pepenix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Lista zakupowa, to jest chyba to brakujące ogniwo ja niesty nie lubię chodzić po sklepach z ciuchami ot tak sobie. Mam swoje dwie firmy które lubię i na tym się kończy. Ale nawet jak tam wpadam na wyprzedaż to zazwyczaj wychodzę z czymś z nowej kolekcji. Nie lubię "grzebać " w tych stosach ubrań . Mam wrażenie że wyciągają wtedy wszystkie starocie z magazynów Też mama/miewam takie uczucie. Dlatego najczęściej szybko przebiegam wzrokiem po rzeczach - może wpadnie mi taka perełka jak marynarka, którą widziałem. Przeglądam dokładniej tylko jeżeli mam coś na liście i tylko z odpowiedniej sekcji. Szukam swetra? Przeglądam dokładnie swetry. Działy które zawsze przeglądam to kapelusze i krawaty, bo to 5 min roboty. Żona się smiała, że powinienem założyć bloga w którym będę opisywał takie polowania dla innych skoro mi się z rozmiarem nie trafiło. A do marynarek ponawiam i podbijam pytanie. Jakby ktoś z szanownych forumowiczów widział w rozmiarze 40R Ralpha Laurena marynarkę seersucker to proszę o info na komórkę! 517 206 888 - Tak bardzo mi zależy! Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Faktycznie ostatnio pojawiają sie pojedyncze sztuki RL. W sobotę upolowałem szelki RL z serii Rugby - zielono/bordowe na guziki - miejsce TKMaxx Marki (Park Handlowy Targówek). Być może mają je innych sklepach w Wawie. Cytuj
Stalker Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Faktycznie ostatnio pojawiają sie pojedyncze sztuki RL. W sobotę upolowałem szelki RL z serii Rugby - zielono/bordowe na guziki - miejsce TKMaxx Marki (Park Handlowy Targówek). Być może mają je innych sklepach w Wawie. Ile liczyli za nie? Cytuj
Pepenix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ile liczyli za nie? Też chętnie poznam odpowiedź. We Wrocku nigdy nie widziałem szelek. Może jakoś źle patrzę? W jakiej sekcji były? Cytuj
wyvern Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Te TK to chyba loteria... We Wrocku nie mogłem znaleźć sensownych poszetek, za to na święta w Opolu kupiłem 2 obszyte w rulonik za 30 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi