Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przybywam, aby sobie pobyć, poczytać, pooglądać, popodziwiać i w efekcie wynieść stąd na sobie, choć szczyptę elegancji :shock: . Żeby nie wyszło nazbyt niecnie, postaram się zostawić po sobie odrobinę humoru i jak się uda dobrej rady. ;)

Opublikowano

Dobry wieczór,

Ja także chciałem się przywitać. Pomimo bycia dużo młodszym od większości forumowiczów, ja także interesuję się męska elegancją i to nie tylko w zakresie ubioru. Wasze wypowiedzi czytam już od ponad roku jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Liczę, że pozwoli mi to jeszcze bardziej poszerzyć moje horyzonty. ;)

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu śledzę forum oraz notorycznie i w kółko czytam blogi głownie macaroniego i szarmanta ktory naprawdę sa inspirujące. Postanowiłem sie zarejestrować ponieważ stowarzyszenie but w butonierce jest według mnie świetnym przedsięwzięciem i chciałbym sie rownież udzielać. Witam serdecznie raz jeszcze.

Opublikowano

Dzień Dobry!

Przeszedłem już etap samego czytania forum, więc postanowiłem zarejestrować się. Z góry mówię, że ze względu na małą wiedzę dotyczącą tematu będę wypowiadał się niezwykle rzadko.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Od jakiegoś czasu przeglądam to forum z wielkim zainteresowaniem.

Mam już swoje lata, ale jak do tej pory nigdy nie interesowałem się specjalnie swoim ubiorem. Czas to zmienić...

Czytam, uczę się i jak przyjdzie czas to będę też Was pytał... Postanowiłem zupełnie zmienić swój styl ubierania, a właściwie kompletny brak stylu zamienić na jakiś styl... Przede mną długa droga.

Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że istnieje takie forum.

Opublikowano

Witam. Ponieważ jestem w podobnej sytuacji, co kolega anda_7, miałbym prośbę o skierowanie do wątku (jeśli takowy istnieje), w którym mowa o kompletowaniu garderoby od podstaw, tj. od czego zacząć i co po kolei kupować/szyć

Opublikowano

Witam. Ponieważ jestem w podobnej sytuacji, co kolega anda_7, miałbym prośbę o skierowanie do wątku (jeśli takowy istnieje), w którym mowa o kompletowaniu garderoby od podstaw, tj. od czego zacząć i co po kolei kupować/szyć

Przyłączam się do prośby... 8-)