Tanatos70 Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 1 minutę temu, michau napisał: A kaszkiet to od stetson'a? Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.W. Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Z van graafa (finshley & harding, czy jakoś tak). Bardzo udany model- bawełna pima z jakąś śladową ilością kaszmiru. Niestety ten kolor już jest niedostępny. Dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 sweter: Uniqlo Koszula: E. Berg Krawat: Embassy of Elegance Spodnie: Luxire Buty: Meermin 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 13 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @Zajac Poziomka jak wygląda rozmiarówka swetrów Uniqlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @blekit M-ka Uniqlo ma zbliżone wymiary do M-ki Slim Fit Smedleya, może jest minimalnie obszerniejsza. Generalnie to taka normalna "europejska" (nie brytyjska/amerykańska) rozmiarówka. Nie pamiętam na pewno, ale wydaje mi się że podają też dosyć szczegółowe wymiary ubrań na swojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @Zajac Poziomka a masz porównanie do swetrów Massimo Dutti, Suitsupply albo Lamberta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @blekit Niestety nie mam swetrów żadnej z wymienionych przez Ciebie marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @blekit rozmiarówka w uniqlo jest dość precyzyjna - tak na mój gust mam 92 cm w klacie, koszule kupuję w rozmiarze S i pasują wg mnie idealnie, przechytrzyłem ostatnio ze swetrami bo zakupiłem rozmiar M, niby dramatu nie ma (zakładałem lekki zapas na podkoszulkę i koszulę ) ale w S chyba też bym się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @blekit rozmiarówka w uniqlo jest dość precyzyjna - tak na mój gust mam 92 cm w klacie, koszule kupuję w rozmiarze S i pasują wg mnie idealnie, przechytrzyłem ostatnio ze swetrami bo zakupiłem rozmiar M, niby dramatu nie ma (zakładałem lekki zapas na podkoszulkę i koszulę ) ale w S chyba też bym się zmieścił Czyli biorąc swój rozmiar swetra koszule pod spód spokojnie można założyć?Pytam, ponieważ mierzyłem ostatnio kilka swetrów, i wszystkie miały dość wąskie rękawy. Tak jakby były projektowane by nosić tylko z t shirtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Dnia 12.02.2017 o 12:51, Pablo84 napisał: Dzięki za odpowiedź! Masz rację, że marynarka od garnituru z szarej wełny czesankowej była by ciężka do połączenia ze spodniami z innego materiału. Szara lniana(ale też np. tweedowa lub z grubej flaneli) marynarka o wyraźnej fakturze powinna już za to pasować do wielu mniej formalnych spodni. Niestety nie mogę pozwolić sobie na zakup marynarek RTW we wzór (np. kratę) ze względu na konieczność skracania rękawów od góry (co spowodowało by "rozjechanie się" wzoru). Ok. Koniec (bo to nie miejsce na rozwijanie dłuższej dyskusji na ten temat). Wiem, że miał być koniec, ale pozwolę sobie jeszcze odpowiedzieć - szara gładka faktycznie może być ciężka w zestawieniu, ale ja mam taki model jak na zdjęciu, w grafitowy szary mikrowzór, jesienno zimowy materiał i zestawiam ją z praktycznie wszystkimi kolorami spodni jakie mam w szafie. Odpadają tylko podobne szarości, ale noszę do niej też szarą flanelę o większym kontraście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 1 godzinę temu, Dziaku napisał: Wiem, że miał być koniec, ale pozwolę sobie jeszcze odpowiedzieć - szara gładka faktycznie może być ciężka w zestawieniu, ale ja mam taki model jak na zdjęciu, w grafitowy szary mikrowzór, jesienno zimowy materiał i zestawiam ją z praktycznie wszystkimi kolorami spodni jakie mam w szafie. Odpadają tylko podobne szarości, ale noszę do niej też szarą flanelę o większym kontraście. Czy to marynarka Tombolini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Warstwy. * Henry Cottons * Suitsupply * kardigan Mango * koszula Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring * torba Baron * kaszkiet M&S 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 8 godzin temu, NieMy napisał: Czy to marynarka Tombolini? Nie, Vistula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Sweter: John Smedley Koszula: Camiceria Olga Krawat: Embassy of Elegance Spodnie: Luxire Buty: Crockett & Jones 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 @Santino, powinieneś zainwestować w matowe krawaty (IMO) - to Twoje kolejne zdjęcie, na którym krawat nie koresponduje z resztą... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 1 godzinę temu, Dapi napisał: Krawat jest jedynym elementem, który tonacją kolorów jest po zimnej stronie i burzy spójność zestawu. Wymieniłbym go na ciepły brąz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 @Dapi Te spodnie to Benevento? Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie pokazujące je w większej części albo całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 To SuSu z 2014 lub 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Dzisiaj. Czyżby wiosna? * marynarka Brook Taverner * sweter H&M* koszula Miler * sztruksy Dockers * Yanko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Tak się złożyło, że dzisiaj też tweed (dość wiekowy już) i sztruksy . Jednakże przy niedzieli krawat kaszmirowy założyłem . Kot jakoś tak niespecjalnie się angażował i zły był trochę, że mu drzemkę przerwano: 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Marynarka: SuitSupply Koszula: Camiceria Olga Krawat: Embassy of Elegance (6-fold) Spodnie: Luxire Buty: Meermin 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Dnia 19/02/2017 o 13:26, blekit napisał: Ukryj zawartość Mam te sztruksy, są świetne, ale zestawienie ich z bordowymi butami (które też mam i bardzo lubię) to plama na honorze instagramisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi