radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 4 minuty temu, Hargin napisał: No to powinieneś wybrać r. 56. hm, dziwi mnie jednak to, że jak pisałem z nimi na FB i podałem swoje wszystkie wymiary to zaproponowali mi r50.. no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 U mnie klatka 116, wzrost 180 i rozmiar 56 z reguły pasuje "w punkt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 1 godzinę temu, radko napisał: klatka: 112 talia:106 pas: 102 wzrost: 183 kołnierzyk: 45 Dzięki za dane, no jestem ciekaw czy Ci się uda wpasować w rozmiar ale obawiam się, że 54 będzie za mały a już na pewno nie wejdziesz w spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 2 minuty temu, artisan napisał: Dzięki za dane, no jestem ciekaw czy Ci się uda wpasować w rozmiar ale obawiam się, że 54 będzie za mały a już na pewno nie wejdziesz w spodnie. No tego się najbardziej boję. A jak nie to zwrócę, zostanę przy swoim:) i kupie czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 2 hours ago, secondhand_man said: Dobry wieczór , czy przy wymiarach 105 klatka , 88 talia , 90 pas mogę próbować kroju Copenhagen w rozmiarze 52 i i jest szansa że będzie ok ? Ja mam 103 i pozostałe wy,kary takie same. 52 jest na mnie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 11 godzin temu, radko napisał: i kupie czarny. Nie, tego nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 4 godziny temu, Hargin napisał: Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada @Hargin mam zamiar zakupić garnitur w sklepie supply, jakie wymiary według Ciebie będą najlepsze? Ile należy zapasu odpowiednio do marynarki doliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 było już o tym - każdy ma inną granicę komfortu i inną budowę ciała - na wypracowanej i umięśnionej sylwetce luzy mogą być mniejsze, na bardziej zapuszczonej trzeba trochę więcej zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Moje wymiary to 124 w klatce i 115 talia, raczej zanik mięśni to jaki rozmiar powinienem dobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 a pas i wrost ? i w jaki model celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Pas 106 a garnitury kupuję na wzrost 188.Mam zamiar kupić kilka garniturów do codziennego użytkowania w pracy. Z modeli Lazio, Napoli, Sienna, Havana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dnia 5.07.2016 o 15:22, Wodzu napisał: Jeśli nie będzie mi pasować Lazio w rozmiarze 94, to w pierwszej kolejności ogłoszę chęć sprzedaży tutaj, jeśli będą zainteresowani. http://eu.suitsupply.com/pl/c_suits/lazio-jasnoszary-gładki/P3545.html?cgid=C_Suits&prefn1=size&prefv1=94|98 Jeżeli Ci nie podpasuje to ja chętnie wezmę. Ja natomiast zamówiłem w rozmiarze 94 http://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-paski/P3580.html?vpid=P358014 http://eu.suitsupply.com/pl/suits/washington-jasnoniebieski-kratka/P3847.html?vpid=P384714 oraz buty w rozmiarze 42,5 http://eu.suitsupply.com/pl/shoes/brązowy-pojedyncze-monki/FW142241.html?vpid=FW14224110 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 29 minut temu, Aszer napisał: Pas 106 a garnitury kupuję na wzrost 188.Mam zamiar kupić kilka garniturów do codziennego użytkowania w pracy. Z modeli Lazio, Napoli, Sienna, Havana. W talii powinieneś mieć luzu min. 6-8 cm. Generalnie może być ciężko się wpasować (ramiona, długość rękawa). Spróbowałbym (jeśli już) z rozmiarami 122 i 62. Spodnie i tak będą wymagały zwężenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 10 minut temu, secondhand_man napisał: Kup dresy i zacznij biegać Nie ma tak dużych dresów dlatego nie mogę zacząć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Teraz, Aszer napisał: Nie ma tak dużych dresów dlatego nie mogę zacząć Wywaliło gdzieś dalszą część mojej myśli , ja w zeszłym roku wziąłem się za siebie i sporo zrzuciłem z obwodów - nie byłem zadowolony z tego jak leżą na mnie garnitury , marynarki itd , teraz jest dużo lepiej choć to dopiero początek walki :D. Polecam zacząć właśnie od siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 51 minut temu, secondhand_man napisał: Wywaliło gdzieś dalszą część mojej myśli , ja w zeszłym roku wziąłem się za siebie i sporo zrzuciłem z obwodów - nie byłem zadowolony z tego jak leżą na mnie garnitury , marynarki itd , teraz jest dużo lepiej choć to dopiero początek walki :D. Polecam zacząć właśnie od siebie Wiem coś o tym jeszcze ponad rok temu ważyłem 159 a teraz 109 i czuje się jak piórko, chociaż wiem ze pracy jeszcze dużo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Mam 188 cm 100 -102 cm w Klatce 89 -90 w pasie 89 w tali Jaki rozmiar washington byście polecali ?. Jak już pisałem to zamówiłem z outletu 98, ale one raczej będą do przeróbek lub do oddania. A zastanawiam się na jeszcze jednym modelem Washington z normalnej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Moje zakupy właśnie przyszły kamizelka dosyć mocno w klacie siedzi. Ciekawe czy da sie ją o 2 cm poszerzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Powinno się udać. Ja jedną ze swoich poszerzyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Uzupełnili outlet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 28 minut temu, gratek napisał: Uzupełnili outlet. Ale mnie wkurzyłeś. Miałem skończyć już zakupy na ten rok, więc tylko dla ciekawości wszedłem zobaczyć co jeszcze jest. Dokupiłem 3 marynarkę, a po namyśle jeszcze 3 koszule To nie jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 15 hours ago, Hargin said: Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada Jeżeli to do mnie pytanie to odpowiadam: Mam tez soho w rozmiarze 50, które ma na klatkę 110 albo 112 i czuję się w nim świetnie. Nie mam problemów z ruchami. W 52 Jort, który bardzo podobny do Copenhagen ma właśnie 116 chyba i jest to dla mnie lekko za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Czy zwroty do outletu ss tez sa darmowe jak standardowo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Tak, są darmowe. Taka informacja widnieje również na stronie Suit Supply. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi