Dziaku Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Jeśli Ci się mocno podoba to ja bym przerabiał. Dużego ryzyka nie podejmujesz, dopytaj jeszcze tylko krawca o ten stan spodni. PS B. ładny materiał Cytuj
50groszy Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Zrób sobie zakładki z przodu i bajka xd Cytuj
Dapi Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Ależ ten garnitur ładny jest... @BrotherM ty te zdjęcia jakoś tak porobiłeś nieładnie :))) Przerabiaj nic ładniejszego nie kupisz RTW za te pieniądze. Wszystko zapewne do rozkompletowania i spodnie i kamizelka i marynarka plus ładne szelki do tego i się stan podniesie Cytuj
BrotherM Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Bylem dzis w SuSu w Mediolanie i takie dwie ciekawostki. 1. Podobno sklep ma możliwość sprowadzenia tego, co wyprzedalo sie w sklepie internetowym. 2. Jest mozliwe obejście kursu EUR/PLN przy wysylce do Polski. Jeden haczyk tylko, trzeba fizycznie zrobic zakup w salonie. Transport do Polski gratis. Cena jak w salonie. Cytuj
Cheilon Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Jest jeszcze inny sposób ominięcia kursu EUR/PLN - trzeba zrobić zamówienie przez indywidualnego stylistę, czy jak oni to nazwali. Nie dość, że sprowadzili mi rozmiar, którego na stronie już nie było to jeszcze z konta poszło w EUR co dało mi ok 150zł oszczędności. Pozdrawiam. Cytuj
Victor Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Nosząc rozmiar 46 w modelu Hudson, jaki rozmiar płaszcza najlepiej dobrać? 46 czy 48? Marynarka leży w sam raz w talii i klatce. Poluję na model dwurzędowy. Cytuj
BrotherM Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 @Victor Dobierz pod kątem szerokości w ramionach. Stąd raczej 46. Te płaszcze są dość szerokie w talii i dostosowane do noszenia kilku warstw pod. Cytuj
Pepenix Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 On 10/29/2017 at 11:27 AM, Cheilon said: Jest jeszcze inny sposób ominięcia kursu EUR/PLN - trzeba zrobić zamówienie przez indywidualnego stylistę, czy jak oni to nazwali. Nie dość, że sprowadzili mi rozmiar, którego na stronie już nie było to jeszcze z konta poszło w EUR co dało mi ok 150zł oszczędności. Pozdrawiam. A mi zawsze mowią, że jeżeli paczka idzie do PL, to sciągają zapłatę w PLN. Zamawiałeś przez stylistę poprzez whatsapp czy e-maila? Cytuj
50groszy Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie mogę naliczyć ile to ja w tym sezonie zwrotek zrobiłem. Ale moje spostrzeżenie .Zeslimowali wszystko . Havana za krótka lazio wąskie itp .Mam Lazio 25 z zeszłego sezonu przymierzam i ok nie upina nigdzie luz i komfort pomija, że mi się przytyło.Jest ok. Natomiast teraz przyszedł odpowiednik szary i no dramat, uciska wszędzie.Wcześniej dwie havany zwróciłem bo jak na dwa rzędy to przykrótkie. Czy ktoś ma podobne odczucia? Cytuj
Dapi Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Rozmiary są niezgodne z podanymi na stronie? Zamawiam tam tylko koszule i mam całkowitą zgodność podanych wymiarów z realną koszulą. Rożnice są w zakresie wymiarów pomiędzy modelami których nie podają np. Wszycie rękawa Cytuj
roter6 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 2 tygodnie temu przyszła do mnie od nich koszula i jest identyczna rozmiarowo jak w zeszłym roku, a materiał jest zupełnie inny. Cytuj
50groszy Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 7 minut temu, Dapi napisał: Rozmiary są niezgodne z podanymi na stronie? Zamawiam tam tylko koszule i mam całkowitą zgodność podanych wymiarów z realną koszulą. Rożnice są w zakresie wymiarów pomiędzy modelami których nie podają np. Wszycie rękawa Zasadniczo koszule się zgadzają(może 2 co kupiłem były na bardziej slim) aczkolwiek nic ciekawego z obecnej kolekcji nie kupiłem.Natomiast np havana dwurzędowa w tabeli długość 73 cm a jest 71cm. Co przy długości to jest duża tolerancja, błąd .I tak jak pisałem lazio mój stary ok a już z nowej kolekcji slim że aż niewygodnie, Cytuj
braavos Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Po swietnych doswiadczeniach z jednorzedowymi Havanami w 48 skusilem sie na swoja pierwsza 2-b. Mialo byc tak pieknie... a jest kwadratowo i przykrotko. Na dodatek znacznie jasniejsza niz na stronie jest ta flanela. Wracam do 1 rzedu. Cytuj
Aron Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 17 godzin temu, 50groszy napisał: Nie mogę naliczyć ile to ja w tym sezonie zwrotek zrobiłem. Ale moje spostrzeżenie .Zeslimowali wszystko . Havana za krótka lazio wąskie itp .Mam Lazio 25 z zeszłego sezonu przymierzam i ok nie upina nigdzie luz i komfort pomija, że mi się przytyło.Jest ok. Natomiast teraz przyszedł odpowiednik szary i no dramat, uciska wszędzie.Wcześniej dwie havany zwróciłem bo jak na dwa rzędy to przykrótkie. Czy ktoś ma podobne odczucia? Zauważyłem, że obniżyli stan spodni w Lazio. Marynarka tez wydawała się minimalnie węższa - dwa zwroty w tym roku i ostatecznie rezygnacja z zakupu. Cytuj
Servetch Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Już wcześniej nie był nadmiernie wysoki. Szkoda. Cytuj
50groszy Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 5 godzin temu, Aron napisał: Zauważyłem, że obniżyli stan spodni w Lazio. Marynarka tez wydawała się minimalnie węższa - dwa zwroty w tym roku i ostatecznie rezygnacja z zakupu. obniżyli w sensie, że stan jest wyższy ? Cytuj
Servetch Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Skoro obniżyli, to znaczy, że jest niższy. 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 2 godziny temu, Servetch napisał: Skoro obniżyli, to znaczy, że jest niższy. wiwat logiczne myślenie;-) 2 Cytuj
Cheilon Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 W dniu 6.11.2017 o 00:51, Pepenix napisał: A mi zawsze mowią, że jeżeli paczka idzie do PL, to sciągają zapłatę w PLN. Zamawiałeś przez stylistę poprzez whatsapp czy e-maila? Przez whatsapp'a zamawiałem. 1 Cytuj
Marcin C Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 W najbliższy czwartek w końcu otwiera się berliński sklep SS ;). Cytuj
michau Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Czy ktoś ma garnitur Havana traveler i mógłby powiedzieć czy marynarka nadaje się do noszenia jako blezer w połączeniu z jeansami lub chinosami? Cytuj
Pablo84 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Jak oceniacie jakość dzianinowej odzieży w SuSu? Szczególnie interesują mnie swetry z wełny merino. Jak wypadają na tle np. massimo dutti, MiMe? Cytuj
Pablo84 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 @michau mam, noszę i do jeansów i do chino. Marynarka ma wyraźną, szorstką fakturę, według mnie jest "wielozadaniowa" i nie sprawia wrażenia "sieroty po garniturze" 1 Cytuj
BrotherM Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 @Pablo84 Mam 3 kardigany, każdy z wełny merino. Jedyne zastrzeżenie jakie mam póki co to mechacenie się na wysokości kieszeni marynarki (obydwa boki brzucha, rejon pępka). Trzeba to co jakiś czas ogolić. Ot materiał tam trze o marynarkę lub płaszcze. Poza tym jestem zadowolony, ciepłe, lekkie, nie przesiąka zapachami, prać w zasadzie nie trzeba, bardzo miłe w dotyku. 1 Cytuj
Servetch Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja mam pewien problem z układaniem się cienkich kardiganów na dole. Dolny ściągacz jest dość wąskii i lubi podjeżdzać do góry, tworząc mało estetyczną fałdę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi