Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właśnie odebrałem buty http://patine.pl/yanko-style-448-goodyear-welted.html i zastanawiam się czy je zatrzymać. Na boku jest takie jakby zagniecenie, ale bardziej mnie zastanawia zszycie z tylu butów, poniżej zdjęcia- mam nadzieję, że wszyzstko dobrze widać.

seg51sqzv1su_t.jpg

u4ox7oi17mxw_t.jpg

c6r4fulskf9l_t.jpg

edit:

Jest też taka plamka na przodzie buta i ogólnie kolor jest nierówny, występują liczne przejaśnienia itp, przypuszczam, że wystarczy nałożyć krem. Być może to szczegóły, ale chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych użytkowników.

9wo33sgxblz3_t.jpg

dl997ylde61j_t.jpg

9hrw0khrt78g_t.jpg

Opublikowano

Witam,

Właśnie odebrałem buty http://patine.pl/yanko-style-448-goodyear-welted.html i zastanawiam się czy je zatrzymać. Na boku jest takie jakby zagniecenie, ale bardziej mnie zastanawia zszycie z tylu butów, poniżej zdjęcia- mam nadzieję, że wszyzstko dobrze widać.

seg51sqzv1su_t.jpg

u4ox7oi17mxw_t.jpg

c6r4fulskf9l_t.jpg

edit:

Jest też taka plamka na przodzie buta i ogólnie kolor jest nierówny, występują liczne przejaśnienia itp, przypuszczam, że wystarczy nałożyć krem. Być może to szczegóły, ale chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych użytkowników.

9wo33sgxblz3_t.jpg

dl997ylde61j_t.jpg

9hrw0khrt78g_t.jpg

Jeżeli to są buty nowe to bym je odesłał,takie wadliwe szycie dyskwalifikuje te buty jako towar pierwszej jakośći.

Opublikowano

Witam,

[...]

edit:

[...]

Szycie pięty wygląda bardzo brzydko, buty do wymiany.

Opublikowano

@kristofff,
jeżeli cokolwiek niepokoi, koniecznie skontaktuj się ze sklepem :)

Niedawno forumowicz @Parmigiano pytał w innym wątku, czy są jeszcze jakieś buty Yanko, których nie mam. Są, ale tak wygląda zgromadzony zbiór. :)

zbiorcze 4.JPG

Czyszczenie przy okazji wiosennego przezbrojenia szafy...

Yanko-3.jpg

No to lecimy z łańcuszkiem dalej: 

yanko_yanko-2.jpg

Zebrałem szczękę z podłogi Panowie! Absolutnie fantastyczny widok i pewność, że buty trafiły w dobre ręce (na dobre nogi)  :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Tak patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam czy na tej "sali" jest lekarz...

No tak, ale nie widzę ile sam mam butów, bo są w szafach.

Gdybym je wyjął, mnie diagnozowaliby jako pierwszego...

Nieważne czy Yanko, czy nie; nikt by nie patrzał.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Tak patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam czy na tej "sali" jest lekarz...

No tak, ale nie widzę ile sam mam butów, bo są w szafach.

Gdybym je wyjął, mnie diagnozowaliby jako pierwszego...

Nieważne czy Yanko, czy nie; nikt by nie patrzał.

U mnie buty stoją na dwóch szafkach w przedpokoju. Ostatnio byli u mnie znajomi, jeden z nich spojrzał na te szafki i stwierdził: "gdybym cię nie znał, to pomyślałbym że stacjonuje tu pułk wojska" ;) Swoją drogą, zmobilizowały mnie te zdjęcia, ostatnio wszystkie buty miałem brudne i zaniedbane. Wziąłem się dziś za czyszczenie :)

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Pozdrawiam z Gran Canarii. W centrum handlowym porażka. Stoisko z różnymi butami min. Timberlandami, Lacostami, Sebago i jedna półka z butami skórzanymi. Trzy pary butów Yanko - dwie derby czarne jakość skóry tragiczna i jedne Oxfordy czarne, też porażka, jakieś takie dziwne kopyto. Z drugiej strony półki kilka modeli Berwicka. Berwick po 160 Euro, Yanko po 160 Euro. Generalnie Gran rozczarowanie.