Wodzu Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Świetne zdjęcie i ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 16 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 M65Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 16 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Nowy nabytek 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Od góry: Kaszkiet Dickies Sweter (no name) Kurtka Adriano Goldschmied Jeansy Levi's 511 Buty Wolverine 1000 mile 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 17 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Tak zwyczajnie: hackett, christian berg, miler, hiltl, shoapassion 8 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Co to za model Barbour? Wygląda całkiem fajnie i szukam czegoś podobnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 20 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Z weekendu: 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 @alabuz to Blackwell w kolorze Sage o kroju Slim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Jeszcze raz Barbour Int. Blackwell, OCBD Gant, kaszmirowy blazer Hilfigera, krawat Pier Cardin, poszetka Bytom 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 3 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Tym razem "Co miałem dwa dni temu casualowego na sobie": 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 @Outdersen mam pytanie o spodnie. To moleskin Benevento w kolorze "stone" czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 16 godzin temu, Pablo84 napisał: @Outdersen mam pytanie o spodnie. To moleskin Benevento w kolorze "stone" czy inne? @Pablo84 tak, to Benevento, ale kolor to Light Cream. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 W dniu 21.11.2017 o 15:53, DolceGusto napisał: Jeszcze raz Barbour Int. Blackwell, OCBD Gant, kaszmirowy blazer Hilfigera, krawat Pier Cardin, poszetka Bytom Bardzo dobre wrażenie robi na mnie ta koszula. Sam mam jedną OBCD tej marki. Świetny materiał i jakość wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Aż ciężko mi uwierzyć, że zaakceptowałem taką sytuację, ale przez ostatni miesiąc miałem na sobie koszulę dokładnie DWA razy Wszystko przez 5 golfów, których nie mogę przestać nosić A co mi tam, wrzucę jeszcze video z ciekawego rejsu z fajnymi widoczkami z podobnym zestawem tylko bez marynarki (za to z kamizelką:P) Njoy! 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Coraz bliżej Święta 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 9 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 NYC -Styleman sesja zdjęciowa oraz wywiad dla Brooks Brothers z okazji 200 lecia firmy 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 NYC Times Square 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Punks not dead🤘👹 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Też miałem takie skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Dzisiaj udało nam się wziąć jakiegoś dandysa do niewoli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 22 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Na Times Square NYC 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 @AwopiotrCoś mi tu nie gra. Czerwony ocieplacz gryzie mi się z kapeluszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi