Krawaciara Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 A poza tym ... masz wielką szansę na tytuł "pierwszej kobiety" w CMDNS pozdrawiam Damian Wytłumaczcie mi co oznacza skrót CMDNS bo nie wiem czy przypadkiem nie powinnam się obrazić Cytuj
damiance Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 A poza tym ... masz wielką szansę na tytuł "pierwszej kobiety" w CMDNS pozdrawiam Damian Wytłumaczcie mi co oznacza skrót CMDNS bo nie wiem czy przypadkiem nie powinnam się obrazić już śpieszę z wyjaśnieniem .... skrót oznacza: "Co mam dziś na sobie" i jest tytułem tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=4 temat w formie pytania ... jak pisałem kobieca stylizacja nie była tam jeszcze publikowana ... ale nie musisz odpowiadać na to pytanie dzisiaj ponieważ jest już po 23.00 Cytuj
Krawaciara Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Bałabym się umieścić tam swój outfit, nie wiem czy jestem wystarczająco elegancka i klasyczna Cytuj
Adam Granville Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Jesteś, dziewczyno! Cytuj
pirat Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Jesteś, dziewczyno! A czy nie powinno być: "Jest Pani!" zgodnie z propagowanymi przez Ciebie zasadami ? Cytuj
Styleman Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Malo tego proponował bym ,,Szanowna Pani jesteś...." -nie znamy przecież osoby . Cytuj
torunianin Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Wypadałoby się przedstawić Więc witam Panów miłośników klasycznej elegancji:) Trafiłam na to forum poszukując solidnych informacji na temat pielęgnacji obuwia i powiem,że jestem zachwycona tym co tutaj widzę i czytam Witam serdecznie:) Dobry pomysł, żeby wejść na forum pełne facetów i wrzucić takiego avatara.. że sam na to nie wpadłem... Cytuj
Krawaciara Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Myślę, że bardziej chodzi tu o to, że jest ono "tak" aż za bardzo Cytuj
wlf Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Takie zdjęcie w niektórych Klasycznie Elegancko Odzianych mężczyznach może budzić Klasycznie Eleganckie (kto wie, może nawet Klasycznie Niezdrowe?) Zainteresowanie. Ale ja podejrzewam, że Szanowna Pani wie doskonale o czym teraz mówimy Cytuj
torunianin Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Ależ proszę Pani. Ono jest jak najbardziej "tak":) I to właśnie miałem na myśli... Cytuj
Krawaciara Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. Cytuj
Karczmarz Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. np takiej eleganckiej kangurzycy? Cytuj
Clovis Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. Stając wobec takiego wyboru, osobiście jednak wolałbym kobietę. A panowie to już jak sobie wolicie. Cytuj
elbinger Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam szanownych Panów i Panią/Panie. W przypadku tego forum (niezwykle ciekawego) chyba taka kolejność jest właściwa... Pozdrawiam z Elbląga. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Słuszna kolejność siema! Cytuj
Styleman Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam prawie ze Ziomka. Walczę od paru lat tam z inwestycja. Pozdrawiam Cytuj
Vitty Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Cieszę się, że forum o takiej tematyce istnieje, a sama liczba użytkowników każe myśleć, że jeszcze nie wszystko stracone i elegancja wśród nas, Panów, ma się dobrze: zarówno, jeżeli chodzi to, co sobą reprezentujemy oraz jak się prezentujemy. Pozdrawiam ze Stambułu. Cytuj
Gawain Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Obserwuję forum już spory kawałek czasu, ciągle się ucząc, aż w końcu dojrzałem, żeby się przywitać, co też niniejszym czynię: Dzień dobry wieczór Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ktoś z Elbląga? Ja jestem z Elbląga tylko na czas studiów wyemigrowałem Cytuj
mohonk Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam wszystkich, Po etapie czytania tego forum dojrzałem do zarejestrowania się. Teraz zamierzam męczyć doświadczonych elegantów różnymi pytaniami dot. ubioru Pozdrawiam mohonk Cytuj
kmPK Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Po kilkumiesięcznym śledzeniu tego naprawdę dobrego i potrzebnego forum, postanowiłem aktywniej się udzielać. Witam i pozdrawiam wszystkich, Tomek z Zielonej Góry Cytuj
Bogol Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Pare miesiecy minelo wiec czas oczytania juz za mna - zajrzalem tutaj pewnie podobnie jak czesc ludzi przed slubem no i na pewno zostane na dluzej. Witam wszystkich serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi