swordfishtrombone Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Kupiłem niebieską, jedzie do mnie. Też nie wiem, czy zostanie, ale jestem optymistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 ...a to mój nowy nabytek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 i co myślisz, jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Jest rewelacyjny. Mam też zielonego. Jakość wykonania jak w zegarkach kilka razy droższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Płaszcz wrócił właśnie od kuśnierza z nowym kołnierzem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Z czego to futro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Hmm... dziś zakup, który jest i nietuzinkowy i chyba ciekawy... w tym tygodniu na Allegro trafiły mi się buty Ralph Lauren Polo model Marlow , które jak sprawdziłem przed zakupem wyprodukował Crockett&Jones.. w cordovanie... Obuwie w stanie jak z ekspozycji/outletu herringa (delikatne przetarcie na powierzchni polakierowanej fabrycznie podeszwy) - cena regularna w sklepie RL - ok. 4 k pln... ja kupiłem za ok. 9% wartości. Chyba sprzedawca nie wiedział co oferuje Zdjęcie z aukcji, własne zrobię jutro - bo kolor nie został wiernie oddany. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Wow.. Rewelacja. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 gdzie się łapie takie okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 te akurat pochodzą z ... Allegro mam nawyki, gdy zaczynałem interesować się tematyką męskiej elegancji lata temu... (ugh.. tak z dziesięć lat temu, po zakupie Roetzela), że regularnie do porannej kawy, robię przegląd nowych aukcji w interesujących mnie kategoriach. Głupie przyzwyczajenie, ale jak widać czasem się udaje coś trafić drugi strzał w trochę lżejszej wadze, to spectatory A.Sargent w identycznym stanie, które wyszły z produkcji ... czekam na paczkę z Ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Ciocia przywiozła z ameryki buty z kurdybanu, a kolo pogonił za 400zł na alledrogo Myślałem, że złote czasy nieświadomych sprzedawców już minęły Steal gruby jak Ryszard Kalisz. Jaki to rozmiar, przyjacielu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 za 350 ... 9,5 amerykańskie (czyli nasze 42,5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Uffff, za duże... Ale tylko pół numeru, może by pasowały?:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 @lubo69: zawsze można wciągnąć "grubszą skarpetę", jak ktoś ostatnio na forum polecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 uff, za małe. Też przeglądam allegro, sporo utopiłem, ale więcej zarobiłem. Mam już 4 trencze Burberry vintage w idealnym stanie . Gratuluję butów, deal życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Hmm... dziś zakup, który jest i nietuzinkowy i chyba ciekawy... w tym tygodniu na Allegro trafiły mi się buty Ralph Lauren Polo model Marlow , które jak sprawdziłem przed zakupem wyprodukował Crockett&Jones.. w cordovanie... Obuwie w stanie jak z ekspozycji/outletu herringa (delikatne przetarcie na powierzchni polakierowanej fabrycznie podeszwy) - cena regularna w sklepie RL - ok. 4 k pln... ja kupiłem za ok. 9% wartości. Chyba sprzedawca nie wiedział co oferuje Zdjęcie z aukcji, własne zrobię jutro - bo kolor nie został wiernie oddany. Piękne. W moim typie i mój rozmiar. Gratuluję i.... zazdrość mnie zżera. Jakby nie pasowały, to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Hargin, nie używaj tych butów, tylko wystaw na forumową licytację; coś czuję, że miałbyś szanse na darmowe Yanko i na osłodę jakiś sympatyczny napój rekreacyjny. Stawiałoby Cię to w komfortowej sytuacji wobec wielu Forumowiczów, którzy wszak muszą dołożyć, by kupić Yanko. Ja osobiście na początek bez kozery powiem pińcet, choć za duże (może gdyby tak umiejętnie przytłuc paluchy, toby spuchły pół centymetra?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Hargin, nie używaj tych butów, tylko wystaw na forumową licytację; coś czuję, że miałbyś szanse na darmowe Yanko i na osłodę jakiś sympatyczny napój rekreacyjny. Stawiałoby Cię to w komfortowej sytuacji wobec wielu Forumowiczów, którzy wszak muszą dołożyć, by kupić Yanko. Ja osobiście na początek bez kozery powiem pińcet, choć za duże (może gdyby tak umiejętnie przytłuc paluchy, toby spuchły pół centymetra?) Głupi, watą wypchaj albo paznokcie wyhoduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 hmm... nie wiem sam co odpowiedzieć na propozycje.... najlepiej wleję zdjęcie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Mój rozmiar poproszę raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Rewelacyjne. Gratulacje. Ach, może zacznę pić poranną kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Rewelacyjne. Gratulacje. Ach, może zacznę pić poranną kawę Dzięki. Kiedyś, aby wyjść z domu potrzebowałem 30 min od pobudki, teraz 120 min, aby zmieścić wszystkie przyzwyczajenia i nawyki Koszty są... ktoś tu ostatnio przeliczał godziny na pieniądze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Gratulacje! Mój rozmiar Choć za twą pomoc mniej doswiadczonym forumowiczom takie deale należą się jak psu buda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 w wakacje wpadł mi do kolekcji portfel marki Carre Royal (http://www.carreroyal.com/lang-en/ ) Korpus z tweedu, wnętrze ze skóry bydlęcej. Jedna przegroda na banknoty - jedna ścianka to goła mizdra, druga z materiału będącego jednocześnie podszewką dla kieszonek na karty. Brzegi skóry niezabezpieczone. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Teoria też się przyda 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi