abnegat Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Czy spodnie to Zara? Właśnie tam kupiłem swoje w identycznym kolorze i jakościowo są to najgorsze spodnie jakie kiedykolwiek miałem (przede wszystkim chodzi o bardzo szybką utratę jakiegokolwiek fasonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Zarę kupiłem w zeszłym roku (3 pary). Jakościowo masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Dandy - zamieść proszę lepsze zdjęcia i jakieś zbliżenie. Za skopiowałem rozwiązanie z jednym mankietem do nowych chinosów. Chętnie zobaczyłby jak to wyszło u Ciebie. Jak na razie nie mam niestety możliwości, ale gdy tylko się nadarzy, na pewno zaprezentuję Oprócz tych dżinsów, w mankiet zaopatrzone są także moje oliwkowe chino, a na przeróbkę czekają jeszcze beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Melanżowa bosmanka w asyście brązowych wełen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 To jest dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Jo! Dzisiaj kamizelkę mi wywaliło na wierzch, więcej na Blogu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 W sumie taki bardziej ucywilizowany waciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Mamy chyba większą gwiazdę od Szarmanta: http://putthison.com/post/37842745362/r ... part-of-an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Wreszcie po chorobie...więcej na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Kyle możesz podać producenta i model butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Popiersie jak dla mnie bardzo ładnie skomponowane. Dół jak dla mnie zbyt postępowy, ale ja ogólnie jestem wiejskim konserwatystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Kyle czy to koszula z Bytomia? Jak ją oceniasz? Ja czekam na przesyłkę: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Koszula Charles Thyrwitt, buty - - Venezia (za grosze z Factory w Ursusie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 Bardzo podoba mi się Twój zestaw, Kyle. Krawat to wełniak? A skarpetki widziałbym jednak ciemniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Krawat to wełniak? Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Swiateczny wyskok do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Swiateczny wyskok do znajomych skąd ta mucha? wełniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 jedwabna z tego sklepu http://www.tie-rack.co.uk/ kupiona rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 A co tam właściwie...Na blogu reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Zdaje się, że uderzyłeś we wrażliwą nutę Piotrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Zdaje się, że uderzyłeś we wrażliwą nutę Piotrka. Oświeć mnie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Daj mu trochę czasu, jutro sobota, więc jest duża szansa że zajrzy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Chyba ktoś się na kimś wzorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi