ponton Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witajcie! Będę raczej czytał i oglądał niż pisał. Cieszę się, że takie forum istnieje. Pozdrawiam! Cytuj
mcviper Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 witam serdecznie, pozdrawiam wszystkich Cytuj
Klapouch Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Forum czytam już od jakiegoś czasu. Myślę, że pora się wreszcie "ujawnić" i przywitać Maciej Cytuj
Pietr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jako że dobry zwyczaj nakazuje się przywitać niniejszym to czynię: Dzień dobry Państwu. Cytuj
pomeranus Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzień dobry, wita reprezentant północnej części Polski. Postanowiłem się zarejestrować mimo, iż nie jestem ortodoksyjnym zwolennikiem klasycznej elegancji. Za to cenię sobie ubrania/dodatki dobrej jakości a jak zauważyłem na forum można się sporo o takowych dowiedzieć. Cytuj
Ernestson Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam, Zdaje się że niewielu nas tu z północy Cytuj
pomeranus Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jesteśmy jak USMC-the few, the proud Cytuj
pmk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich, od niedawna jestem tu jako czytelnik - od czasu do czasu coś pewnie napiszę w miarę swoich skromnych możliwości. Cytuj
jendrusz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 To i ja się przywitam - witam wszystkich Cytuj
Murs Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam wszystkich na forum, jestem tutaj nowy, mam nadzieję że wniosę dużo na forum jak i się czegoś nauczę . Pozdrawiam Cytuj
Vislav Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam, długo mnie nie było aktywnie na forum i jestem ponownie. Sporo się zmieniło, ja się zmieniłem, mój styl wyewoluował w inną stronę, niż ortodoksyjnie pojmowana klasyczna męska elegancja. Interesują mnie wszelkie przejawy stylu oparte o szeroko rozumianą klasykę. Na temat ortodoksji chętnie podyskutuję - tutaj, jako bierny czytelnik forum też zauważam różne zmiany. Rzeczowa i czasami bolesna krytyka mi nie przeszkadza. Natomiast wyraźnie przeszkadzają mi niemerytoryczne, czasami złośliwe, czasami głupie odzywki i dowcipy. Interesuje mnie również pragmatyczna strona stroju i ubierania się. Bespoke, chociaż ostatnimi czasy nie stosuję, zaliczam do tej pozytywnej i to bardzo kategorii. Jednak są też inne aspekty, a świat nie jest czarno-biały. pozdrowienia Vislav Cytuj
Misza Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cieszę się, że znów będziemy na jednym forum. Cytuj
Karczmarz Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ciesze sie ze wrociles, tylko nie wiem czy to oznacza ze forum zmienilo sie na lepsze, czy Ty na gorsze Cytuj
Vislav Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Ciesze sie ze wrociles, tylko nie wiem czy to oznacza ze forum zmienilo sie na lepsze, czy Ty na gorsze Normalka, zazwyczaj z wiekiem nasz charakter staje się coraz bardziej paskudny, czyli w rozumieniu otoczenia na gorsze - niestety Samo forum stało się bardziej otwarte na odmienność poglądów, chociaż niektóre mechanizmy, jak w dobrym starym szwajcarskim zegarku, pozostały dziękuję hurtem za wszystkie dotychczasowe pozdrowienia i również pozdrawiam Vislav Cytuj
Mortimer Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu szukałem takiego miejsca jak to, gdyż dopiero wdrażam się w ten temat i tak oto trafiłem tutaj Mam nadzieję, że się sporo tutaj nauczę, pozdrawiam. Cytuj
P_P Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Dobry wieczór, Pozdrawiam serdecznie Forumowiczów. Cytuj
HEMI Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Pozdrowienia dla Forumowiczów z zaśnieżonego Krakowa Czytuje forum od jakiegoś czasu - dzisiaj zdecydowałem się na 'ujawnienie'. Ciesze się, że jest miejsce w którym my, dopiero uczący się elegancji, możemy poznać odpowiedzi na wiele nietypowych dla większości osób pytań. Cytuj
Krzysiek Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich, Moda meska w formie klasycznej zainteresowalem stosunkowo niedawno, ale przyznam szczerze temat pochlonął mnie kompletnie. Ciekawi mnie klasyka, ale sklaniam sie ku bardziej casualowemu biegunowi stylu. Mam nadzieje, ze jest tu miejsce i dla takich forumowiczow. Forum czytam od jakiegos czasu i jest to miejsce, gdzie mozna znalezc wiele ciekawych tematow. Mam nadzieje, ze duzo sie tu jeszcze naucze. Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj
Misza Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Świetnie, że się zarejestrowałeś Krzysiek. Miło Cię poznać. Krzysiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi