waski Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Bernheim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Dzisiaj bez marynarki Kamizelka: McNeal Koszula: Lambert Krawat: Bytom Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Benevonto Buty: Loake Cannon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Jak u kolegi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Napisano 22 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Dzisiaj na sportowo: kurtka pikowana Harris Tweed koszula tattersall mix wełna i bawełna rękawiczk Dents spodnie Pikeur buty Barker dodatki: fular i poszetka mix wełna i jedwab 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 23 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 W zeszłym tygodniu zamieściłem kilka zestawów z tym swetrem. Dzisiaj jeszcze jedna kombinacja. Sweter: H&M Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Spodnie: Wrangler Buty: Scarosso 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Marynarka z Harris Tweedu Sweter: wełna + kaszmir z Camicissima Krawat: Gutteridge Poszetka: No name z Włoch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 @pawlik napiszesz coś więcej o kapeluszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 @mrJacob - kupiony we Florencji, przy Mercato Centrale. Według sprzedawcy wyprodukowany we Włoszech. To mój pierwszy kapelusz, więc nie mam punktu odniesienia, jednak subiektywnie jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 @waski, co to za rodzaj kołnierzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Zwykły kent, tylko się podniósł jak się wyginałem do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Dzisiaj po głosowaniu na szachach z Janem Karskim 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 świetne zdjęcie ! (lajków mi zabrakło na dzisiaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Aron, świetny krawat. Kolorystycznie idealnie pasowałby mi do moich Herringów Jakby Ci się znudzilł to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Beny, nieźle, gratuluję przede wszystkim 0dwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_way Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 @Beny bez tego uśmiechu byłyby to tylko ładne stylizacje a tak są dodatkowo ludzkie, czyli takie jak trzeba. Pogodna mina i usposobienie zawsze będą najlepszym spoiwem między odd jacket a odd trousers czy między granatowym garniturem a czarnymi wiedenkami. Bez nich to tylko łachy za grube pieniądze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 30 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 30 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Marynarka: Gutteridge Koszula: CT Poszetka: poszetka.com Krawat: SuSu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Dzień dobry marynarka - finshley & harding koszula - james button spodnie - bytom buty - mexx krawat - tommy hilfiger Nie wiem dlaczego rękawy wyszły takie pomarszczone, normalnie są ok. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 31 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Płaszcz, koszula i spodnie: Charles Tyrwhitt Szalik: Wittchen Krawat: Boggi Sweter: nie wiem Buty: Meermin 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Dzisiaj na Służewcu dopisała pogoda i nie obyło się bez niespodzianek na torze. Harris Tweed koszula jeans Cerutti spodnie wełna loden buty Loake muszka i poszetka wełna -P- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Propozycja konkursowa ale 'wydarzyła się naprawdę'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Niedzielne ptactwo przed obiadem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Niedzielne ptactwo przed obiadem smaczne były gołąbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi