Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Dziś motoryzacyjny look : 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parmigiano Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Dzisiaj ,Siena. 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 eye_lip sam nie wiem czemu, ale trzecie zdjęcie tak jakoś mi się skojarzyło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Dokładnie o tym samym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Ok. Zmieniam czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Dzisiaj rano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Jak dojdę do władzy, każę rozstrzeliwać krawców za 3-guzikowe marynarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 A dlaczego niby? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Ładna marynarka, ale kozerka strasznie nisko. Poszetka też mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Jak dojdę do władzy, każę rozstrzeliwać krawców za 3-guzikowe marynarki. Sądzę, że uogólnienia nie są zbyt dobrym rozwiązaniem. Są często wynikiem uproszczeń w rozróżnianiu dobra od zła. Czy za taką marynarkę też taki surowy wyrok?... https://de.pinterest.com/pin/189714203027139570/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 18 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Marynarka: Massimo Dutti Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Levi's 501 CT Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 A ja dzisiaj tak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Dzisiaj w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Jak dla mnie to za dużo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ataman, ta gładka marynarka od garnituru nie gra z cięższymi spodniami - przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Mi też marynarka nie gra a konkretnie jej kolor. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Tak trochę eksperymentuję. Potwierdzicie wszystkie moje obawy. Za dużo u góry. Gładka granatowa marynarka nie pasuje do flanelowych spodni. Obiecuje poprawę. Uwaga tera trochę z przymrużeniem oka. Płaszcz mam grubszy i szary bo dzisiaj chłodno w Gdańsku . Jak jestem na dworzu to marynarki nie widać, a jak w biurze to spodni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 A ja dzisiaj tak Jakaś krótka ta marynarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 ...a jak mam rękawiczki to nie widać żałoby za paznokciami Ale doczytałeś, że z przymrużeniem oka? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Moim zdaniem do tego zestawu idealnie pasowałby jeszcze makijaż z awatara 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ale buźkę na końcu zauważyłeś? Prawda?Nie. Nie widać Twojej emotki. We wpisach wyżej widzę. Może to wina Tapatalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 [ciach] Jak jestem na dworzu to marynarki nie widać, a jak w biurze to spodni. na dworzu to nie, ale w pracu to już prędzej dobrze że nie pracujesz w Będziniu (dlaczego mówi się "w dupie" a nie "w dupiu"? bo "w Będzinie" a nie "w Będziniu") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 na dworzu to nie, ale w pracu to już prędzej dobrze że nie pracujesz w Będziniu (dlaczego mówi się "w dupie" a nie "w dupiu"? bo "w Będzinie" a nie "w Będziniu") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Kupiłem ten cardigan coś z rok temu i od tej pory w szafie leżał. Dzisiaj zadebiutował na moim grzbiecie tak jak i monki meermina na stopach. Kolor mają zbliżony : I jeszcze "wykombinowałem" wersję niebiesko- granatową, ale to już na następną okazję: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Się pozapinałeś po całości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi