Skocz do zawartości

Producenci, marki butów: Herring Shoes

zw1920

Rekomendowane odpowiedzi

Kto nie zapisany na newsletter ten sio do formularza :) Herring szykuje pierwszy dzień wyprzedaży dla klientów i subskrybentów, przed otworzeniem wyprzedaży dla wszystkich.

Z profilu Herringa na FB:

Our summer sale is going to be huge:

We have discounted nearly £725,000 worth of stock by up to 50%. As a bonus, this year we are giving all our existing customers and mailing list subscribers 24 hours of exclusive access to the sale from the 6th July. You will only be able to see all our sale stock by using the links on the email we will send out on the 6th so please make sure you are on the mailing list. The sale will be available to everyone on the 7th so check out the bargains early.

http://www.herringshoes.co.uk/summer-sale-list-fb

Koledzy szalone zakupy to już dawne czasy. Ja piszę całkiem poważnie o "opieraniu się" z następujących powodów:
- wakacje to cudowna, ale kosztowna pora roku, jeżeli ma się wspaniała rodzinę, więc trzeba ograniczyć niekontrolowany wyciek Dolarów.

- gdyby się znalazły jakimś cudem Ruble, to aktualnie Herring nie ma butów, którymi jestem bardzo zainteresowany - zakupy w seconds AS oraz zamówione buty w Yanko, uzupełniły moją szafę bardzo poważnie. Modele Herringa, które bardzo mi się podobają, nie oczekuję zobaczyć w dziale Sale, a jeżeli nawet się pojawią, to nie doczekają one drugiej obniżki do -50%. Gdyby jednak miały takiego pecha, to pewnie przeprosiłbym Pana Freud - a  i zaczął szukać wolnych Rubli..

Kendal jest bardzo ciekawym modelem, ładna skóra, świetnie wykonanym w dobrej cenie. Warto powalczyć o rabat 10 - 20% 

Zobacz również na ebay - http://www.ebay.co.uk/sch/loakesecondsbynorthshoes/m.html?item=331577468166&hash=item4d338ea506&pt=LH_DefaultDomain_3&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

Dziś po bardzo długiej przerwie (7 miesięcy) wyciągnąłem z kartonu Herring Faringdon by Cheaney. W przyszłym tygodniu zabieram je na małą przejazdzkę do WIlna, więć postanowiłem je przygotować do wyjazdu, poddając zabiegom odnowy biologicznej w SPA Saphir!!! 

Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć:

post-3391-0-20569400-1435843627_thumb.jp

post-3391-0-12521100-1435843630_thumb.jp

post-3391-0-31393400-1435843632_thumb.jp

post-3391-0-88740500-1435843634_thumb.jp

post-3391-0-97877900-1435843636_thumb.jp

post-3391-0-11024700-1435843640_thumb.jp

Są to przepiękne buty, które staram się oszczędnie eksploatować. Kupione wiosną 2014.

• Oceniam pozytywnie 5

Niebieski zamsz byłby wtedy mało widoczny, z jednym paskiem są idealne.

Lepiej tego nie można było ująć!!!

Osobiście wolę double monki, ale w przypadku Faringdonów, pojedyńczy pasek dodaje lekkości i uwidacznia zamsz!!! Oczywiście jest to moja osobista opinia

EDIT: te buty trzeba zobaczyć na żywo. Gdy były w wyprzedaży Herringa, nawet się nie zastanawiałem nad kupnem. Natomiast, gdy zobaczyłem je na żywo w sklepie  przyfabrychnym Cheaney, wiedziałem, że wrócą ze mną do "domu".

• Oceniam pozytywnie 1

Będziesz zadowolony i "kicał" z uśmiechem na twarz  :-P

Buty dziś doszły i potwierdzam. "Pokicałem" ze 3 godziny i jestem bardzo zadowolony. Kopyto ma piękny kształt, a buty są wygodne już od pierwszego założenia. Coś czuję, że moje pierwsze AS nie będą ostatnimi.

Niestety, moje seconds nie miały jedynie drobnych rysek, czy małego przebarwienia tak jak prezentowane przez Ciebie AS-y. W prawym bucie od wewnętrznej strony kawałek skóry jest niezbyt ładnie pomarszczony. Nie jest to jakoś bardzo widoczne, ale gdybym kupił je w pełnej cenie, pewnie byłbym niezadowolony. Biorąc pod uwagę, że byłem świadomy tego że są to seconds i że zapłaciłem 60% ceny - nie narzekam. 

Na koniec chciałbym Ci fanie dobrego buta podziękować. Nie tylko za "cynk" o tej konkretnej ofercie, ale i za całokształt Twojej działalności na forum. Naprawdę fajnie, że chce Ci się co chwila informować o świetnych przecenach, organizować zakupy grupowe AS czy opisywać i porównywać buty z Twojej imponującej kolekcji. Początkowo chciałem to napisać w prywatnej wiadomości, ale jednak za tak pożyteczną działalność chyba należą się publiczne podziękowania :)

Jest parę fajnych modeli, ale przy tym kursie funta to prawie jakby tej wyprzedaży nie było; sama wysyłka plus opłaty bankowe to stówka na początek, zanim w ogóle weźmie się pod uwagę cenę samych butów.

(powyższy komentarz ma charakter zabiegu psychologicznego, mającego na celu uzasadnić podjętą na początku roku decyzję o rocznym szlabanie na buty - pół roku minęło i wytrzymałem:-))

• Oceniam pozytywnie 1

Jest parę fajnych modeli, ale przy tym kursie funta to prawie jakby tej wyprzedaży nie było; sama wysyłka plus opłaty bankowe to stówka na początek, zanim w ogóle weźmie się pod uwagę cenę samych butów.

(powyższy komentarz ma charakter zabiegu psychologicznego, mającego na celu uzasadnić podjętą na początku roku decyzję o rocznym szlabanie na buty - pół roku minęło i wytrzymałem:-))

Jeśli kupisz 4 pary lub więcej, wysyłka już nie taka straszna... :D

• Oceniam pozytywnie 2