lubo69 Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 To już jest zdrobnienie;-) Proponuję skracać do 5!, jeśli kolega się zgodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Ja po prostu napiszę Wam Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam Wszystkich! Interesuję się modą męską od dość niedawna, ale zdążyłem już kompletnie zmienić swoją garderobę. Mieszkam w Londynie i często bywam w sklepach typu Suit Supply, Tyrwhitt, Lewin, Barbour, Loake, Barker. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie odnośnie tych marek to chętnie udzielę pomocy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek d'Braun Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Witam, tematem mody klasycznej zainteresowałem się kilka miesięcy temu, jestem obserwatorem tego forum od jakiegoś czasu, czytam polskie blogi i powoli zmieniam garderobę ze sportowej na klasyczną, taka półka średnia niższa póki co, bez szaleństw. Będę miał kilka pytań mam nadzieje na cierpliwe odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Witam, miło, że zawitałeś mam nadzieję., że na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Witam wszystkich, to forum uważniej przeglądam od niedawna i bardzo mi się tu podoba. Tematem męskiej mody i klasycznej elegancji zacząłem się interesować mniej więcej 2 lata temu i chętnie, z Waszą pomocą, będę dalej rozszerzał swoje horyzonty i wzbogacał wiedzę w tych dziedzinach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Witajcie, w zasadzie to „zaczynam od d..y strony”. Jestem już na tym forum od jakiegoś czasu, zdążyłem załapać 5 ostrzeżeń, napisać trochę tekstu. Niemniej jednak nigdy nie jest za późno na oficjalne powitanie - więc witajcie i zaakceptujcie mój - czasem za bardzo - rubaszny język. Trochę więcej tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2545-%E2%80%9Epozna%C4%87-pana-po-cholewach%E2%80%9D/ , tu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2601-wszystkie-stworzenia-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e/ i w innych moich wpisach. Serdecznie pozdrawiam i Wesołych Świąt. Tadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMKa Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Witam, Nazywam sie Michał i trafiłem tutaj z forum zegarkowego. Bardzo mnie interesują tematy związane z elegancką modą męską, naturalnie uzupelnioną zagarkami Na codzień jestem muzykiem - gitarzystą w zespole grającym cięższy gatunek muzyki, a także uczę gry na wspomnianym instrumencie. Liczę, ze dzięki forum dowiem sie wiele i polepsze swoją ogolnie pojęta aparycję codzienna Pozdrawiam, Michał AKA emka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgodnie z netykietą, jako nowy użytkownik chciałbym się przywitać w odpowiednim wątku. Na razie jestem na początku swojej drogi w kierunku klasycznej męskiej elegancji. Pierwszy krok - już nikt na ulicy nie widzi mnie w t-shirtcie . Będę miał do Panów kilka pytań odnośnie męskiej elegancji, m.in. co z czym łączyć, jak ogarnąć kwestię korpulentnej sylwetki i gdzie nosić portfel by nie wypychało marynarki, ale to w swoim czasie.Choć pewnie na większość wątpliwości znajdę odpowiedzi studiując forum (które jest wyjątkowo obszerne...). Z tego miejsca chciałbym podziękować Tomkowi Milerowi, który na swoim blogu o alkoholach rozpoczął promować blog o elegancji - wszedłem, poczytałem i tak to się u mnie zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 gdzie nosić portfel by nie wypychało marynarki Nigdzie, dokumenty, karty i bilety NBP nosić w płaskim etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie słuchaj Kolegi Moderatora:-) Nawet jeśli liczba mnoga każdego z wymienionych rzeczowników oznacza tylko dwie sztuki, "płaskie etui" powoli zaczyna się robić oksymoronem... Da się tak uszyć marynarkę i mieć taki portfel, żeby go nie było widać. Reszta w odpowiednim wątku. Ad rem, witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1989 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Witam, mam na imię Piotrek postanowiłem się tutaj zarejestrować po dłuższej obserwacji forum Liczę na cenne uwagi i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intercrew Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Dzień dobry. Męską elegancją interesuję się już od kilku miesięcy. Osobą która jest moją inspiracją stał się Mr Vintage. Śledząc jego blog wiele sie nauczyłem. W końcu postanowiłem się tu zarejestrować. Miło mi zagościć w tej elicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jour fixe Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Witam, mam na imię Tomasz. Zainteresowałem się klasyczną modą meską dzięki blogom, mam nadzieję poszerzyć tu swoją wiedzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semi Dry Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Dzień dobry. Jakiś czas temu przeczytałem w gazecie wywiad z Michałem Kędziorą, który uświadomił mi, jak wiele popełniam błędów w ubiorze. Jego celne spostrzeżenia i uwagi skłoniły mnie wpierw do odnalezienia jego bloga, skąd trafiłem tutaj. Mój styl powoli się zmienia, a treści zawarte tutaj jak i na blogach wielu tutejszych użytkowników są dla mnie pomocą. Mam nadzieję skorzystać w Waszej wiedzy i wskazówek. pozdrawiam Semi Dry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Michał Kędziora - dla przyjaciół 'Kędzior'? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Dzień dobry, zgodnie z dobrym obyczajem witam serdecznie wszystkich użytkowników. Obserwuję forum od jakiegoś czasu, nadszedł czas na bardziej interaktywne uczestnictwo. Jestem przekonany, że jeszcze wiele będę mógł się nauczyć oraz dowiedzieć. Z poważaniem Piotr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloik Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Witam serdecznie, Z waszych uwag i komentarzy korzystam już od dawna. Ostatnio wujek google nader często kieruje mnie w różnych kwestiach na "butonierkę", stąd czas było założyć konto. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzimił Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych Mam nadzieję, że będzie mi się z Wami fajnie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viki_gte Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Witajcie... Dzięki Eye_lip z forum zegarkowego zawitałem tu ... Bardzo podoba mi się Wasza inicjatywa... Mam nadzieję że wniosę również coś od siebie. Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Witamy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 czołem Koledzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urko Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Witam Wszystkich, Z obserwatora zostałem forumowiczem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi