werdzo88 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Pomóżcie, jakie loafersy wybrać ? chciałbym mieć najbardziej uniwersalne i najbardziej na luzie ? Kolor ? Granat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Według mnie granatowe nie są najbardziej uniwersalne. Postawiłbym na koniakowe lub ciemnobrązowe zamszowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Czyszczenie przy okazji wiosennego przezbrojenia szafy... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Wężu: "budowanie garderoby" w Twoim przypadku może nabrać dosłownego znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Czyszczenie przy okazji wiosennego przezbrojenia szafy... Yanko-3.jpg Lubię takie obrazki, ale Ciebie już nie lubię człowiek sobie siedzi w pracy i ogląda jak inni spędzają przyjemniej czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofff Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Witam, Właśnie odebrałem buty http://patine.pl/yanko-style-448-goodyear-welted.html i zastanawiam się czy je zatrzymać. Na boku jest takie jakby zagniecenie, ale bardziej mnie zastanawia zszycie z tylu butów, poniżej zdjęcia- mam nadzieję, że wszyzstko dobrze widać. edit: Jest też taka plamka na przodzie buta i ogólnie kolor jest nierówny, występują liczne przejaśnienia itp, przypuszczam, że wystarczy nałożyć krem. Być może to szczegóły, ale chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 2 Maj 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Czyszczenie przy okazji wiosennego przezbrojenia szafy... No to lecimy z łańcuszkiem dalej: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Witam, Właśnie odebrałem buty http://patine.pl/yanko-style-448-goodyear-welted.html i zastanawiam się czy je zatrzymać. Na boku jest takie jakby zagniecenie, ale bardziej mnie zastanawia zszycie z tylu butów, poniżej zdjęcia- mam nadzieję, że wszyzstko dobrze widać. edit: Jest też taka plamka na przodzie buta i ogólnie kolor jest nierówny, występują liczne przejaśnienia itp, przypuszczam, że wystarczy nałożyć krem. Być może to szczegóły, ale chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych użytkowników. Jeżeli to są buty nowe to bym je odesłał,takie wadliwe szycie dyskwalifikuje te buty jako towar pierwszej jakośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 No to lecimy z łańcuszkiem dalej: Ładnie, ładnie. Też musiałbym się wziąć za trzewiki. Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Butoholicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 A ja może dziś bądź w środę wybiorę się do salonu Yanko w Las Palmas. Ciekawe jak wygląda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofff Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Tak, to nowe buty. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Tak, to nowe buty. Dzięki! Kupiłeś je w Polsce, w normalnej cenie? Czy to tzw. seconds? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Kupiłeś je w Polsce, w normalnej cenie? Czy to tzw. seconds? Kolega kristofff podał link do sklepu gdzie ja zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Kolega kristofff podał link do sklepu gdzie ja zakupił. Nie podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Witam, Właśnie odebrałem buty http://patine.pl/yanko-style-448-goodyear-welted.html i zastanawiam się czy je zatrzymać. Na boku jest takie jakby zagniecenie, ale bardziej mnie zastanawia zszycie z tylu butów, poniżej zdjęcia- mam nadzieję, że wszyzstko dobrze widać. [...] edit: Jest też taka plamka na przodzie buta i ogólnie kolor jest nierówny, występują liczne przejaśnienia itp, przypuszczam, że wystarczy nałożyć krem. Być może to szczegóły, ale chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych użytkowników. [...] Szycie pięty wygląda bardzo brzydko, buty do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 @kristofff,jeżeli cokolwiek niepokoi, koniecznie skontaktuj się ze sklepem Niedawno forumowicz @Parmigiano pytał w innym wątku, czy są jeszcze jakieś buty Yanko, których nie mam. Są, ale tak wygląda zgromadzony zbiór. Czyszczenie przy okazji wiosennego przezbrojenia szafy... No to lecimy z łańcuszkiem dalej: Zebrałem szczękę z podłogi Panowie! Absolutnie fantastyczny widok i pewność, że buty trafiły w dobre ręce (na dobre nogi) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofff Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Kupiłem je w sklepie patine.pl w nomalnej cenie, z tego linka który podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Wiosenne porządki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Sami butoholicy, to trzeba leczyć! Ładne kolekcje koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Tak patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam czy na tej "sali" jest lekarz... No tak, ale nie widzę ile sam mam butów, bo są w szafach. Gdybym je wyjął, mnie diagnozowaliby jako pierwszego... Nieważne czy Yanko, czy nie; nikt by nie patrzał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Tak patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam czy na tej "sali" jest lekarz... No tak, ale nie widzę ile sam mam butów, bo są w szafach. Gdybym je wyjął, mnie diagnozowaliby jako pierwszego... Nieważne czy Yanko, czy nie; nikt by nie patrzał. U mnie buty stoją na dwóch szafkach w przedpokoju. Ostatnio byli u mnie znajomi, jeden z nich spojrzał na te szafki i stwierdził: "gdybym cię nie znał, to pomyślałbym że stacjonuje tu pułk wojska" Swoją drogą, zmobilizowały mnie te zdjęcia, ostatnio wszystkie buty miałem brudne i zaniedbane. Wziąłem się dziś za czyszczenie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Pozdrawiam z Gran Canarii. W centrum handlowym porażka. Stoisko z różnymi butami min. Timberlandami, Lacostami, Sebago i jedna półka z butami skórzanymi. Trzy pary butów Yanko - dwie derby czarne jakość skóry tragiczna i jedne Oxfordy czarne, też porażka, jakieś takie dziwne kopyto. Z drugiej strony półki kilka modeli Berwicka. Berwick po 160 Euro, Yanko po 160 Euro. Generalnie Gran rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Generalnie Gran rozczarowanie. Pomyliłeś wyspy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 może Yanko ze starych zapasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi