lubo69 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 5 godzin temu, radko napisał: jak to powiedziała narzeczona "tylko [...] szary pasuje do koncepcji ślubu" Ciekawe, bo to raczej męski punkt widzenia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 5 godzin temu, radko napisał: Zobaczymy, zamówiłem rozmiar 54. Mam nadzieje że będzie wszystko ok pozdrawiam Jeśli to nie tajemnica to czy możesz podać swoje wymiary, zwłaszcza w klatce i talii, sam mam dylemat czy brać 52 czy 54, małżonka wysłana w tajnej misji do Amsterdamu z miarką krawiecka, do sklepu SS niestety nie dotarła, dlatego gdy przyjdzie twój garnitur podziel się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Godzinę temu, artisan napisał: Jeśli to nie tajemnica to czy możesz podać swoje wymiary, zwłaszcza w klatce i talii, sam mam dylemat czy brać 52 czy 54, małżonka wysłana w tajnej misji do Amsterdamu z miarką krawiecka, do sklepu SS niestety nie dotarła, dlatego gdy przyjdzie twój garnitur podziel się spostrzeżeniami. klatka: 112 talia:106 pas: 102 wzrost: 183 kołnierzyk: 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 (edytowane) To napisz ile masz wzrostu jeszcze. Bazując na swoich doświadczeniach obstawiam, że 54 będzie zbyt wąski, a spodni nie dopniesz. Być może to Cię uratuje przed jasno szarym garniturem na własny ślub Edytowane 6 Lipiec 2016 przez Hargin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 26 minut temu, Hargin napisał: Być może to Cię uratuje przed szarym garniturem na własny ślub Jest coś złego w szarym garniturze na własny ślub? EDIT: Teraz nie mogę się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 przepraszam, już wyedytowałem swój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Dobry wieczór , czy przy wymiarach 105 klatka , 88 talia , 90 pas mogę próbować kroju Copenhagen w rozmiarze 52 i i jest szansa że będzie ok ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Na moje oko, będzie zbyt obszerny. Dużo zależy od ramion. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 32 minuty temu, Hargin napisał: To napisz ile masz wzrostu jeszcze. Bazując na swoich doświadczeniach obstawiam, że 54 będzie zbyt wąski, a spodni nie dopniesz. Być może to Cię uratuje przed jasno szarym garniturem na własny ślub I tak już zamówione Ale tak jak pisałem wcześniej przymierzałem mój stary garnitur z jakiejś sieciówki w rozmiarze 56 i jest na mnie za duży. Ale co ja się tam znam... rozmiary mogą się tak różnić od siebie że w 54 mogę nie wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 20 minut temu, VonOrlock napisał: Jest coś złego w szarym garniturze na własny ślub? EDIT: Teraz nie mogę się nie zgodzić Też nie rozumiem Co jest złego w jasno szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 rozmiar to rzecz umowna - liczy się wymiar, a ten SuSu podaje dokładnie w tabeli nie podałeś wzrostu, ale jeśli nie masz więcej jak 180, to 27 byłby na styk lub trzeba byłoby go poszerzyć delikatnie. Przy 54 nie widzę większych szans, tym bardziej, że ostatnio SuSu miewa problemy z trzymaniem wymiarów (produkty bywają ciut mniejsze niż wynika z tabeli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 2 minuty temu, Hargin napisał: nie podałeś wzrostu edytowałem: 183 wzrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 3 minuty temu, Hargin napisał: Przy 54 nie widzę większych szans, tym bardziej, że ostatnio SuSu miewa problemy z trzymaniem wymiarów (produkty bywają ciut mniejsze niż wynika z tabeli) Trudno, kto nie ryzykuje ten nie ma. Najwyżej zwrócę i poszukam czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 No to powinieneś wybrać r. 56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 4 minuty temu, Hargin napisał: No to powinieneś wybrać r. 56. hm, dziwi mnie jednak to, że jak pisałem z nimi na FB i podałem swoje wszystkie wymiary to zaproponowali mi r50.. no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 U mnie klatka 116, wzrost 180 i rozmiar 56 z reguły pasuje "w punkt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 1 godzinę temu, radko napisał: klatka: 112 talia:106 pas: 102 wzrost: 183 kołnierzyk: 45 Dzięki za dane, no jestem ciekaw czy Ci się uda wpasować w rozmiar ale obawiam się, że 54 będzie za mały a już na pewno nie wejdziesz w spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 2 minuty temu, artisan napisał: Dzięki za dane, no jestem ciekaw czy Ci się uda wpasować w rozmiar ale obawiam się, że 54 będzie za mały a już na pewno nie wejdziesz w spodnie. No tego się najbardziej boję. A jak nie to zwrócę, zostanę przy swoim:) i kupie czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 2 hours ago, secondhand_man said: Dobry wieczór , czy przy wymiarach 105 klatka , 88 talia , 90 pas mogę próbować kroju Copenhagen w rozmiarze 52 i i jest szansa że będzie ok ? Ja mam 103 i pozostałe wy,kary takie same. 52 jest na mnie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 11 godzin temu, radko napisał: i kupie czarny. Nie, tego nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 4 godziny temu, Hargin napisał: Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada @Hargin mam zamiar zakupić garnitur w sklepie supply, jakie wymiary według Ciebie będą najlepsze? Ile należy zapasu odpowiednio do marynarki doliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 było już o tym - każdy ma inną granicę komfortu i inną budowę ciała - na wypracowanej i umięśnionej sylwetce luzy mogą być mniejsze, na bardziej zapuszczonej trzeba trochę więcej zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Moje wymiary to 124 w klatce i 115 talia, raczej zanik mięśni to jaki rozmiar powinienem dobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 a pas i wrost ? i w jaki model celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi