gdynianin Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 3 godziny temu, chylonczyk napisał: Co to za sztruks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakub_kleofas Napisano 19 Marzec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 W Łazienkach dziś tłumy 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 5 hours ago, Jakub84 said: Co to za sztruks? Od Zacka Romana, https://zackroman.com/spodnie-sztruksowe-Pontoglio-bezowe-bawelniane Przy przeróbkach poprosiłem o zrobienie mankietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2023 Polo z długim rękawem G. Inglese, Valstarino, Orslow 105, Paraboot Michael. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 13 Kwiecień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Dziś krata i dżins 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 22 Kwiecień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2023 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Paśnikowski Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Najwyższa pora na odrobinę lnu. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 5 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2023 Może trochę za dużo granatu, ale lubię. Wysoki stan, dżins i róż dla przełamania. Ostatnio zacząłem zwracać się ku swobodniejszym fasonom spodni. Nie wiem - dojrzałość, starość czy moda, ale zauważam, że jest nas więcej 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2023 Subiektywne odczucie, ale dżinsowa kurtka mi tu nie pasuje. Wybrałbym jakiś cardigan albo marynarkę. I faktycznie nie granatowe😉. Reszta super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 5 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2023 2 godziny temu, Karol G. napisał: Może trochę za dużo granatu, ale lubię. Wysoki stan, dżins i róż dla przełamania. Ostatnio zacząłem zwracać się ku swobodniejszym fasonom spodni. Nie wiem - dojrzałość, starość czy moda, ale zauważam, że jest nas więcej Fajne te spodnie. Len, bawełna? Skąd kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 11 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2023 Nowa marynarka od P. Błońskiego - do casualu bardzo dobra 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 18 godzin temu, me.spoke napisał: Nowa marynarka od P. Błońskiego - do casualu bardzo dobra Ale odjazd! Dawno żadna marynarka mi się tak nie podobała! Zdradzisz pochodzenie i skład tkaniny? Kupowałeś osobiście z eBaya? Bo coś bardzo podobnego znalazłem w Carnecie (Sapeurs Chambray). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 9 godzin temu, JDC napisał: Ale odjazd! Dawno żadna marynarka mi się tak nie podobała! Zdradzisz pochodzenie i skład tkaniny? Kupowałeś osobiście z eBaya? Bo coś bardzo podobnego znalazłem w Carnecie (Sapeurs Chambray). Dzięki to E. Zegna, bardzo luźno tkany, ale dość ciężki hopsack. Skład to wełna/len/bawełna. Jak na razie wydaje się bardzo antygniotliwy i wytrzymały, ale czas pokaże. Kupowalem na Orlej, może jeszcze trochę mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2023 12 godzin temu, me.spoke napisał: Dzięki to E. Zegna, bardzo luźno tkany, ale dość ciężki hopsack. Myślisz że to ten ? https://manufakturatkanin.pl/produkt/ermenegildo-zegna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 13 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2023 Tak mi się wydaje! Ale jestem przekonany, że to wyższa gramatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 29 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 29 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2023 Oj wyszło chyba jak lekarz na dyżurze niż z lookbooka susu;) 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 13 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2023 Susu len z Otrium 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 29 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2023 Wysoki stan, luźny fason, trochę beżu i brudne lustro w windzie. Miłego weekendu! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2023 Ładna koszula, ostatnio mam nastrój na koszule w wyraziste pasy (albo jednolicie białe ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 (prawie) wszystko od SuSu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 25 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2023 Wciąż ciepło. Niestety, światło w biurowej windzie nie sprzyja robieniu zdjęć, ale niech będzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 18 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 W końcu zimowa aura 😉 Valstarino, koszula flanela od G. Inglese, spodnie S. Piasecki z whipcordu H&S, buty C&J Islay. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień Dziś: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi