wa000 Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Mój debiut w wątku. Zdjęcie z dziś: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Dzisiaj. * czapka Asos * kurtka Victorinox * marynarka i koszula Suitsupply * krawat Dignito * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Berwick 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 2 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Prosto z pracy, jakość "wczesne kalkulatory" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Koszulę masz bespoke? Fajnie wąskie mankiety ze spinką nic rękawów marynarki nie ciągną mimo że są wąskie 🙂 Ja to zawsze dwa guziki muszę rozpiąć a co najmniej jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 28 minut temu, Dapi napisał: Koszulę masz bespoke? Fajnie wąskie mankiety ze spinką nic rękawów marynarki nie ciągną mimo że są wąskie 🙂 Ja to zawsze dwa guziki muszę rozpiąć a co najmniej jeden Nie, to zwykłe RTW. Ba, to osławiony James Button Faktycznie mankiety nie sprawiają problemów z rękawami marynarki, a przynajmniej ja nie zaobserwowałem takowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Pamiętne czasy kiedy JB miał jeszcze makiety na spinki we wszystkich modelach [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 JB jedyne co miał dobre to właśnie dopasowane mankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Z powyższym bym się akurat nie zgodził, bo ja niektóre koszule noszę już od ponad roku, mają za sobą po kilkadziesiąt prań i służą mi całkiem nieźle. Nie są to sartorialne wyżyny, ale na co dzień, dają radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Inspirowane niedawnym zdjęciem @poszetka.com * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Pamiętasz, jaka to koszula z Tyrwhitta? Z linii casualowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 12 minutes ago, swordfishtrombone said: Pamiętasz, jaka to koszula z Tyrwhitta? Z linii casualowych? To jest koszula opisana jako "Denim blue business casual extra slim fit shirt". Teraz już nie mają jej w ofercie, ale to coś w stylu tej (tylko kolor inny). Ma kołnierzyk z fiszbinami i rozmiarówkę taką jak koszule biznesowe (czyli dwa wymiary - rozmiar kołnierzyka i długość rękawów). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Gdzieś odzywa się mój perfekcjonizm, ale wybitnie zadowolony jestem z dzisiejszego ułożenia rękawów. Nawet się trzyma mimo 3-4 warstw (licząc z zegarkiem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 @BrotherM, jeśli strój dopełniają te dżinsy w tle, to nad swoim perfekcjonizmem powinieneś jeszcze popracować... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 @Koval Jeansy w wątku casualowym. Olaboga! Swiat się wali! Przy tej chlapie, syfie na ulicach, wolę założyć spodnie które łatwo wyprać (a już mam nogawki brudne od błota posniegowego), niż coś innego. Tym bardziej że to zwykły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 @BrotherM sądzę, że Kovalowi chodziło raczej o to z czym te jeansy połączyłeś, choć w zasadzie większości musimy się domyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Dnia 2.01.2017 o 16:32, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * czapka Asos * kurtka Victorinox * marynarka i koszula Suitsupply * krawat Dignito * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Berwick Wszystko fajnie tylko ta czapka mi jakoś nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 @BrotherM, nie chodziło mi o dżinsy jako takie (sam też lubię i często noszę), ale te/takie dżinsy (Olaboga! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Cały czas jeszcze nie podjąłem decyzji, czy tej marynarki nie zwrócić, ale może tak na bardzo luźne spotkanie jutro wieczorem? A i przy obecnej pogodzie mi ten sweter wszędzie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Dnia 3 stycznia 2017 o 17:27, 123 napisał: Wszystko fajnie tylko ta czapka mi jakoś nie pasuje. czapka mistrz !| co to za producent ? mam podobną z Berg & Berg ... tzn miałem bo gdzieś się zawieruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 czapka mistrz !| co to za producent ? mam podobną z Berg & Berg ... tzn miałem bo gdzieś się zawieruszyła Czapka to marka własna Asos, 100% kaszmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Dnia 4.01.2017 o 19:22, xkoziol napisał: Kurtka, nie czapka. Czapka, kurtka spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 wełna, wełna, wełna + konina od meermina i lekki mróz jaki na nasze niziny zawitał niestraszny 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Dzisiaj podwójna ISAIA Napoli. Marynarka to wełniano-kaszmirowy tweed bez podszewki a płaszcz to herringbone z mięciutkiej wełny z kaszmirem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi