baker Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Ja też noszę te buty od jakiegoś czasu. Zdecydowałem się jednak na podeszwę fabrycznie podzelowaną i jestem zadowolony z tej decyzji. Podeszwa nie jest zbyt gruba, a buty już kilkakrotnie używane były w trudnych warunkach (śnieg, lód) i prawdopodobnie na samej skórze byłoby ciężko... Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń i śmiało polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Do tej pory nie miałem pojęcia, że jest jedwab i jest jedwab. Niesamowita jakość jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 O taki fajowy o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 O taki fajowy o Fajny ten „amerykański”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Do małej renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 vcore bardzo ładna, za ile ją wyrwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Dość okazyjnie, wysyłam PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 "Damianowe EXO-Spinki" to jeden z moich ulubionych prezentów - zawsze robią wrażenie na obdarowywanych Te chyba jednak zatrzymam dla siebie W zależności od tego, jak pada światło ... Dzięki Damian! Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Spinki świetne właśnie nad podobnymi myślałem tylko płaszczka niepolerowana + lapis lazuli p.s. Jak pachnie ta bananowa republika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Witaj w klubie, też rekin? (W tle tweed na marynarkę sportową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Kamil, a Twój to słoń? Panowie - świetne są, gratuluję. Czy wyszły spod 'łapek' tego samego Mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 To Kamila to rekin, oba wyglądają na dzieło z pracowni Donata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Mój to rekin, a procesem produkcji zarządzał Damiance, o końcowego wykonawcę nie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Do kompletu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 @ vcore: Jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Bree. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Bree, tak jak kolega wyżej napisał Co ciekawe, obie torby zostały wyprodukowane w Polsce - mimo, że marka jest niemiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Pisałeś, że w planach jest mała renowacja. Koniecznie zdaj relację+zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Do kolekcji... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Jakiś czas temu wpadł mi w oko. Ale chodzi po głowie pewien zielony egzotyczny... Tylko po co mi kolejny portfel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Witaj w klubie, też rekin? (W tle tweed na marynarkę sportową). Czy można prosić o namiary na wykonawcę tego portfela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 damiance Mnie odpycha ta blaszka z logo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 damiance Mnie odpycha ta blaszka z logo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Currensy Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Wprowadzili te portfele do sprzedaży?Pamiętam jeszcze jak je rozdawali zupełnie za darmo po przeglądzie w ASO.Niemniej fajny gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Wprowadzili te portfele do sprzedaży? Pamiętam jeszcze jak je rozdawali zupełnie za darmo po przeglądzie w ASO. Niemniej fajny gadżet. nie za darmo po przeglądzie tylko w ramach przeglądu (w cenie) jak zadzwonisz do AMG to może pozyskasz info od kiedy sprzedają .... bardzo fajny portfel, skóra miękka w dotyku, w mojej ocenie w super jakości, najprawdopodobniej kozia. bilonówka prawie w całości wykończona skórą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi