DolceGusto Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 @mr.vintage Twoja kurtka Barbour to slim fit? Jesli tak to rozmiar wybrałeś "taki jak zawsze" czy wiekszy? ? pytam bo mam International slim fit i rozmiarówka w tym fasonie jest według mnie dość mocno zaniżona. Ciekaw jestem czy to norma czy jednorazowy przypadek Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Opublikowano 8 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Tym razem taki oto "zwyklak" 10 9 Cytuj
Cineos Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 2 godziny temu, Outdersen napisał: Tym razem taki oto "zwyklak" Czy można następnym razem prosić o coś więcej na temat elementów zestawów (marka)? Wciąż szukam odpowiedniej field jacket, a twoja bardzo dobrze leży. EDIT. Zajrzałem na bloga. Już nie trzeba. 1 Cytuj
blekit Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Z weekendu. * marynarka Brook Taverner * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Massdrop x Naked & Famouse * Yanko 2 4 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 @blekit napiszesz coś więcej o marynarce ? Co to za marka ? Czy materiał to Harris Tweed ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 18 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zimno się zrobiło. Stetson, Barbour, Vass i... koci ocieplacz: 10 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 27 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 Zdjęcie z sesji podczas kręcenia programu dla Polsatu 7 6 Cytuj
Wuj Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @Styleman fajna kurtka. Co to za marka? 2 Cytuj
Styleman Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 6 godzin temu, Wuj napisał: @Styleman fajna kurtka. Co to za marka? Baldesarini 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) EDIT: dobra, po to jechałem Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Żorż Ponimirski Winko 4 12 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 @KIERMAN.pl, Fajnie, ale moim zdaniem jeśli flanela to płaszcz, jeśli parka to jeansy/sztruksy/moleskiny. To drobnostka, ale akurat takie moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj
KIERMAN Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Nie mam na sobie nic z flaneli. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Teraz, KIERMAN.pl napisał: Nie mam na sobie nic z flaneli. Chodziło mi o "garniturowate" spodnie. Z czego są ? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 1 minutę temu, KIERMAN.pl napisał: z grubszej wełny. No to milordzie, o to mi chodziło Trochę zbyt eleganckie do parki, ale nie musisz w ogóle mnie słuchać. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dla mnie idealne, mają wyraźny mikrowzór, nie są gładkie, takie ot, grube wełniane spodnie do parki, bosmanki czy czegokolwiek Ale parka bez plecaka!!! Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Wełniane spodnie w kant i monki wyglądają tu jak z innego stroju niż góra Cytuj
zimmermann Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 4 minuty temu, JakubAnderwald napisał: Wełniane spodnie w kant i monki wyglądają tu jak z innego stroju niż góra Racja. IMO dół (spodnie i buty) lepiej pasowałby do wełnianego płaszcza i krawata, a góra (parka, rozpięta koszula, sweter) do jeansów/sztruksów/moleskinów, jak już napisał @Żorż Ponimirski Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 Barbour Eskdale aka Baryła 2 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Barbour Eskdale aka Baryła Do tego zestawu kaszkiet + rękawiczki widziałbym obowiązkowo luźniejsze w formie choć czarne derby. Najlepiej jakieś cięższe country shoes, lub Budapest od Vass’a. O tej porze roku NB mi tu wybitnie nie pasują. 2 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Whitesnake, ja wszystko rozumiem, moje go-to są czarne Wolverine 1000 mile, ale mam takie rany na piętach po Yanko, że NB wskoczyły jako opcja terapeutyczna ? Cytuj
blekit Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Żorż Ponimirski moim zdaniem tu jest dużo większy rozjazd między górą i dołem niż w przypadku wcześniejszego zestawu @KIERMAN.pl (i pomijam buty, których wybór wytłumaczyłeś). Jeżeli już koniecznie dżinsy, to według mnie tylko ciemny granat by się jakoś obronił. 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 30 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @Whitesnake, ja wszystko rozumiem, moje go-to są czarne Wolverine 1000 mile, ale mam takie rany na piętach po Yanko, że NB wskoczyły jako opcja terapeutyczna ? Poza NB wszystko mi pasuje, ale wiesz... rany znikną a zdjęcie w sieci zostanie. 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi