michau Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Nie pamiętam nazwiska, bo nie warto, ale gdzieś z trailerów kojarzę... w klanie nie grał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Wystarczy zawołać żonę/córkę/sekretarkę. Saga "Zmierzch" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Oczywiście, próby robienia takiego połączenia "eleganckim" są skazane na porażkę, ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 24 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Dzisiaj podczas kręcenia programu o stylu na rowerze dla TVN 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Klasa sama w sobie tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Moja krawcowa nie mogła uwierzyć, że będę ubierał czerwone, jaskrawe spodnie tom______i 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Moja krawcowa nie mogła uwierzyć, że będę ubierał czerwone, jaskrawe spodnie tom______i Boję się takich krawców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Dzisiaj podczas kręcenia programu o stylu na rowerze dla TVN Odjazd! Stylizacja "ulice swiata"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Weekend, w drodze na wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Zestaw aż się prosi o krawat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dlatego casual No ale do polówki jeszcze nigdy krawata nie zakładałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Capo, do twarzy Ci w tym zestawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Ciekaw jestem jak kolegom widzą się (albo nie) takie szarości. Paska nie widać ale to plecionka niebiesko czarna, coś jak skarpety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Nie widzą się. Koszula na pewno do wymiany, marynarkę też bym podmienił, bo wygląda, jak dla mnie, zbyt garniturowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Spodnie w kratkę, skarpetki w paski - jestem na nie, a przynajmniej w tym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 19 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Dzisiaj w TVP 2 Pytanie na sniadanie http://pytanienasniadanie.tvp.pl/20115130/jak-zarabiaja-blogerzy-modowi 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Irku, bardzo mi sie podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 I teraz już tylko sława, czerwone dywany, autografy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Do lata jeszcze trochę, a tu śnieżno białe spodnie - cóż za ekstrawagancja. Fajnie, fajnie. Najbardziej zachwycają mnie buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Nie widzą się. Koszula na pewno do wymiany, marynarkę też bym podmienił, bo wygląda, jak dla mnie, zbyt garniturowo. coś bliżej dlaczego koszula do wymiany ? Marynarka (i koszula) wyszła dziwnie błyszcząca (pewnie przez flesz) oczywiście nic takiego nie ma miejsca. Spodnie w kratkę, skarpetki w paski - jestem na nie, a przynajmniej w tym zestawie. Ha jak już wyszedłem z domu to też do mnie to dotarło ale już było zbyt poźno na zmiany (wstawanie o 5 rano wyraźnie mi nie służy) Ah, dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Szara koszula to nie jest dobry wybór, moim zdaniem nigdy; zestaw zyskałby mocno przy koszuli w jasnych odcieniach niebieskiego. Co do skarpet - osobiście wolę gładkie, ew. stonowane kolory; tutaj wg mnie niebieskie pasy są zbyt kotrastowe i niepotrzebnie wybijają się na pierwszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Raz, że szara koszula to zawsze zły pomysł, co powiedział mosze. Dwa, że koszula zlewa się z marynarką, a to bardzo źle wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Dzisiaj w TVP 2 Pytanie na sniadanie http://pytanienasniadanie.tvp.pl/20115130/jak-zarabiaja-blogerzy-modowi Gratuluję udanego występu - tego i innych, które oglądałem. Podoba mi się, że jesteś bardzo naturalny w tym, co prezentujesz. Widać, że elegancja (nie tylko strój, bo to tylko dodatek do elegancji) to nie przebranie, ale codzienny element Twojego bycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi