Wincenty Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Modnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Air Vortexy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Na tym drugim zdjęciu ten zestaw prezentuje się tak, tego, ą, ę, ech, ........mało "wyględnie" - ot zestaw sportowy: szary dresik + bucik biegowy. Ale to tylko wina zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 I tym samym kolekcja Bytomia na studniówkę 2013 została autoryzowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Wolno krytykować? No to spróbuję. Buty wg mnie mało ciekawe, w takich zestawieniach wolę już jawną prowokację (np. buty w "neonowym" kolorze). Spodnie ze względu na kolor i mocne zwężenie przypominają dres. Oczywiście, komentuję to, co widzę na zdjęciach; być może w realu wygląda to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Air Vortexy? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Kiedyś nie zwróciłbym na to uwagi, ale teraz, patrząc na zdjęcie powyżej, coś mi nie gra. Myślę, że w tym przypadku pozostawienie górnego guzika niezapiętego niewiele by zmieniło w kwestii komfortu termicznego. ...Sam zestaw bardzo fajny. mam ten sam dylemat. Gdy pogoda na to pozwala noszę kurtkę bez zapinania dołu. Z kolei, gdy warunki na to nie pozwalają wolę być dobrze ochroniony przed wiatrem i deszczem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 I tym samym kolekcja Bytomia na studniówkę 2013 została autoryzowana... Właśnie dlatego byłem ciekawy komentarzy, tych w dziale humor, jak i tych w cmdns, obecnie cmdcns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Wolno krytykować? No to spróbuję. Buty wg mnie mało ciekawe, w takich zestawieniach wolę już jawną prowokację (np. buty w "neonowym" kolorze). Spodnie ze względu na kolor i mocne zwężenie przypominają dres. Oczywiście, komentuję to, co widzę na zdjęciach; być może w realu wygląda to inaczej. Te buty to i tak jest jawna prokreacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Kiedyś nie zwróciłbym na to uwagi, ale teraz, patrząc na zdjęcie powyżej, coś mi nie gra. Myślę, że w tym przypadku pozostawienie górnego guzika niezapiętego niewiele by zmieniło w kwestii komfortu termicznego. ...Sam zestaw bardzo fajny. Zacznijmy od tego, że zestaw faktycznie fajny. Pomijam jakość zdjęcia (sądzę, że na żywo wygląda jeszcze lepiej) i węzeł krawata. Zestaw aż się prosi aby nosić do niego szalik w ten sposób. Dzięki szalikowi można rozpiąć górny guzik i problem "jak to nosić" rozwiązuje się sam . W sprawie samego "dylematu" widzę dwa rozwiązania: 1) nie kupuję ubrań które przypominają coś czym nie są i nigdy nie będą (kurtko-marynarka a może marynarko-kurtka?) 2) nie nadaję temu kategorii i noszę jak mi się podoba. Jak jest cieplej to jako marynarkę a jak chłodniej to "zapinam co się da". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Macaroni forumowym trollem? Świat się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Tak na wszelki wypadek tu.. Jedne z najbrzydszych butów jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Jedne z najbrzydszych butów jakie widziałem Ożesz, Filip jak ktoś będzie próbował szukać w tym temacie tego co napisałeś, to się naszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Cholera, ne wiem czemu mnie wyrzuciło na takie meandry... Już któryś raz chcąc zobaczyć najnowsze posty trafiam gdzieś w środek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Znaczy się na pierwszą stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Miałem dać jakiś czas temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Znaczy się na pierwszą stronę . Tym razem tak ale często na przykład kilka stron wstecz, ale to raczej wina mojej przeglądarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Nubukowa budrysówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 @Styleman Kurtka OK, ale to NIE jest budrysówka! Szalik nijaki. Na zdjęciu poniżej tradycyjny wzór budrysówki angielskiej "Monty" (wełna, kaptur, zapięcia z rogu lub drewniane). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Rzeczywiście różnica bardzo wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 a mi się bardzo podoba:) zapięcia super nie mówiąc o wykończeniu skórą. Kieszenie cargo jak w barbourze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Przeprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 No zwykłe CMDNS nie mam jeszcze szafy ale odważę się zaprezentować tutaj. Wybaczcie jakość ale tylko telefon mam po ręką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi