Tanatos70 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Podoba mi się, tylko węzeł krawata wyszedł jakiś gigantyczny. Gruby ten kaszmir i trudno się wiąże. Zresztą trochę brak mi wprawy, jak mocniej zacisnę to się czerwony na pysku robię i tchu nie mogę złapać . Popracuję jeszcze nad techniką. Manualnie jestem raczej uzdolniony, więc jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Płaszcz fajny, szkoda, że te sieciówki robią je w dużej mierze z plastiku.... i Zara i H&M. To prawda. Ubolewam nad tym, ale mogę działać tylko w zakresie własnych możliwości finansowych. Czytam tu o butach Santoni, Church`s, odzieży Suitsupply, Kiton etc. Ja, niestety, większość szafy kupuję na allegro lub ebay`u, zdarza mi się w szmateksie. Całość zaprezentowana na zdjęciu kosztowała z pewnością mniej niż zwykły garnitur z Zary. Płaszcz (był nowy) wylicytowałem na allegro za 150 zł. A zielona poszetka w kratkę? Kupiłem 30 cm materiału, obciąłem, obszyłem i mam. Wolę kombinować w ten sposób niż chodzić w "najkach" z galerii. Tym bardziej, że cieszy mnie udana stylizacja, którą w dodatku wykombinowałem Generalnie nie ukrywam jednak, że wolałbym pójść do porządnego krawca i uszyć płaszcz lub garnitur z angielskiej wełny, a na nogi założyć zielone lub czerwone monki od Kielmana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 znam ten problem sam zastanawiałem się nad tym płaszczem, ale z racji szybkiego tempa i aktywności obawiałem się, iż będę sie w nim pocił....nic tylko gratulować i życzyć takiej kreatywności w kolejnych stylizacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 @Paulo99, szal jest Burberry czy "burberry-style"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Oczywiście "Burberry-style". Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Tak to sobie wymyśliłem na jutro, chociaż mam pewne wątpliwości odnośnie mocno rzucającego się koloru spodni (marynarka ciemny granat, moze niestety być słabo widać przez sztuczne światło). Co myślicie? Marynarka - Massimo Spodnie - H&M Koszula - Lambert Buty - Loake ps. Co kolejne zdjęcie wrzucane tutaj widzę jak ogromne braki mam w swojej szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Masz racje, coś te spodnie nie grają z tak ciemna górą Dodatkowo powiem, że wg mnie marynarka mogłaby być dłuższa, lepiej by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Napisano 15 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Covert coat... i atrament. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 15 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Marynarka: Suit Supply Hudson Koszula: Osovski Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Pasek: Massimo Dutti Buty: Massimo Dutti 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Koszula: Osovski Krawat: Zaczkiewicz Kamizelka: SuSu Sweter/kardigan: Tagart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Ten sweter to starsza kolekcja ? ( nie widzę go na stronie producenta ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Tak, kupiłem go w 2013 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Tak to sobie wymyśliłem na jutro, chociaż mam pewne wątpliwości odnośnie mocno rzucającego się koloru spodni (marynarka ciemny granat, moze niestety być słabo widać przez sztuczne światło). Co myślicie? Marynarka - Massimo Spodnie - H&M Koszula - Lambert Buty - Loake ps. Co kolejne zdjęcie wrzucane tutaj widzę jak ogromne braki mam w swojej szafie Genialne skarpetki Reszta wydaje się być w "normie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Koszula: bawełna CT Krawat: jedwab Tie Rack Marynarka: bawełna no name Poszetka: len no name 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dostaję oczopląsu od patrzenia na ten krawat Ładna poszetka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dostaję oczopląsu od patrzenia na ten krawat Ładna poszetka. Ile słoni tyle szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Jak to Hargin w sąsiednim temacie ujął "szybki strzał z za biurka". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Niezłe maskowanie. Tylko czemu w tym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 To makijaż casualowy. Na bale u Ambasadora jest delikatne smokey-eye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Na dole zielone chinosy i sztyblety, więc bardziej casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Dzisiaj debiut krawata z RoT, uważam, że świetny, pięknie uszyty, dość sztywny (świetnie się układa), fajnie się wiąże. Będzie jednym z moich ulubionych. Ponadto marynarka z Próchnika, koszula CT, poszetka z poszetka.com, chinosy Massimo Duti 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Tym razem obawiam się Waszej recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Tym razem obawiam się Waszej recenzji I masz czego. Nawet nie wiem od czego zacząć. Dobra, powiem tylko, że twoja stylizacja nie trafia w mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Ujmę to tak: podobają mi się czerwone spodnie. Niekoniecznie w tym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi