Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 25 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 . 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 27 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Dawno selfie nie wrzucałem 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 @kamizelka skąd marynarka ? świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Marynarka ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Godzinę temu, astaroth napisał: @kamizelka skąd marynarka ? świetna Dziękuję Marynarka od Macaroni Tomato - mieszanka lnu, wełny i jedwabiu - genialny materiał! @ciasteczkowy Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Podobną do mrv&Lancerto, choć minimalnie różny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 12 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Kilka dni temu 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Nawet nie przypuszczałem, że jeszcze w tym roku ostatni zakup z Yooxa będzie mi dane na siebie założyć. Lniane (z domieszką jedwabiu) Corneliani w takim lekko vintage klimacie. Jako motto dzisiejszego dnia- "Upadek zbuntowanych aniołów" Bruegla w brustaszy. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Przepraszam że sprzed tygodnia, ale uśmiechu nigdy za wiele 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 Dzisiaj bez marynarki 😉 Pobiegane 8km z małą w wózku 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Pozdrowienia dla forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 @DolceGusto, pozwolę sobie na konstruktywną: ten zestaw aż woła o szare, flanelowe spodnie (nie widzę dobrze, czy marynarka pochodzi z garnituru? Wtedy może i to będzie za mało). Do tego na drugim miejscu zmieniłbym buty na coś odpowiedniego dla obecnego sezonu np. ciemnobrązowe ćwierć/półbrogsy, albo zamszaki. Góra i płaszcz podobają mi się i kwalifikują do niecasualowego CMDNS. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Czas kupić nowy aparat, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Nie za krótka ta marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: @DolceGusto, pozwolę sobie na konstruktywną: ten zestaw aż woła o szare, flanelowe spodnie (nie widzę dobrze, czy marynarka pochodzi z garnituru? Wtedy może i to będzie za mało). Do tego na drugim miejscu zmieniłbym buty na coś odpowiedniego dla obecnego sezonu np. ciemnobrązowe ćwierć/półbrogsy, albo zamszaki. Góra i płaszcz podobają mi się i kwalifikują do niecasualowego CMDNS. Część Żorż! Z tym wołaniem o GREY FLANNEL to się nie zgodzę, choć nie przeczę, pasowałaby bardzo dobrze 😉 jeśli chodzi o penny loafersy, to przy przepięknej, słonecznej jesieni z 20 stopniami Celsjusza na zaokiennym termometrze nie mam ochoty wsuwać na stopy brogsy, szczególnie, że to nie letnie mokasyny, bardziej całoroczne, klasyk preppy zestawiany nie raz z jesiennymi sztruksami i wełnianymi sweterkami 😊 marynarka faktycznie ma do kompletu spodnie, tworzą całkiem zgrabny power suit choć bez przesadnego wypełnienia w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 @Luca widać, że @Karol G. to wysoki człowiek, pewnie ponad 185 cm, trudno wtedy kupić "dobrą" marynarkę z haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 @Luca Też wolałbym odrobinę dłuższą, ale i tak czuję się w niej dobrze. Dziś trochę inaczej - tu już marynarka nieco dłuższa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Ładnie, ale ja bym nosił koszulkę w serek. Wystająca spod koszuli psuje efekt - nie komponuje się z elegancką poszetką (może trochę jaśniejsza byłaby lepsza?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 To nie koszulka, to mój aparat - nie wiem jakim cudem udało się osiągnąć efekt czarnego półgolfu pod koszulą... Zdecydowanie czas na zmianę sprzętu. Obiecuję popracować nad jakością zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 23 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 @DolceGusto Oprócz poszetki (pożyczona od innego) bardzo fajny zestaw z fantazją. Och, żeby wszyscy artyści tak ... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 @DolceGusto Oprócz poszetki (pożyczona od innego) bardzo fajny zestaw z fantazją. Och, żeby wszyscy artyści tak ... Zawsze mam ten dylemat: poszetka dopasowana do krawata - nuda, poszetka skontrastowana z krawatem - „pasuje Ci to jak fiołek do kożucha” (to żona). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 6 godzin temu, pablocito napisał: „pasuje Ci to jak fiołek do kożucha” albo Paisley do zwierzyńca 😆 Edit: paisley to też zwierzątka?! Krewetki? 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi