123 Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 Oba portfele super, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 Krzysiek, a co oznacza to logo wewnątrz portfela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 Jestem pewien, że Damian wolałbym sam o tym opowiedzieć Powiedzmy, że niedługo będzie łatwiej o egzotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Wspaniały. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2014 Koledzy, Niedługo Was poinformuje o szczegółach projektu w który się zaangażowałem, proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 AS ze starej linii Classic: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 Gratuluje, piekne buty. Trafiles z rozmiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 Dziękuję. Byłem zaskoczony, ponieważ z długości podeszwy wychodziło spore ryzyko, ale okazało się, że kopyto jest wąskie i wydłużone i pasują dobrze. Przy okazji, czy Twoje As classic mają też przy palcach od góry materiał? Jaki jest komfort po wielu godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 Tak, cos na ksztalt flaneli. Nie odczuwam dyskomfortu z tego powodu, ciekawe czy bedzie sie przecieral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2014 Fajne, gratuluje zakupu Filip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Pokrowiec na klucze od Donata (na ostatnim zdjęciu w towarzystwie swojego poprzednika). Mała rzecz, a cieszy. Skóra podobna do tej, która była użyta w projekcie teczkowym, różni się tylko kolorem. Będzie patynować niczym raw denim - pierwsze ślady kluczy już się odcisnęły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2014 Małe, ale bardzo cieszy Dzięki Damian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2014 Pokrowiec na klucze od Donata (na ostatnim zdjęciu w towarzystwie swojego poprzednika). Mała rzecz, a cieszy. Skóra podobna do tej, która była użyta w projekcie teczkowym, różni się tylko kolorem. Będzie patynować niczym raw denim - pierwsze ślady kluczy już się odcisnęły. Jak dla mnie to ani to ciekawy ani nietuzinkowy nabytek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Jak dla mnie ciekawa i nietuzinkowa tacka na drobiazgi. Nubuk. Rozkładana. Donat Trepka. Tutaj się zgodzę, ciekawy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Myślę, że Michał odetchnął z ulgą, że zgodziłeś się, że dla niego jest to ciekawa i nietuzinkowa rzecz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Brawo koźle! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Właśnie przyjechały: Co w nich nietuzinkowego? Well... W nich w sumie niewiele ale za to w sposobie dostawy Sklep, który się ich "pozbywał" wysyłał tylko do UK. Ponieważ były w dość atrakcyjnej cenie (45gbp vs. 150gbp rrp) postanowiłem zorganizować operację logistyczną, która poziomem skomplikowania, według osób zorientowanych w temacie HT, nie odbiegała od operacji narkotykowych I tak po ok 2 tygodniach buty są w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Niby dwa tygodnie, a pudełko wygląda jak wyłowione z zatopionego statku Podziel się wrażeniami po kilku tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Misza , możesz napisać coś więcej (a właściwie w ogóle coś) o tych spinkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Material, to srebro z dodatkiem zlota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 https://imageshack.com/i/ip7hTCGMjPoszetka Emanuel BergKrawat Pal ZileriPstrokacizna, czyli coś, czego unikałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lug Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2014 Moje pierwsze "kopytko". Monety po wysypaniu zawsze układają się w taki przejrzysty sposób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Mój nowy, ręcznie szyty portfel od Bukszpan Ideas Box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi