ell Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 @zimmermann Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 To Pier One z zalando. Kupione za 100 zł kilka lat temu, zanim trafiłem na forum i są ze mną do dziśWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 @zimmermann A spodnie i kurtka? Koszula to denim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Koszula CT opisana jako denim, ale materiał jest dość cienki, a kurtka to Barbour.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 Dzisiaj. * kaszkiet Poszetka * trencz Pier One * koszula Suitsupply * sweter Tyrwhitt * dżinsy Massdrop X Naked & Famous * Yanko 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 Eklektyzm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 3 minuty temu, mosze napisał: Eklektyzm Łagodnie powiedziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Co to za kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Co to za kurtka?To Barbour.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 a model? bo dywaguje w innym temacie nad zakupem i okazuje się, że nie wszystkie modele przykrywają marynarki, za krótkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 @eduardo w sumie to wszystko zależy od długości marynarek które masz w szafie... kurtki barbour czy barbour international to jak nie patrzeć ciuchy weekendowe/sportowe i większość modeli sprawdza sie bardziej przy cienkim swetrze niż przy marynarkach także ze względu na wygodę. Jeśli juz to najlepsze beda pewnie te klasyczne: woskowana Beaufort albo pikowana Liddesdale. Ja mam International Blackwell i przy większości marynarek jest mało wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 https://www.magasin.dk/powell/VA04740403-12519044_061.html To ten model, wg strony to Barbour Powell. Przy moich 186 cm wydaje się za krótka do zakrycia marynarki, jest mniej więcej do połowy pośladków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Marynarkę przykryje model Liddesdale (NIE Liddesdale Heritage), jest też odpowiednio szeroki. W moim przypadku na cienki sweter ta kurta jest za luźna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Dziękuję za pomoc. Muszę sobie teraz przemyśleć sprawę, bo do marynarki powinna być Liddesdale https://www.countryattire.com/barbour-men-s-liddesdale-quilted-jacket-navy-blue-mqu0001ny91-d349.html Ale obawiam się, że będzie dla mnie za luźna w stosunku do Liddesdale Heritage (która marynarki nie przykryje). https://www.countryattire.com/barbour-men-s-heritage-liddesdale-jacket-black-mqu0240bk11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 . 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 @alabuz fajowa kurtka ☺ super materiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 @Kierzyk, co to za golf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 1 godzinę temu, Koval napisał: @Kierzyk, co to za golf? Woolovers w kolorze cactusgreen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Dzięki za odpowiedź; jak go oceniasz? (od dawna używasz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 I kto by pomyślał, że w połowie października wrócę do lnianej marynarki : 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Marynarka lancerto & mr. Vintage?Jak się nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 58 minut temu, michau napisał: Marynarka lancerto & mr. Vintage? Jak się nosi? Tak. Mam to szczęście, że całkiem dobrze na mnie leży w porównaniu z Vistula czy Bytom. Miękka, lekka. Jedyny mankament to delikatnie odstający kołnierz ale w każdej marynarce w większym lub mniejszym stopniu tak mam, wychodzi moja wada postawy. Lepiej leży od tego tylko SuSu Havana traveler, oczywiście po poprawkach dla mnie standardowych czyli skrócenie rękawów i likwidacja fałdy poznańskiej. Ogólnie mam dwie marynarki z kolekcji L&Mr.V i z obydwu jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi