blekit Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Klif był wysoki, stąd lekko niewyraźna mina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Długo zastanawiałem się, czy pokazać te zdjęcia, bo jakość nie powala, zestaw zwyczajny, a na dodatek koszula podczas ewolucji wysunęła się ze spodni. No ale może ktoś się uśmiechnie, więc wrzucam. Kiedy parę dni temu na wakacjach zobaczyłem w parku drążki, pozwoliłem sobie na małą wariację na ten temat zdjęcia kolegi 4inhand ("flaga" w garniturze). Przy czym zarówno z trudnością ćwiczenia, jak i formalnością stroju zszedłem szczebelek/dwa niżej i zrobiłem kilka muscle up w stroju casualowym. I tak czułem się nieco "overdressed" Miny i gratulacje włoskich pakerów, którzy początkowo myśleli że ten goguś w loafersach nie podciągnie się ani razu na drążku - bezcenne. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Wcale mi nie do śmiechu. Zwłaszcza, że piszesz, że muscle up to dwa szczeble niżej niż flaga. Coś zatem robię nie tak A tak w ogóle, to na zdjęcie zwróciłem uwagę, gdyż, nie licząc loafersów, jestem dziś ubrany identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 pierwszy pracowniczy casual friday w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Biznesowy piątek w Mediolanie. Innego niestety nie mam, więc tło bardziej wyraźne ode mnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Rozumiem Filip, że przytargasz mnóstwo nowych skorek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Jak dziecko w sklepie z zabawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Bażant - miałem dokładnie takie samo skojarzenie! ...Filip - czułeś, że jesteś w raju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Oj tak, a do tego sporo fajnych stylizacji na ulicach. Nigdy nie widziałem tylu gości w garniturach na rowerach, skuterach i.. scigaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Tylko może zdjęcia obróć do pionu, bo szyja boli od ich oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Chętnie, ale mam z tym problem w telefonie, to drugie to nieudana próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Dzisiaj było grubo... na dożynkach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 14 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Kilka wakacyjnych casuali 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Kapitalne zdjęcia, odczarowałeś na dobre wyobrażenie modela jako wysokiego, szczupłego i wymuskanego młodziaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Powoli czas żegnać się z latem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 @Bażant - zanim się pożegnasz, napisz co to za marynarka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Suitsupply Model Boston bodajże, już niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Bardzo fajna ta Twoja ... bo ze zdjęcia SuSu, jakby inna marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Na zdjęciu susu jest taka turkusowa, w rzeczywistości jest to kolor indygo - jak dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Właśnie odniosłem wrażenie, że ta twoja to dżinsowa. Mylne czy jednak w rzeczywistości taka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Stara kolekcja, jest cholernie długa - najdłuższa z moich marynarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Takie sobie zdjęcia takiego sobie "zestawu" z dziś (właściwie to z wczoraj): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Dzisiaj tak byłem ubrany. Ja też mam dzisiaj "luźny piątek" we wtorek Poniżej buty : https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-183 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 poszetka by trochę ożywiła zestaw moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Pogoda zachęca do zwiększenia ilości warstw. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi