Adam Granville Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Witamy, powodzenia w realizacji planów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Witam wszystkich. Forum obserwuję już jakiś czas, dopiero teraz sie ujawniam. Cieszę się, że jest w interniecie takie miejsce, gdzie można sie spotkać z entuzjastami dobrze pojętej mody meskiej. Krawaty to moja słabość tak samo buty oraz stosownie dobrane skarpety:), chyba udziela mi się również włoski styl - przykrótkie (jak na klasyczne wymagania) spodnie oraz lekko przyciasne marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Witamy serdecznie! Lekko przyciasne marynarki to raczej domena fashion-victim, a nie stylu włoskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 To zależy co rozumiec przez przyciasne. Dla mnie to dobrze dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Idąc tym tokiem rozumowania, to mamy zatrzęsienie w sklepach dobrze "dopasowanych" marynarek RTW w sklepach - wystarczy kupić o 1-2 rozmiary mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Witam wszystkich Podobnie jak niektórzy, forum czytam od dłuższego czasu, jestem miłośnikiem klasycznej męskiej elegancji, jednak lubię też całkowicie casualowe zestawienia inspirowane klasyką. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Dobry wybór, witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Witam serdecznie! Również czytam forum od pewnego czasu i chociaż dopiero raczkuję w świecie klasycznej elegancji, już mogę stwierdzić, że moją domeną będą zestawy bardzo kolorowe, z powiedzmy "młodzieńczym zadziorem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Witam serdecznie! Również czytam forum od pewnego czasu i chociaż dopiero raczkuję w świecie klasycznej elegancji, już mogę stwierdzić, że moją domeną będą zestawy bardzo kolorowe, z powiedzmy "młodzieńczym zadziorem" Pozdrawiam Witamy! Zapraszamy do "udzielania się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Dzień dobry wszystkim. Trafiłem tutaj w sumie przypadkiem, szukając w internecie zdjęć/ilustracji przedwojennych garniturów, poczytałem trochę i stwierdziłem że dużo tu przydatnej wiedzy, więc warto się zarejestrować żeby było łatwo śledzić dyskusje prowadzone na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Dzień dobry wszystkim. Trafiłem tutaj w sumie przypadkiem, szukając w internecie zdjęć/ilustracji przedwojennych garniturów, poczytałem trochę i stwierdziłem że dużo tu przydatnej wiedzy, więc warto się zarejestrować żeby było łatwo śledzić dyskusje prowadzone na forum. Witamy, mamy nadzieję, że zagościsz tu na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Szanowni Panowie Witam się ze wszystkimi Na forum zaglądam regularnie od jakiegoś czasu. Cieszy mnie, że jest jeszcze wielu mężczyzn, ceniących sobie elegancki i wyrafinowany styl życia. Mam nadzieję, że niebawem BWB będzie elitarnym klubem, o którym pojęcie będą mieli, nie tylko jego członkowie. Moje uszanowanie Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Mam nadzieję, że niebawem BWB będzie elitarnym klubem, o którym pojęcie będą mieli, nie tylko jego członkowie. Już taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Elo, witka, witam wszystkich nowych ziooomów na dzielni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Elo, witka, witam wszystkich nowych ziooomów na dzielni! Jak elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boolinek1990 Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witam. Początkujący w dziedzinie ubioru liczy na pomoc Swoją drogą fajna reklama klubu w telewizji wyszła. Dwóch Panów od razu poznałem, kim był ten najmłodszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witamy. Dużo szukaj, czytaj, a następnie pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witam Szanownych Panów. Forum czytam od dłuższego czasu. Przyszedł wreszcie czas na rejestrację, mam nadzieję, że znajdę tu jeszcze więcej inspiracji w temacie szeroko pojętej elegancji. pozdrawiam kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witamy, Widzę, że zacząłeś od fajnego zestawu w CMDNS. Czekamy na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Panowie, wyrazy uznania oraz klasyczne - dzień dobry. Temat męskiej elegancji staje się coraz bardziej mi bliski, stąd też obecność tu moja. Wachlarz poruszanych tematów, jak i doświadczenie użytkowników zachęcają do zgłebiania zakamarków Forum. Unosząc kapelusz Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Wśród kolegów kapelusza nie musisz unosić Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Panowie, wyrazy uznania oraz klasyczne - dzień dobry. Andrew To Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Preppy Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Witam, na co dzień ubieram się w stylu preppy ale nie jest mi obca klasyczna męska elegancja i bespoke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Dziekuję za miłe powitanie. Panowie, wyrazy uznania oraz klasyczne - dzień dobry. Andrew To Ty? Tak, zdecydowanie to ja, aczkolwiek nie ten, którego zapewne masz na myśli. Z pozdrowieniami Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 O to ok, już myślałem, że jakis inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi