SHOEPASSION.com Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Dzień dobry, trwają pracę nad nowymi modelami z kolekcji jesień/zima więc myślę, że są duże szanse Będę informować na bieżąco. Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 jeśli buty są aż o 1 cm na Pana za duże to proszę o wymianę na jeden rozmiar mniejszy czyli 7,5 UK. Natomiast to Pan musi wiedzieć najlepiej czy to uczucie "pływania" stopy w bucie wynika jedynie z długości czy też z tęgości buta. Jeśli tylko długość jest dużym problemem to proszę wybrać 7,5 UK EE, jeśli natomiast buty są również na Pana o wiele za szerokie to proszę spróbować z rozmiarem 7,5 UK - wersja normalna. Być może ułatwi to komuś wybór odpowiedniego rozmiaru. Mam stopy o wymiarach 28,2/10,2 cm i 27,9/10,1 cm. W przypadku rozmiarów Meermina, idealny dla mnie rozmiar to 9, choć i w 8,5 jestem w stanie chodzić po delikatnym rozbiciu. W przypadku G&B noszę 42. Dziś mierzyłem rozmiar 8,5 od Shoepassion i raczej dla siebie powinienem wybrać 8 lub nawet 7,5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMisterA Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 No to nieźle. ALe nic z tego nie rozumiem. Mamy miarkę opublikowaną przez sklep, dlaczego więc miarka nie pasuje do butów ? Mam takie 9/9,5, np. w CT mam 9 ale są "kapinkę" przy małe, 43 Nord Meka są odrobinkę za duże . Z kolei w tym przypadku to już sam nie wiem. Wysłałem na Państwa e-mail z zapytaniem oraz ze skanem z mierzenia stóp, przy wykorzystaniu miarki. Po prostu potrzebuję pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 No to nieźle. ALe nic z tego nie rozumiem. Mamy miarkę opublikowaną przez sklep, dlaczego więc miarka nie pasuje do butów ? Mam takie 9/9,5, np. w CT mam 9 ale są "kapinkę" przy małe, 43 Nord Meka są odrobinkę za duże . Z kolei w tym przypadku to już sam nie wiem. Wysłałem na Państwa e-mail z zapytaniem oraz ze skanem z mierzenia stóp, przy wykorzystaniu miarki. Po prostu potrzebuję pomocy .U mnie wg miarki wychodziło prawie 9 na szerokim kopycie. Wziąłem 8,5 i są o rozmiar za duże. Są już w drodze do Berlina i zamówiłem 7,5. Więc ta miarka jest taka trochę na oko. Zamów taki jaki wychodzi z miarki a pózniej wymień. Druga opcja to schopping w Berlinie i przymiarka. Muszę przyznać, że wysyłają super szybko. U mnie były w 2 dni. Widzę, że gorzej bedzie w drugą stronę, gdyż to realizuje poczta Polska paczką ekonomiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Może te problemy wynikają ze złego druku miarki? Np. ja tak miałem, że karta kredytowa była nieco większa niż ten obszar na kartce, do którego powinna pasować i gdybym tego nie sprawdził, zamówiłbym buty o rozmiar za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Miałem dobrze wydrukowaną miarkę i pierwszą parę zamówiłem o rozmiar zbyt dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Ja z kolei robiłem wg miarki i jest idealnie. Przy okazji okazało się, że zawsze kupowałem buty za duże (44). Teraz po zakupie w SP już kilka kolejnych par 43 i jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Może te problemy wynikają ze złego druku miarki? Np. ja tak miałem, że karta kredytowa była nieco większa niż ten obszar na kartce, do którego powinna pasować i gdybym tego nie sprawdził, zamówiłbym buty o rozmiar za duże U mnie karta kredytowa idealnie się mieściła w okienku. Wiec to nie wina wydruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Ha! Czyli da się również wybrać dobry rozmiar z użyciem miarki . Czasami błąd powstaje, ponieważ stopa się przesuwa do przodu gdy chcemy odczytać/ zaznaczyć rozmiar i długość. Jednak gdy ja doradzam w wyborze rozmiaru zadaję dwa pytania: jaki rozmiar wychodzi z miarki, a jaki jest noszony najczęściej? Na tej podstawie jest mi łatwiej wybrać dobry rozmiar:) Panie Pawle buty z Polski do nas z wymiany/ zwrotu ida w ciągu 4-5 dni roboczych, a wymianę realizujemy tego samego lub następnego dnia i ponownie odsyłamy do klienta. Niestety wczoraj dowiedziałam się, że DHL strajkuje i główna sortownia paczek DHL pod Berlinem również jest objęta strajkiem więc... mam nadzieje, że nie wpłynie to aż tak bardzo na czas dostawy! Pozdrawiam,O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Na FB marki pojawiła się zapowiedź pierwszego polskiego salonu - Warszawa, ul. Krucza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Kiedy planowane jest otwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Tak, to prawda. Mam nadzieję, że maksymalnie na początku sierpnia będziemy gotowi żeby otworzyć sklep Na początek jedynie kolekcja klasyczna dla panów plus akcesoria takie jak produkty do pielęgnacji czy paski i skarpetki. Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Fantastycznie. Czekamy na oficjalną datę i więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Oczywiście! Będziemy informować na bieżąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Bardzo miło słyszeć, że w końcu otwieracie się w Polsce! Oby się opłaciło i powstało więcej sklepów u nas - proponuję Szczecin Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Pochodzę ze Szczecina więc bardzo, bardzo chciałabym Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Nad morzem i w stolicy już tego sporo. W Krakowie jest plaża. Proponuję ten rynek zaatakować najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMisterA Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 O na prawde fajny pomysł. Ja się wstrzymuje z zakupem w takim razie on-line. Rozumiem, że ceny butów będą zgodne z dotychzasowymi cenami online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Tak ale w złotówkach.Chociaż i na stronie w końcu już naprawdę niedługo powinna się pojawić polska waluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Jeśli tylko kwestia przewalutowania (cena w zł) będzie sensownie zorganizowana, zawsze to miła opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 jakieś promocje na otwarcie? przy zakupie trzech par czwarta za złotówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Nic mi o tym nie wiadomo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Nic mi o tym nie wiadomo To może faktycznie nieodpowiednie. Obniży rangę produktu. Zgadzam się, że stały rabat dla członków forum jest najlepszym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 To może faktycznie nieodpowiednie. Obniży rangę produktu. Zgadzam się, że stały rabat dla członków forum jest najlepszym pomysłem Jest stały rabat dla członków forum? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Jest stały rabat dla członków forum? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Przydałby się. Tak staram się podejść przedstawicieli Shoepassion. W jedności siła. Damy radę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi