Tanatos70 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Podoba mi się, tylko węzeł krawata wyszedł jakiś gigantyczny. Gruby ten kaszmir i trudno się wiąże. Zresztą trochę brak mi wprawy, jak mocniej zacisnę to się czerwony na pysku robię i tchu nie mogę złapać . Popracuję jeszcze nad techniką. Manualnie jestem raczej uzdolniony, więc jest nadzieja Cytuj
Paulo99 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Płaszcz fajny, szkoda, że te sieciówki robią je w dużej mierze z plastiku.... i Zara i H&M. To prawda. Ubolewam nad tym, ale mogę działać tylko w zakresie własnych możliwości finansowych. Czytam tu o butach Santoni, Church`s, odzieży Suitsupply, Kiton etc. Ja, niestety, większość szafy kupuję na allegro lub ebay`u, zdarza mi się w szmateksie. Całość zaprezentowana na zdjęciu kosztowała z pewnością mniej niż zwykły garnitur z Zary. Płaszcz (był nowy) wylicytowałem na allegro za 150 zł. A zielona poszetka w kratkę? Kupiłem 30 cm materiału, obciąłem, obszyłem i mam. Wolę kombinować w ten sposób niż chodzić w "najkach" z galerii. Tym bardziej, że cieszy mnie udana stylizacja, którą w dodatku wykombinowałem Generalnie nie ukrywam jednak, że wolałbym pójść do porządnego krawca i uszyć płaszcz lub garnitur z angielskiej wełny, a na nogi założyć zielone lub czerwone monki od Kielmana. 4 Cytuj
PantaRhei Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 znam ten problem sam zastanawiałem się nad tym płaszczem, ale z racji szybkiego tempa i aktywności obawiałem się, iż będę sie w nim pocił....nic tylko gratulować i życzyć takiej kreatywności w kolejnych stylizacjach... Cytuj
paparazzo Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 @Paulo99, szal jest Burberry czy "burberry-style"? Cytuj
Paulo99 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Oczywiście "Burberry-style". Niestety. Cytuj
Kadam Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Tak to sobie wymyśliłem na jutro, chociaż mam pewne wątpliwości odnośnie mocno rzucającego się koloru spodni (marynarka ciemny granat, moze niestety być słabo widać przez sztuczne światło). Co myślicie? Marynarka - Massimo Spodnie - H&M Koszula - Lambert Buty - Loake ps. Co kolejne zdjęcie wrzucane tutaj widzę jak ogromne braki mam w swojej szafie Cytuj
Mateusz3M Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Masz racje, coś te spodnie nie grają z tak ciemna górą Dodatkowo powiem, że wg mnie marynarka mogłaby być dłuższa, lepiej by to wyglądało. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Opublikowano 15 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Covert coat... i atrament. 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 15 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Marynarka: Suit Supply Hudson Koszula: Osovski Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Pasek: Massimo Dutti Buty: Massimo Dutti 23 Cytuj
Panam Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Koszula: Osovski Krawat: Zaczkiewicz Kamizelka: SuSu Sweter/kardigan: Tagart 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Ten sweter to starsza kolekcja ? ( nie widzę go na stronie producenta ) . Cytuj
Panam Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak, kupiłem go w 2013 roku. 1 Cytuj
PrinceOfWales Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak to sobie wymyśliłem na jutro, chociaż mam pewne wątpliwości odnośnie mocno rzucającego się koloru spodni (marynarka ciemny granat, moze niestety być słabo widać przez sztuczne światło). Co myślicie? Marynarka - Massimo Spodnie - H&M Koszula - Lambert Buty - Loake ps. Co kolejne zdjęcie wrzucane tutaj widzę jak ogromne braki mam w swojej szafie Genialne skarpetki Reszta wydaje się być w "normie". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Opublikowano 17 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Koszula: bawełna CT Krawat: jedwab Tie Rack Marynarka: bawełna no name Poszetka: len no name 19 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Dostaję oczopląsu od patrzenia na ten krawat Ładna poszetka. 2 Cytuj
Machiavelli Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Dostaję oczopląsu od patrzenia na ten krawat Ładna poszetka. Ile słoni tyle szczęścia! Cytuj
Ataman Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak to Hargin w sąsiednim temacie ujął "szybki strzał z za biurka". 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Niezłe maskowanie. Tylko czemu w tym wątku? Cytuj
paparazzo Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 To makijaż casualowy. Na bale u Ambasadora jest delikatne smokey-eye 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Na dole zielone chinosy i sztyblety, więc bardziej casual. Cytuj
Blondas Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzisiaj debiut krawata z RoT, uważam, że świetny, pięknie uszyty, dość sztywny (świetnie się układa), fajnie się wiąże. Będzie jednym z moich ulubionych. Ponadto marynarka z Próchnika, koszula CT, poszetka z poszetka.com, chinosy Massimo Duti 5 Cytuj
Paulo99 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Tym razem obawiam się Waszej recenzji Cytuj
Johnny Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Tym razem obawiam się Waszej recenzji I masz czego. Nawet nie wiem od czego zacząć. Dobra, powiem tylko, że twoja stylizacja nie trafia w mój gust. Cytuj
MateuszT. Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Ujmę to tak: podobają mi się czerwone spodnie. Niekoniecznie w tym towarzystwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi