Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 ...a tak wycieczki do Pruszkowa (pasek z cordovanu od 'Wiecie Kogo' - jest bardzo 'plastyczny' i nieziemsko pachnie ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Fajny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Santoni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 egzotyka pełną gębą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Ostatnio zatrudniłem lokaja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Bardzo fajny. Gdzie można taki dostać i czy w ogóle jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Ja kupiłem przez portal aukcyjny. Lokaj elektryczny z lat 70tych - działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 I prasuje? Super. Też mam takiego, tylko mój nie prasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Napisano 15 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Z ostatniej akcji Patine. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Niech się wygodnie noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Firmowe prawidła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Firmowe prawidła? Taki prototyp, głównie do zdjęć w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Jakiś czas temu zamówiłem w EXOXE taki zestaw z bursztynem: spinki z dwiema tarczami połączonymi łańcuszkiem oraz szpilkę do krawata. Mogę śmiało powiedzieć, że jest jedyny w swoim rodzaju. Zdjęcia producenta: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Słaba jakość zdjęcia ale trudno. Kurier przywiózł 30 min temu Konkurs (bez nagród): Kto zgadnie do czego służy ta nieco wiekowa ślicznotka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Ładny stan zachowania, chociaż nie mam pojęcia, co to jest. Strzelę, że maszyna do obszywania dziurek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Rękawówka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Czy to jest podszywarka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Brawo! Ale nietypowa. Potrafi coś, czego zwykła podszywarka nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Nie mam pojęcia. Nazwa co prawda mało czytelna, ale po pierwszych dwóch literach to chyba Strobel i sądząc po wyglądzie raczej wiekowy. W serwisach aukcyjnych jest trochę starych maszyn krawieckich - kiedyś chciałem sobie kupić jedną do ozdoby, ale rozumiem, że Twoja jest sprawna i będzie służyła pasji? Napisz, proszę, co niezwykłego ta podszywarka umie i czy pozwoli Ci to w pełni rozwinąć skrzydła i oficjalnie otworzyć pracownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Tak, to Strobel. Ten model służy do pikowania przodów i klap. Zwykła podszywarka, przez to, że tkanina leży w niej płasko, nie zapewnia odpowiedniego rolowania klap. W tej da się pikować klapy tak żeby się ładnie wywijały. Tyle teorii. Jak jest faktycznie przekonam się jak zrobię do niej stół (w komplecie dostałem tylko blat, trzeba dorobić nogi i pedały). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Ona jest wielkości dużego dziurkacza biurowego, czy tylko na zdjęciu tak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Na zdjęciu. Nie jest duża ale to nie maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Zdecydowanie nietuzinkowy zakup. Wrzuć zdjęcie jakiegoś dzieła wyczarowanego z jej pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi