Bartek 00 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 U mnie też padła strona, a chciałem spróbować coś zakupić ze SS Możecie podpowiedzieć w jaki rozmiar marynarki celować? Moje marynarki zazwyczaj mają w klatce 58/59cm, talia ok 54cm, barki 49/50cm. rękaw ok 66cm. Rozmiar z SS 54/56 powinien być ok? @ ile kosztuje przesyłka z SS do Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 przesyłka i zwroty są darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Przesyłka darmowa przy większości zakupów, a wymiary porównaj z konkretnymi marynarkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 @Bartek 00 - pamiętaj o rozmiarach Short i Long w zależności od wzrostu - w SS dziurki w rękawach są przecięte, co utrudnia wyregulowanie pożądanej długości rękawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Krawaty i bawełniany bodywarmer na zimę jadą z garniturami/marynarkami szału w moim rozmiarze nie ma, chyba więcej wydatków nie będzie. chociaż... EDIT. Macie gdzies na swoim koncie potwierdzenie zamowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Panowie, Size Advisor proponuje mi rozmiar w ficie Soho 44 przy 175cm wzrostu, 96cm w klacie i kolejno "Upper waist: 90cm" i "Lower waist: 93cm" można zaryzykować rozmiar 46? Obawiam się rozmiaru w klatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Flanelowy Madison juz leci. Wyszlo £110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 2 garnitury i 3 krawaty zamówione, potwierdzenie dostałem, 7-8 dni Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 jedno potwierdzenie dostałem (z większego zamówienia), z drugiego małego z krawatami brak (na koncie tez nie widzę jako zakupione, choć PayPal przysłał potwierdzenie płatności). Być może to problem związany z dostępnością poszczególnych artykułów i równoległymi zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Suitsupply i zamowienia online z Polski wygladaja na calkiem konkretne. Suitsupply wykosi konkurencje 'garniturowa' nawet bez stacjonarnego sklepu (zart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Boje się, że po zamówieniu okaże się że nie ma rozmiaru, choć kasę mi już ściągnęło Garnitur trzyczęściowy brązowy (idealny do pracy) i krawat za 700 zł, krojowo/jakościowo lepiej 2x niż Bytom. Ale chyba każdy był zaskoczony, że outlet otwarli dla Polski - może po prostu coraz więcej klientów z naszego kraju ich do tego skłoniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 ceny jak w Bytomiu na wyprzedaży, grzech nie skorzystać . Czy ktoś kojarzy czy oferta outletu na wiosnę jest z kolekcją S/S czy nadal F/W wypychają? Może faktycznie podejmą się otwarcia sklepu w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Jest S/S + F/W Ja zamowilem zimowa szara marynarke Havana, bawelniana marynarke Casablanca i krawat. Tez nie dostalem potwierdzenia z outletu. Tylko z PayPala Ale moze wszystko ok bedzie z tym zamowieniem, bo w trakcie checkoutu kazalo mi wyrzucic jeden z przedmiotow, niby ze juz nie ma na magazynie. Usunalem wiec i wszystko przeszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Teraz S/S było bardzo niewiele egzemplarzy, może po sezonie zasilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Za 8/9 dni wyczuwam wysyp zdjęć w CMDNS O ile oczywiście nie cofną mi zamówienia. Teraz to chyba zostały modlitwy. To taki mały krok do przodu, że otwarli dla nas outlet. Ile mniej więcej czasu był ostatnio otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Ja teraz tez zamowilem jesienny garnitur, potwierdzenie na maila przyszlo od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 I po co ja dziś wchodziłem na to forum?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 I po co ja dziś wchodziłem na to forum?? Ja od czterech lat wchodzę codziennie, już nie daję rady; rabat na poszetki, krawat forumowy, specjalna oferta na sevenfoldy, prawidła cedrowe tylko dla forumowiczów, buty z zadka konia - poszukujemy betatesterów... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 nie chce mi się żyć,, towar znikał w oka mgnieniu, za stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roch Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 ceny jak w Bytomiu na wyprzedaży, grzech nie skorzystać . Czy ktoś kojarzy czy oferta outletu na wiosnę jest z kolekcją S/S czy nadal F/W wypychają? Może faktycznie podejmą się otwarcia sklepu w PL. Ponieważ jest to mój pierwszy post, więc witam się ładnie dzień dobry cześć i czołem, Wyprzedaż szybciutko poszła i ja również nic nie zmówiłem:( Jeśli chodzi o sklep SS w Polsce to napisałem do nich mejla, a odpowiedź przyszła po 2 godzinach, co też jest wielkim plusem. Poniżej zamieszczam ich odpowiedz: Dear Mister............, Thank you for your great email and your interest in Suitsupply. We appreciate all your information you've sent to us und we will have a look at it. We are busy to open a lot of stores at lot of different locations. It only takes time to find there right locations and to have approval. So for now, I hope you will keep purchasing products on our website and hopefully in the future there will be a store in Poland. If you have any further questions, please don't hesitate to contact me. Kind regards, Larissa ........ Suitsupply Customer Care service@suitsupply.com www.suitsupply.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Koledzy, jak to wyglądało poprzednim razem? Pojawiały się nowe produkty czy tylko to co na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Pojawiały się na pewno garnitury. Obecnie są wyłącznie garnitury z poprzedniej wyprzedaży, nie widzę nic nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Dwurzędowa marynarka Blue Plain będzie dobra w rozmiarze 48 na moje wymiary? Klatka piersiowa: 97cm Talia: 85cm Wzrost: 186cm Barki: 45cm Size advisor poleca mi właśnie 48, jednak mam wątpliwości, czy 94 nie byłoby lepsze... @Ma ktoś może którąś z poniższych marynarek? http://eu.suitsupply.com/en/c_jackets/boston-blue-plain/C565I.html?prefn1=size&cgid=C_Jackets http://eu.suitsupply.com/en/c_jackets/double-breasted-blue-plain/C574.html?cgid=C_Jackets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Jakby co, to potwierdzenie mi w końcu przyszło - po 5h, więc widocznie po prostu lag po ich stronie. Chyba, że jeszcze mi wywiną jakiś numer, ale jak nie - to piękny garnitur za lekko ponad 600 zł będzie mój. I jak tu ich nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi