Adam Granville Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Witam, ale błagam, bez tego "witam" z Pana strony. To niewłaściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Wiem, że to nie ten temat, ale jaki będzie poprawny odpowiednik "Witam" o takim samym wydźwięku? Ostatnim razem chciałem użyć jakiegoś poprawnego powitania w e-mailu, ale nic mi nie pasowało i w końcu użyłem tej niewłaściwej formy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 "Hey, Hey, tu NBA!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Wiem, że to nie ten temat, ale jaki będzie poprawny odpowiednik "Witam" o takim samym wydźwięku? Ostatnim razem chciałem użyć jakiegoś poprawnego powitania w e-mailu, ale nic mi nie pasowało i w końcu użyłem tej niewłaściwej formy. Pozdrawiam, Dr Witać może tylko gospodarz, stąd moje zastrzeżenia. Inne formy są ok. Trudno podać szczegółowe recepty, język polski jest bogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Jak Panowie się zapatrują na powitanie zbliżone do bezpośredniego, w zależności od pory np. Dzień dobry, Dobry wieczór itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Wiem, że to nie ten temat, ale jaki będzie poprawny odpowiednik "Witam" o takim samym wydźwięku? Ostatnim razem chciałem użyć jakiegoś poprawnego powitania w e-mailu, ale nic mi nie pasowało i w końcu użyłem tej niewłaściwej formy. Pozdrawiam, Dr Witać może tylko gospodarz, stąd moje zastrzeżenia. Inne formy są ok. Trudno podać szczegółowe recepty, język polski jest bogaty. Czyli (patrzę na kolor oznaczenia dr.), jak ktoś jest masters lub członkiem stow., to witam jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek4 Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Dobry wieczór. Kolejny, nowy użytkownik - pozdrawiam Wszystkich. Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Jak Panowie się zapatrują na powitanie zbliżone do bezpośredniego, w zależności od pory np. Dzień dobry, Dobry wieczór itp? W korespondencji, która nie odbywa się w czasie rzeczywistym, może to być kłopotliwe, ponieważ interlokutor może odebrać wiadomość o innej porze dnia. Polecam: http://czytelnia.pwn.pl/polszczyzna_na_ ... itania.php Moje ulubione to: Wszelki duch Pana Boga chwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Dzień doby Saint Benji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 SB literki w nicku Ci się poprzestawiały coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinaski Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Po wielu miesiącach czytania czas na pierwszy post. Dobry wieczór wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Witamy w naszych skromnych pieleszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taniarmani Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie z Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Witamy. Masz dostęp do produktów na A. w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taniarmani Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Pierwsza odpowiedź i już mnie wprawiła w zakłopotanie. Nie za bardzo niestety wiem o czym mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Taniarmani, jestem przekonany, że się domyślisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taniarmani Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Heh, jeśli nawiązujesz do nicka, to niestety nie pomogę. Jest to nazwa starego secondhandu w Mikołajkach, ot tak po prostu wpadła mi go głowy przy rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Dobry wieczor, na forum trafilem pod koniec 2010r. w 2011r. zostalem zarejestrowanym uzytownikiem tego forum, choc z jednostkowymi wyjatkami, biernym. jako, ze mamy juz druga polowe roku 2012, dojrzalem do kolejnego kroku i postanowilem oficjalnie przywitac sie ze wszystkimi uzytkownikami, co niniejszym czynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Długo się czaiłeś Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Zapewne taki zwy-czaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Dzień dobry, po około trzech miesiącach regularnego czytania tego forum postanowiłem zarejestrować własne konto. Chyba najwyższy czas zacząć się udzielać Przy okazji tego pierwszego wpisu chciałem się przywitać serdecznie ze wszystkimi użytkownikami. Forum uważam za ciekawe i pomocne. Mam nadzieję, że z czasem będę coraz aktywniejszym forumowiczem; z początku pewnie dominować będą z mojej strony pytania, ale wraz z nabytym doświadczeniem liczę, że również w kwestiach merytorycznych będę miał coś ciekawego do powiedzenia. Życzę wszystkim udanego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Świetnie, miło, że się przedstawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi