White Haven Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Tak, to kolekcja wiosenno-letnia. Jeżeli jeszcze gdzieś trafisz na tą koszulę to polecam brać. Materiał dobrej jakości, koszula oddycha i w zasadzie nie gniecie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Dzięki za informację. Będę musiał zrobić rundkę po sklepach stacjonarnych, może gdzieś jeszcze ją znajdę. Nie wiem jakim cudem przeoczyłem ją w sezonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Skoro chłodniej, to cieplej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Pozwolicie, że wbiję się w tę burzę zestawów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Październik 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Dzisiejsza wyprawa do Łazienek, dużo liści i piękna jesienna pogoda. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 "Każual frajdej" na wsi. Oczywiście na ciągnik będą odpowiednie gumofilce zamiast saddle shoes. Miłego weekendu! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Czy spodnie, które masz na sobie to dżinsy? Jeśli tak to wykończenie dołu nogawki jakoś dziwnie wykończone ale to oczywiście tylko moje zdanie . Być może zdjęcie przekłamuje rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Czy spodnie, które masz na sobie to dżinsy? Jeśli tak to wykończenie dołu nogawki jakoś dziwnie wykończone ale to oczywiście tylko moje zdanie . Być może zdjęcie przekłamuje rzeczywistość. Dżinsy, wykończone ręcznie przez właściciela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Jesienne fiolety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Pomijając względy estetyczne, bo zestaw mi się bardzo podoba, jako wrocławianin muszę stanowczo oprotestować takie ubieranie się - wiem, jak jest na dworze od prawie tygodnia i ja bym się w tym ugotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Pomijając względy estetyczne, bo zestaw mi się bardzo podoba, jako wrocławianin muszę stanowczo oprotestować takie ubieranie się - wiem, jak jest na dworze od prawie tygodnia i ja bym się w tym ugotował Zdjęcie akurat było robione już jakiś czas temu, w nieco chłodniejszej aurze Dandy, gdzie?? Nie podejrzewałbym Cię Koźle o brak spostrzegawczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 każualowy piątek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Kurtko-płaszcz z Bytomia, kupiony przy ich ostatniej promocji 2 za 1. Był trochę prostokątny na mnie, ale Bytom mi go wytaliował, więc jestem bardzo zadowolony:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 spodnie się jakoś dziwnie ukadają, możesz podać skład materiału oraz szerokość nogawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Spodnie o takiej nogawce można śmiało odwinąć do wewnątrz regulując długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 spodnie się jakoś dziwnie ukadają, możesz podać skład materiału oraz szerokość nogawki? To są spodnie z MD, 98% bawełna, 2% elastan. Obwód nogawki na samym dole to 36 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 nic dziwnego - są wąskie i na butach z cholewką nie mają prawa opaść przy tej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 Cieplutko! Ale stylowo. Jakie spodnie do tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 Cieplutko! Ale stylowo. Jakie spodnie do tego zestawu? T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Dzisiaj znowu casual. Zdjęcia wyszły jakieś zazielenione. Spodnie: pistacjowe, Dockers, bawełna Sweter: beżowy, Tommy Hilfiger, bawełna + kaszmir Koszula: niebieska w białe kropki, Tommy Hlfiger, bawełna + len Krawat: granatowy, Bytom, bawełna Nie widać plecionego paska skórzanego i butów: zamszowych chukka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Piątkowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Zmieniłbym krawat na jakiś beżowy albo jasnobrązowy, może w kontrastującą kratę. Poza tym bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 Koszula : E.Berg Spodnie i pasek: SS Buty: Scarosso Krawat: Zielony - Zaremba, Brązowy - E.Berg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi