constantin Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Nie, na załamaniach nie ma lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierre Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 zapomniałem o krawacie przyłożonym do buta by pokazać że ładne lustro ale jak ktoś się dobrze przyjrzy to widać filar w salonie i oświetlenie pod sufitem i tak zaraz przyjdzie ktoś z głupim komentarzem, a ja nie chciałem by ten temat zamierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Tego chyba jeszcze w wątku nie było Ktoś próbował przejrzeć się w ... podeszwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Niby można ale po co? A poważnie piękny efekt, ale zniknie po paru krokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Niby można ale po co? Dla większej prędkości na progu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Trzeba by naszym skoczkom spróbować tego patentu, bo słabo im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Sylwestrowy mirror:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Na forum tłumaczyli jakoś inaczej ... siadaj Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Mam pytanie, czy zamiast tłuszczu można użyć smalec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Można ale do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Można, pod warunkiem, że wytopiony jest on z własnego tłuszczu, optymalnie z okolic pośladków, ale z brzucha też jest dopuszczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Można, pod warunkiem, że wytopiony jest on z własnego tłuszczu, optymalnie z okolic pośladkówzgadza się tzw. lustro (na pośladkach końskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Jeszcze bym posiedział i poczytał, bo do jutra tutaj już będzie posprzątane, a pewnie jeszcze kupa śmiechu w międzyczasie, ale człowiek czasem musi spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Ja za czasów studenckich dawałem masełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 ja za studenckich to margaryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Supreme mirror: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Obrzydliwe. Już wiem, czemu nigdy nie miałem fetyszu lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Posty usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 mam pytanie które pewnie juz ktos zadał ale nie mogę odszukać odpowiedzi ile takie lustro na butach utzrymuje się w normalnych warunkach pogodowych? mam na mysli bez sniegu i deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Zależy od skóry (przede wszystkim jej jakości), nałożonych past i kremów, oraz "poziomu" lustra. Im wszytko jest "lepsze" tym łatwiej buty znowu, szybko doprowadzić do zadowalającego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Do następnego gruntownego czyszczenia wymagającego zdjęcie wszystkich past i kremów. Lustro to tak naprawdę taka zbroja dla skóry w tym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Do następnego gruntownego czyszczenia wymagającego zdjęcie wszystkich past i kremów. Lustro to tak naprawdę taka zbroja dla skóry w tym miejscu Poza "+" dodam iż czasami wystarczy szmatka by to lustro odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Do następnego gruntownego czyszczenia wymagającego zdjęcie wszystkich past i kremów. Lustro to tak naprawdę taka zbroja dla skóry w tym miejscu no faktycznie można to traktować jako dodatkową ochronę dla skóry. dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 1/2 2/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1979 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 co jest w tym szklanym pojemniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi