Koval Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 ...a tak wycieczki do Pruszkowa (pasek z cordovanu od 'Wiecie Kogo' - jest bardzo 'plastyczny' i nieziemsko pachnie ) 2 Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Fajny. Gratulacje. Cytuj
maciato Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ostatnio zatrudniłem lokaja 7 Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bardzo fajny. Gdzie można taki dostać i czy w ogóle jeszcze? Cytuj
maciato Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja kupiłem przez portal aukcyjny. Lokaj elektryczny z lat 70tych - działa . Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 I prasuje? Super. Też mam takiego, tylko mój nie prasuje . Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z ostatniej akcji Patine. 22 Cytuj
arsen Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Firmowe prawidła? Taki prototyp, głównie do zdjęć w sieci Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jakiś czas temu zamówiłem w EXOXE taki zestaw z bursztynem: spinki z dwiema tarczami połączonymi łańcuszkiem oraz szpilkę do krawata. Mogę śmiało powiedzieć, że jest jedyny w swoim rodzaju. Zdjęcia producenta: 8 Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Słaba jakość zdjęcia ale trudno. Kurier przywiózł 30 min temu Konkurs (bez nagród): Kto zgadnie do czego służy ta nieco wiekowa ślicznotka? 2 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ładny stan zachowania, chociaż nie mam pojęcia, co to jest. Strzelę, że maszyna do obszywania dziurek? 1 Cytuj
Machiavelli Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czy to jest podszywarka? 1 Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Brawo! Ale nietypowa. Potrafi coś, czego zwykła podszywarka nie umie. Cytuj
Machiavelli Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie mam pojęcia. Nazwa co prawda mało czytelna, ale po pierwszych dwóch literach to chyba Strobel i sądząc po wyglądzie raczej wiekowy. W serwisach aukcyjnych jest trochę starych maszyn krawieckich - kiedyś chciałem sobie kupić jedną do ozdoby, ale rozumiem, że Twoja jest sprawna i będzie służyła pasji? Napisz, proszę, co niezwykłego ta podszywarka umie i czy pozwoli Ci to w pełni rozwinąć skrzydła i oficjalnie otworzyć pracownię? Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak, to Strobel. Ten model służy do pikowania przodów i klap. Zwykła podszywarka, przez to, że tkanina leży w niej płasko, nie zapewnia odpowiedniego rolowania klap. W tej da się pikować klapy tak żeby się ładnie wywijały. Tyle teorii. Jak jest faktycznie przekonam się jak zrobię do niej stół (w komplecie dostałem tylko blat, trzeba dorobić nogi i pedały). 7 Cytuj
mr.vintage Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ona jest wielkości dużego dziurkacza biurowego, czy tylko na zdjęciu tak to wyszło? Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Na zdjęciu. Nie jest duża ale to nie maleństwo. Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zdecydowanie nietuzinkowy zakup. Wrzuć zdjęcie jakiegoś dzieła wyczarowanego z jej pomocą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi