ciasteczkowy Napisano 26 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2022 Duochromatycznie 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 7 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 Czas wyciągnąć z szafy lny i tropiki 27 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 2 godziny temu, michasacuer napisał: Niewyspany wychodziłeś? Zapomniałeś o pidżamie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 Po porannym joggingu zarzuciłeś szybko koszulę, marynarkę i buty, ale zapomniałeś o gaciach? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 Spokojnie chłopaki, gacie z wełny 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 31 minut temu, michasacuer napisał: Spokojnie chłopaki, gacie z wełny 😎 Brakuje ściągaczy w rękawach marynarki , może lepiej by to zagrało 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 W dniu 7.05.2022 o 21:52, michasacuer napisał: A było tak dobrze... Scrollowałem i gdy dojechałem do dołu spodni czar prysł...z wełny czy nie z wełny, o ile pasek zawiązywany na sznurek jest OK, to wykończenie dołu ze sciągaczem a la joggersy to już nie tędy droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 Hmm, nie rozumiem dlaczego sznurek w pasie jest ok, ale ściągacze już nie? Jak wzorujemy się na dresach to do oporu Aczkolwiek osobiście mam nadzieje, chociaż pewnie złudną, że cały ten trend trafi szybko do lamusa. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 1 minutę temu, blekit napisał: Hmm, nie rozumiem dlaczego sznurek w pasie jest ok, ale ściągacze już nie? Jak wzorujemy się na dresach to do oporu Aczkolwiek osobiście mam nadzieje, chociaż pewnie złudną, że cały ten trend trafi szybko do lamusa. Nie doprecyzowałem. Sznurek w pasie IMO jest ok przy lnie, bawełnie, a może nawet przy wełnie (jakimś hopsacku czy fresco) bo ten jednak mniej rzuca się w oczy i jakoś tam wpisze się w luźniejszyy charakter takich spodni. Sciągacz na dole idze niebezpiecznie w stronę dopasowania typu "skinny fit" czy innych rurek. Przywodzi mi na myśl nie tyle dresy co spodnie Aladyna A jeśli komuś taki styl odpowiada to w sumie niech nosi, ale widziałbym to w zestawieniu z t-shirtem, polo czy popoverem, z trampkami lub sneakersami na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 Prawdziwy dżentelmen biega wyłącznie w dresach z wełny czesankowej z włoskich tkalni! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2022 22 godziny temu, ciasteczkowy napisał: Prawdziwy dżentelmen biega Prawdziwy dżentelmen nie biega! Pośpiech jest cechą motłochu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 10 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2022 1 godzinę temu, NieMy napisał: Prawdziwy dżentelmen nie biega! Pośpiech jest cechą motłochu! Uśmiecham się na te słowa, kiedy zawiązuję szalik i poprawiam szelki przed partyjką tenisa i cocktail party na trawie. Dajcie żyć, niech sobie każdy chodzi jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2022 Ciekawe miejsce , świetne buty , warto było zajrzeć 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 Lubię tą kombinacje. Dobrym patentem jest leciutki kaptur zapinany na zamek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 22 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2022 Stanąłem dziś przed intelektualnym wyzwaniem dobrania możliwie eleganckiego stroju bez dostępu do koszul i brązowych butów. Więc połączyłem: derby, chinosy, polówkę i wielbłąda. Przyznam, że musiałem się w końcu przełamać do założenia czegokolwiek innego niż koszula pod marynarkę. 😁 Eksperymentowałem też z szarą, tweedową marynarką. Okazała się zbyt ponura w połączeniu z czarnymi spodniami i chyba również zbyt ciężka w kwestii tekstury. Poszetka prześwietlona, miała trochę błękitu i żółtego. Jak wyszło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 7 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2022 Typowy strój dżentelmena w chwilach relaksu po pracy w upalny dzień . Koszulka Pink Pony Laurena , cieniutkie spodenki Brax i buty na skórzanej podeszwie. Chrzęst piasku pod butami brzmi bardzo majestatytycznie i zwraca uwagę przechodniów 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 7 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2022 W dniu 22.05.2022 o 22:55, matt_falley napisał: Stanąłem dziś przed intelektualnym wyzwaniem dobrania możliwie eleganckiego stroju bez dostępu do koszul i brązowych butów. Więc połączyłem: derby, chinosy, polówkę i wielbłąda. Przyznam, że musiałem się w końcu przełamać do założenia czegokolwiek innego niż koszula pod marynarkę. 😁 Eksperymentowałem też z szarą, tweedową marynarką. Okazała się zbyt ponura w połączeniu z czarnymi spodniami i chyba również zbyt ciężka w kwestii tekstury. Poszetka prześwietlona, miała trochę błękitu i żółtego. Jak wyszło? Pewien nieżyjący klasyk mawiał , ze jako poszetki używa tylko damskich majteczek. Po dłuższym zastanowieniu zaczynam podzielać jego zdanie.😝 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2022 Ja do polówki (w sensie bluzeczki, nie prac polowych) staram się jednak dobierać obuwie sportowe lub każualowe (buty żeglarskie, snikersy itp.). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 7 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2022 Godzinę temu, mosze napisał: Ja do polówki (w sensie bluzeczki, nie prac polowych) staram się jednak dobierać obuwie sportowe lub każualowe (buty żeglarskie, snikersy itp.). Ale to nie jest obuwie dżentelmeńskie , poza tym pod podeszwą takiego buta nie chrzęści piasek. Wychodzi więc na to , ze to buty o rodowodzie plebejskim. Można przecież i laczki włożyć . Wtedy będzie bardzo każualowo😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 On 6/7/2022 at 8:02 PM, Manul said: obuwie dżentelmeńskie Obuwie dżentelmeńskie? Osobiście popieram tezę, że dżentelmena określa charakter, a nie zakładanie garnituru lub określonych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 36 minut temu, matt_falley napisał: Obuwie dżentelmeńskie? Osobiście popieram tezę, że dżentelmena określa charakter, a nie zakładanie garnituru lub określonych butów. Panie , popracuj Pan nad poczuciem humoru. Widze jego deficyt u Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 Poczucie humoru ma to do siebie, że jest względne. Nasze jednak nie jest zbieżne i wcale takie być nie musi. Nie znam pana osobiście, a brak sygnałów niewerbalnych niestety utrudnia pełne odczytanie kontekstu. Nie kontynuujmy już tej dygresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 9 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2022 wtf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Czerwiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 Wracając do tematu: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi