DolceGusto Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 @mr.vintage Twoja kurtka Barbour to slim fit? Jesli tak to rozmiar wybrałeś "taki jak zawsze" czy wiekszy? 😉 pytam bo mam International slim fit i rozmiarówka w tym fasonie jest według mnie dość mocno zaniżona. Ciekaw jestem czy to norma czy jednorazowy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 8 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Tym razem taki oto "zwyklak" 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 2 godziny temu, Outdersen napisał: Tym razem taki oto "zwyklak" Czy można następnym razem prosić o coś więcej na temat elementów zestawów (marka)? Wciąż szukam odpowiedniej field jacket, a twoja bardzo dobrze leży. EDIT. Zajrzałem na bloga. Już nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Z weekendu. * marynarka Brook Taverner * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Massdrop x Naked & Famouse * Yanko 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 @blekit napiszesz coś więcej o marynarce ? Co to za marka ? Czy materiał to Harris Tweed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Zimno się zrobiło. Stetson, Barbour, Vass i... koci ocieplacz: 10 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 27 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Zdjęcie z sesji podczas kręcenia programu dla Polsatu 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 @Styleman fajna kurtka. Co to za marka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 6 godzin temu, Wuj napisał: @Styleman fajna kurtka. Co to za marka? Baldesarini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 8 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 (edytowane) EDIT: dobra, po to jechałem Edytowane 9 Grudzień 2018 przez Żorż Ponimirski Winko 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 @Żorż Ponimirski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 @KIERMAN.pl, Fajnie, ale moim zdaniem jeśli flanela to płaszcz, jeśli parka to jeansy/sztruksy/moleskiny. To drobnostka, ale akurat takie moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Nie mam na sobie nic z flaneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Teraz, KIERMAN.pl napisał: Nie mam na sobie nic z flaneli. Chodziło mi o "garniturowate" spodnie. Z czego są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 z grubszej wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 1 minutę temu, KIERMAN.pl napisał: z grubszej wełny. No to milordzie, o to mi chodziło Trochę zbyt eleganckie do parki, ale nie musisz w ogóle mnie słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Dla mnie idealne, mają wyraźny mikrowzór, nie są gładkie, takie ot, grube wełniane spodnie do parki, bosmanki czy czegokolwiek Ale parka bez plecaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 Wełniane spodnie w kant i monki wyglądają tu jak z innego stroju niż góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 4 minuty temu, JakubAnderwald napisał: Wełniane spodnie w kant i monki wyglądają tu jak z innego stroju niż góra Racja. IMO dół (spodnie i buty) lepiej pasowałby do wełnianego płaszcza i krawata, a góra (parka, rozpięta koszula, sweter) do jeansów/sztruksów/moleskinów, jak już napisał @Żorż Ponimirski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 Barbour Eskdale aka Baryła 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Barbour Eskdale aka Baryła Do tego zestawu kaszkiet + rękawiczki widziałbym obowiązkowo luźniejsze w formie choć czarne derby. Najlepiej jakieś cięższe country shoes, lub Budapest od Vass’a. O tej porze roku NB mi tu wybitnie nie pasują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 @Whitesnake, ja wszystko rozumiem, moje go-to są czarne Wolverine 1000 mile, ale mam takie rany na piętach po Yanko, że NB wskoczyły jako opcja terapeutyczna 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 @Żorż Ponimirski moim zdaniem tu jest dużo większy rozjazd między górą i dołem niż w przypadku wcześniejszego zestawu @KIERMAN.pl (i pomijam buty, których wybór wytłumaczyłeś). Jeżeli już koniecznie dżinsy, to według mnie tylko ciemny granat by się jakoś obronił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 30 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @Whitesnake, ja wszystko rozumiem, moje go-to są czarne Wolverine 1000 mile, ale mam takie rany na piętach po Yanko, że NB wskoczyły jako opcja terapeutyczna 😕 Poza NB wszystko mi pasuje, ale wiesz... rany znikną a zdjęcie w sieci zostanie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi