blekit Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Będzie informacja na Facebooku i w newslettterze. Link i wszystkie niezbędne dane, trzeba tylko cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Publikowany jest specjalny link na Facebook'u oraz w mailu, który przychodzi jako newsletter. Razem z linkiem przychodzi kod dostępu. Wydaje mi się, że po pewnym czasie był również link na stronie sklepu "SHOP OUTLET". EDIT: Nie zauważyłem wpisu blekita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzięki . To musze zapisać sie do newslettera bo fejsa nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbb Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Witam Mam takie pytanie, czy rozmiar 44 (Lazio) jest dla mnie odpowiedni? Czy następnym razem powinienem wziąć rozmiar większy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrB Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Patrząc na zdjęcia wydaje się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 z przytupem w nowy rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 W nowym roku Michał taki sam jak w starym . Ogólnie wydaje sie ok, rozmiar większy bedzie chyba za duży , tym ze jak napisał Michał , rękawy jakby ciut przykrótkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Rękawy koszuli są za długie, co rzutuje na odbiór rękawów marynarki. Ale zgadzam się, że cm więcej by nie zaszkodzil. Poza tym wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 ... ale pod pachami na plecach dzieją się dziwne historie, jakby materiału było zbyt dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Z reguły da się - technicznie do ok. 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Czy pamiętacie jak wysokie zniżki są w outlecie SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 garnitury chyba tak 30-40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja za lniane Soho zapłaciłem 149 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Dizękuję za odp. Czyli nie szaleją z rabatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Hmm, inne lniane garnitury z purple line kosztują z reguły 359+ euro, więc jak dla mnie obniżka dosyć spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Outletowy ranab 30-40% uważam za niski. @Blekit - jeżeli Soho kosztowało 359 E a ty zapłaciłeś 149 E, to rabat był spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Nie wiem ile kosztował ten konkretny model wcześniej, ale inne lniane Soho było właśnie po 359 € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 OK. Czyli czekamy na wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja przy wzroście 187, obwodzie klatki 105-106, talii 92 noszę rozmiar 50 (kroje Havana, Hudson, Lazio, Madison i Soho). Poza Lazio marynarki muszę taliować i zbierać trochę materiału pod pachami. W zależności od materiału czasem do likwidacji jest niewielka fałda poznańska. Spodnie skracam (mam wrażenie ze modele z manszetami są trochę krótsze) i zazwyczaj poszerzam w udach. Zamówiłeś może kiedyś marynarkę w rozmiarze z grupy long? Jeśli tak, to jak leżały przy Twoim wzroście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Nie zamawiałem, regulary leżą w sam raz, więc nie kombinowalem z longami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrB Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja zamawiałem. Wzrostu mam 186 cm. Kilka postów wcześniej jest zestaw zdjęć r. 48, 50, 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Panowie, tak z Waszego doświadczenia. Mam 182 cm, waga 80 kg czyli raczej chucherko Marynarki z reguy nosze rozm. 50 lub 98. Garnitur Vistuli 182/100/86, po tym jak trochę schudłem, jest wg mnie lekko za duży. W jakich rozmiarach SuSu szukać marynarki/garnituru dla sibeie - 46,48,50? Oczywiście będę mierzył dokładnie ale od jakich rozmiarów zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja zamawiałem. Wzrostu mam 186 cm. Kilka postów wcześniej jest zestaw zdjęć r. 48, 50, 98 I na jaki rozmiar się ostatecznie zdecydowałeś? Zdjęcia są zrobione z góry, więc nie da się zdecydowanie stwierdzić, który rozmiar (50 czy 98) zachowuje najlepsze proporcje sylwetki, jednak bazując na fotografiach strzelałbym w rozmiar 98. Ciekawe, bo @blekit, będąc nawet 1cm wyższy, kupuje "regulary". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Hej, czy podczas outletu można wykorzystać kod rabatowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi