waski Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Dzisiaj dotarły: cheaney avon na podeszwie commando dla hackett (medalion w formie logo- kontrowersyjna ozdoba, ale jakoś dam radę z tym żyć ): Ze względu na częściowe pokrycie tweedem, uznałem je za dość nietuzinkowe. Sam jestem ciekaw, jak będą się prezentować w miarę upływu czasu. Pierwszy plus dla butów, poza rewelacyjnym dopasowaniem do moich "trudnych" stóp, to reakcja mojej żony, która mruknęła pod swym uroczym noskiem coś na kształt: "hmmm... wreszcie jakieś inne". . Kot śpi w jednej ze swych kryjówek i jeszcze się nie wypowiedział. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 też się kiedyś przymierzałem do podobnych butów. Daj znac pls jak się noszą. Wydaje się, że w razie lekkiego niedopasowania powinny się łatwo rozchodzić. pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Bardzo ciekawe; medalion mi się nawet podoba. Chętnie zobaczę zdjęcia butów w jakimś zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Dzisiaj dotarły: cheaney avon na podeszwie commando dla hackett (medalion w formie logo- kontrowersyjna ozdoba, ale jakoś dam radę z tym żyć ): Bardzo ładne buty. Pewnie są też bardzo wygodne zakładając, że Tweed nie potrzebuje złamania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Bardzo ładne buty. Pewnie są też bardzo wygodne zakładając, że Tweed nie potrzebuje złamania? Faktycznie są bardzo wygodne, ale to raczej kwestia kopyta. Sam byłem ciekaw ich konstrukcji (w sensie "stratygraficznym"). W zasadzie najlepiej widać ją na "języku" Wydaje się, że but zbudowany jest "klasycznie": z warstwy skóry licowej (tutaj w wersji "grain") i warstwy skóry "wyściółkowej". Tweed jest dodatkiem, więc nie ma wpływu na faktyczną sztywność i wytrzymałość buta (co najwyżej zwiększa komfort termiczny-takie zewnętrzne ocieplenie ). Jak już je sprawdzę "w boju" to dam znać, co i jak. O... kot się obudził : P.S. Dziękuję chłopaki za miłe słowa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Zakup tuzinkowy, ale nie mam gdzie go wrzucić, żeby pokazać, że pomoc z sąsiedniego wątku nie poszła na marne. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 świeża dostawa, po zmianie paska. porównując do białego, jednak jest przepaść... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Na korzyść? Pytam ponieważ ten podoba mi się bardziej, ale może dlatego, że nie przepadam za chrono, no może z małymi wyjątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Na korzyść białego. Tarcza super czytelna, troszkę większy, choć nie za duży nawet na mój wąski nadgarstek. Ale uroku dodają mu też tarcze od chrono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Whitesnake - powinieneś być zadowolony. Mam Crocketty (handgrade) z czarnej skóry i jest ona bardzo dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Whitesnake - powinieneś być zadowolony. Mam Crocketty (handgrade) z czarnej skóry i jest ona bardzo dobrej jakości. Prawda, Crocketty mają dobrą skórę. Planowałem bardziej klasyczne, zaokrąglone kopyto - 348 ma dość nowoczesny charakter. Z lustrem jednak, wygląda całkiem przyjemnie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Whitesnake, szybka akcja - 'nie zakopujesz gruszek w popiele' a butów na dnie szafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Whitesnake, szybka akcja - 'nie zakopujesz gruszek w popiele' a butów na dnie szafy... Nie zasypiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Wiem, ale chciałem nawiązać do szafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Jak jest potrzeba to trzeba dzialać . Czeka mnie sporo formalnych okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Dzisiaj dotarły: cheaney avon na podeszwie commando dla hackett (medalion w formie logo- kontrowersyjna ozdoba, ale jakoś dam radę z tym żyć ): avon 1.jpgavon 2.jpgavon 3.jpg Ze względu na częściowe pokrycie tweedem, uznałem je za dość nietuzinkowe. Sam jestem ciekaw, jak będą się prezentować w miarę upływu czasu. Pierwszy plus dla butów, poza rewelacyjnym dopasowaniem do moich "trudnych" stóp, to reakcja mojej żony, która mruknęła pod swym uroczym noskiem coś na kształt: "hmmm... wreszcie jakieś inne". . Kot śpi w jednej ze swych kryjówek i jeszcze się nie wypowiedział. ebay? Zastanawiałem się nad nimi, ale właśnie to zdobienie mnie zniechęciło... W sumie dobrze, bo nie doszło do "bratobójczej" walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 ebay? Zastanawiałem się nad nimi, ale właśnie to zdobienie mnie zniechęciło... W sumie dobrze, bo nie doszło do "bratobójczej" walki Dokładnie. Wydatek zapisałem w kajecie, w dziale: "zakupy okazyjne". Kupiłem w zasadzie przypadkowo. Obstawiłem snajpera dawno temu. W tzw. międzyczasie nabyłem jakieś inne dwie pary, ale obstawionego limitu nie skasowałem. Zapomniałem . W ten sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem bardzo wygodnych i nietuzinkowych "buciorów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Nie zasypiasz albo nawet zasypujesz chyba, ze pora późna (nie warzywo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 albo nawet zasypujesz chyba, ze pora późna (nie warzywo) Mylisz się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 2 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Jeden z (niewielu) plusów mieszkania w Paryżu jest, jak się okazuje, taki, że w drodze do baru można trafić na megawyprzedaż kaszkietów Borsalino. Nie mogłem się powstrzymać - kupiłem dwa, zapłaciłem całe 20% wartości jednego w pełnej cenie. Ten szary w jodełkę to flat cap ze 100% wełny, ten granatowy to taki jakby newsboy hat (nie jestem pewien, jak się ten model nazywa) z mieszanki wełny, alpaki i moheru. Kapelusza też były, i to z włosia, ale tylko czerwone i różowe . W tle kanapa w pubie the Bombardier (polecam). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Kapelusza też były, i to z włosia, ale tylko czerwone i różowe . Czerwony kapelusz to klasyka przecież? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Ale to były czerwone porkpie z czarną wstążką i różowe fedory z czerwoną wstążką. A ja jestem blady i czerwień mi nie służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Wystarczy, że do 'looku' dodasz czarną pończochę i będzie 'Francja - elegancja' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Tak się kończą wieczorne spacery po Marszałkowskiej... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi