Aron Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 To zależy jak trafisz. Za pełną cenę tylko jeżeli nie możesz bez danego modelu żyć. Była krótka dyskusja tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Dzięki. Na garnitury oczywiscie juz żadne sie nie załapałem, został tylko soho w kratę... I bije sie z myślami, nigdy nic nie zamawiałem z susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Wyczerpującą odpowiedź nt. krawatów SuSu podał Aron w linku. I faktycznie jakościowo są gorsze od Poszetki i szybciej się zwężają - o ładną łezkę raczej ciężko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ma ktoś z was może marynarki w kroju havana i hudson? W moim rozmiarze są dwie fajne kraty w tych krojach. Bardziej podoba mi się ta w kroju hudson ale do tej pory nie zamawiałem takiego modelu a głównie havany jeśli chodzi o marynarki bardziej casualowe. Z różnic widzę inną brustaszę, czy czymś jeszcze się różnią? Zastanawiam się jeszczę nad tym płaszczem http://eu.suitsupply.com/pl/c_coats/granatowy/J218.html?cgid=C_Coats&prefn1=size&prefv1=L|XL Nie zamawiałem nigdy okryć wierzchnich z susu i mam problem z rozmarem (nie ma podanej tabeli rozmiarów przy tym modelu). Zazwyczaj wpasowuję się w rozmiar 54. Jaki rozmiar lepiej zamówić jeśli chodzi o ten produkt? L? XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Mam tylko marynarki Havana. Z relacji forumowiczów pamiętam, że rozmiarówka Havana i Hudson jest taka sama. Hudson ma nakładaną brustaszę oraz szersze klapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jasnoszary Lazio z lnu upolowany! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Nie ma to jak dostać zaproszenie na maila dobę po otwarciu outletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 W moim rozmiarze wymiotło wszystkie (!) marynarki i praktycznie wszystkie garnitury. Na pewno będą zwroty (za jakieś 10-14 dni), ale fakt, czar marki działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Też dostałem zaproszenie dopiero dzisiaj. Wczoraj wieczorem było w moim rozmiarze (48) od groma rzeczy (nawet kanotier) , a teraz zostały 3 garnitury i żadnej marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 33 minuty temu, KIERMAN napisał: Nie ma to jak dostać zaproszenie na maila dobę po otwarciu outletu. Witaj w klubie. Wszytko znika w oczach...Można powiedzieć że 1 tura wyprzedaży dobiegła końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Smuteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jeśli nie będzie mi pasować Lazio w rozmiarze 94, to w pierwszej kolejności ogłoszę chęć sprzedaży tutaj, jeśli będą zainteresowani. http://eu.suitsupply.com/pl/c_suits/lazio-jasnoszary-gładki/P3545.html?cgid=C_Suits&prefn1=size&prefv1=94|98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Wolę od kogoś 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 36 minut temu, Lebowski32 napisał: Wolę od kogoś 48 Kupiłem parę marynarek 48. Jeśli mi nie przypasują to mogę oddać do SS, albo odsprzedać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbb Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ja jestem zainteresowany rozmiarem 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 1 godzinę temu, Orlin napisał: Kupiłem parę marynarek 48. Jeśli mi nie przypasują to mogę oddać do SS, albo odsprzedać piszę się na to. Jakby ktos szukal to bede mial 94 soho brąz kratka dwurzędowa. a propos, orientuje się ktoś jak wydłużone są proporcje w tych rozmiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ja upolowałem Havana w kratę na jesień i lniane Lazio w pepitę, rozmiar 94, ale faktycznie wybór nie był zbyt duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Panowie, to może pochwalimy sie co udało się upolować, żeby mieć nawzajem rozeznanie czy czymś od kogoś bylibyśmy zainteresowani? Plus dobrze wiedzieć co mogło kogo ominąć, bo za wolno kilkał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ja upolowałem Havana czerwień burgundzka krata rozmiar 50 (nr produktu C79105) oraz Hudson brązowy żabie oczko r. 50 (C480205). Natomiast ktoś mi podpierdzielił ostatnią sztukę płaszcza czerwonego (nr produktu J301, model chyba Piacenza) jak już miałem w koszyku, ale przechodząc do płatności był już niedostępny... więc jak ktoś będzie sprzedawał to wstępnie rezerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jasnobrązowy half-Washington, 94, na ten rozmiar tez jestem chętny, swój sprawdzę dopiero jak paczka z Polski do mnie dotrze Mały smaczek jesli chodzi o salon na Vigo St w Londynie, po miłej pogawędce z jednym jak sie pózniej okazało menedżerów, miałem w gratisie poprawki do dwóch garniturów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Upolowałem płaszcz Piacenza rozmiar 56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 W rozmiarze 48 jest dostępna ciemnoszara dwurzędówka Madison - kupiłem ją w zeszłym roku i świetnie się nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 zamówiłem dwa garnitury w rozmiarze 102: 1.havana blue stripe - mieszanka lny, jedwabiu i bawełny - zastanawiam się czy go nie anulować (jak ktoś będzie chętny to mogę go odsprzedać w Polsce - odbiór tylko osobisty w Poznaniu). 2. madison blue stripe - http://eu.suitsupply.com/pl/suits/madison-niebieski-paski/P3692.html ten sobie prawdopodobnie zostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Panowie, Zamówiłem dwa Washingtony w rozmiarze 98. Jeden jasnoniebieski wełniany trzy cześciowy, drugi lniany również jasnoniebieski. Mam 188 cm 100 -102 cm w Klatce 89 -90 w pasie. Nie wiem czy będą dobre, pierwszy raz zamawiam od SS. Niestety jak zobaczyłem outlet już nie było innych rozmiarów. Ma ktoś może Washington i podobne wymiary bo z tego co przeczytałem to jest bardziej slim od reszty. Dla przykładu marynarka 100/86 Lantiera jest na mnie dobra wyłącznie w kroju slim, w super slim już jest odrobinę za mała, głównie w tali. Zastanawiam się czy SS, może u krawca poszerzyć odrobinę w tali. Na razie liczę się ze skracaniem rękawów z góry, oraz może skróceniem marynarki około 1 - 1,5 cm. Plus przeróbka spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Kilk centeymetrów w talii spokojnie da się poszerzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi